ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΦΟΡΜΟΥΝ



ΑΘΗΝΑ 3-7-2013.

Ανασχηματίστηκε το ψευτορωμέϊκο και ετοιμάζονται οι βάρβαροι. Φτιάχνουν οι γραικύλοι πολιτικάντηδες πιο ευρύχωρα πολιτικά σχήματα ώστε να χωρούν μέσα τους όλοι οι πωλητές τής Πατρίδος μας. Και οι βάρβαροι σφίγγουν τη μέγγενη των τόκων και των στρατών τους ώστε να καταλάβουν εθνικό μας έδαφος.

Λένε πως οι μισέλληνες θα έρθουν κατά πάνω μας όταν στην Τουρκία θα υπάρχει στρατιωτική κυβέρνηση, αναμένοντας κάποιο στρατιωτικό επεισόδιο ανάμεσα στις δύο χώρες για να πάρει τα ηνία. Και στην Πατρίδα μας το πολιτικό στρατόπεδο των νεοταξικών κομμάτων συμπτύσσεται καθιστώντας ηγέτιδα την σοσιαλιστική μειοψηφία ώστε να ανασχεθεί ο κατ’ αυτούς εθνικιστικός κίνδυνος και να ξεπουληθεί γρηγορότερα η Ελλάδα.

Θα υπάρξει μάς λένε οι Γέροντες τής Πίστης μας στην Ελλάδα και κάποια πολιτειακή αναταραχή από τους Έλληνες που έχουν αγανακτήσει κατά των πολιτικών «τους» και οι οποίοι θα ξεφουσκώσουν απότομα σαν το μπαλόνι.

Οι μαρξιστές, οι σοσιαλφιλελεύθεροι και ο πρόεδρος τής «δημοκρατίας» κανακεύουν τούς εξ Ανατολών σταλμένους λαθρομετανάστες που ασελγούν εναντίον τού λαού μας και εποικίζουν την πατρίδα μας. Οι ψευτοπροοδευτικοί κάμουν λόγο για δήθεν απελευθερωτικές ενέργειες που παραπέμπουν ευθέως σε έναν νέο συμμοριτοπόλεμο.

Οι κυβερνητικοί εντολοδόχοι τού νεοταξισμού δίδουν το φυσικό αέριο στους τουρκογενείς Αζέρους και οι Ρώσοι στρατοπεδεύουν στην Πάφο τής μαρτυρικής μας Κύπρου, όταν οι ισραηλινοί προωθούν την ενεργειακή συνεργασία με την Κύπρο. Και η Τουρκία θερμαίνει τις πολεμικές της μηχανές.

Μας ζητούν λοιπόν να δώσουμε εθνική γη και τους ενεργειακούς μας πόρους αντί χρέους. Τα έχουν άλλωστε ήδη παραχωρήσει οι προσκυνημένοι πολιτικάντηδες δια συμφωνιών και δηλώσεων δεσμευτικών κατά πως μας λένε.

Θα μας πουν να βγούμε από τα σπίτια μας και να τα δώσουμε χάρισμα των εμπόρων των εθνών και των «κακόμοιρων» λαθροεποίκων. Θα εγερθούν τότε ακόμη και οι νεκροί μας από τους τάφους και θα ζητήσουμε πίσω την Ελλάδα. Και εκεί πάνω θα έρθουν οι τουρκομογγόλοι για να ξαναστήσουν τη μολυσμένη αυτοκρατορία τους.

Όλα τα κτήνη τής οικουμένης λησμονάνε κάποια πολύ σημαντικά πράματα. Λησμονάνε τη Θεία Δικαιοσύνη και τον Νόμο τής Ελληνικής Φυλής. Διότι είναι γενική απόφαση του Γένους μας πως οι  Φρουροί του Έθνους μας εφορμούν και δεν υποχωρούν. Και ακόμη είναι γεγονός μέγα πως η ωραιότερη στιγμή της ιστορίας μας θα γίνει μέσα σε λίγες στιγμές από της παρούσης.

Αρκεί να βρεθεί κανείς όπως πράττουμε εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές ανάμεσα στο λαό και να αφουγκραστεί τους πόθους του. Αγαπούμε τον Εθνικό μας Στρατό, λένε οι Έλληνες και λατρεύουμε την Πατρίδα μας. Πιστεύουμε με πάθος στο Χριστό μας και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τα πάντα για τα παιδιά μας. Αν κάνετε Στρατός και  Λαϊκός Εθνικισμός το αποφασιστικό βήμα προς τα εμπρός για να γκρεμίσετε τους προδότες, θα σας ακολουθήσουμε και θα συντρίψουμε από κοινού όποιον εχθρό θελήσει να μας επιτεθεί. Δεν πρόκειται να παραδώσουμε τα άγια τοις κυσί. Τούτη είναι η βούληση των Ελλήνων.

Δεν έχουμε πολλούς μήτε γενναίους εχθρούς. Έχουμε ένα ενιαίο στρατόπεδο ανθελλήνων απέναντί μας που το απαρτίζουν από κοινού ελληνόφωνοι και «περιούσιοι» και βάρβαροι που είναι δειλοί. Γι’ αυτό και προσπαθούν να μας χαλάσουν το ηθικό και την ελληνική ψυχή μας. Εμείς όμως είμαστε οι Πιστοί Πολεμιστές τής Κραταιάς Ελληνικής Φυλής που στηρίζουμε τα εθνοφυλετικά μας αδέρφια. Και έτσι ενωμένοι θα δράξουμε τις λόγχες τού Δοξασμένου Ελληνικού Στρατού που θα γίνει και πάλι ο σκληρός τιμωρός των εχθρών τής Φυλής μας.

Μας ζητάνε λένε Τζαμιά και αλβανικές μειονότητες και εγκατάλειψη εθνικής γης. Μας έχουν προκαλέσει απώλειες σε καιρό ειρήνης ψεύτρας και μας ζητούν να γίνουμε υποχείρια τής παγκοσμιοποίησης ή να λείψουμε από τη μέση.

Τώρα λοιπόν θα καταλάβουν καλά τι εστί Ελλάς. Τα πολιτικά φαντάσματα θα εισπράξουν τα επίχειρα τής προδοσίας και θα ξεφουσκώσουν δια παντός. Το ψευτορωμέϊκο που το λένε με θράσος «ελληνική πολιτεία» θα κονιορτοποιηθεί. Και ο Τούρκος θα πάρει το τελευταίο του ράπισμα από τον Ελληνικό Στρατό και τους Ρώσους που κοιτάνε βέβαια το δικό τους συμφέρον.

Καιρός λοιπόν να κοιτάξουμε κι εμείς το δικό μας. Η Ελλάς προορίζεται για να ζήσει και θα ζήσει. Επομένως το χρέος της είναι να μεγαλώσει και να δοξαστεί για μια φορά ακόμη. Στο πέρασμα τού Εθνικού μας Στρατού τρέμει η γη που πατεί και στης δόξας το μονοπάτι πάλι μέλλει να περπατεί. Στο διάβα του η Νίκη πετά χαρωπά και δαφνοστέφανα σκορπά. Μα όπως λέγει το μέγα εμβατήριο, σαν ξαναχρειαστεί η Ελλάδα μας να δοξασθεί, τότε όλοι μας μαζί θα τρέξωμε στη Γραμμή.

Είναι φυσική νομοτέλεια, όρκος ιερός στους προγόνους μας και ιερή υποχρέωση προς τα παιδιά μας να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων με πάθος και γενναιότητα, μπροστά στις επάλξεις τού Αυτοκρατορικού Ελληνισμού αποδιώχνοντας δια παντός τους άπιστους. Είναι η σωστή ώρα να γυρίσουμε πίσω στις ελληνικές εστίες που «ξέχασαν» οι ριψάσπιδες. Και μέσα από τον όλεθρο που θα υποστούν ψευτοσύμμαχοι και βάρβαροι, θα ξεπροβάλλει η χρυσάκτινη αυγή τής Ελληνικής Νίκης που θα στέψει τα Ελληνικά Όπλα.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: