ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ



ΑΘΗΝΑ 14-7-2013.

Ο ορισμός τού πατριωτικού καθήκοντος έχει λάβει πολλές διαστάσεις στην πατρίδα μας αναλόγως των πολιτικών συμφερόντων που κρύβονται πίσω από την κάθε μια ερμηνεία. Όταν όμως μπαίνουν στη μέση τα πολιτικά συμφέροντα, εξορίζεται το εθνικό συμφέρον. Το πολιτικό ψεύδος στραγγαλίζει τη λογική αλλά και το μέλλον τού Έθνους.

Ο πατριωτισμός δεν χωράει στα στενά όρια μιας αντεθνικής και μικροκομματικής αντίληψης. Ο προορισμός τής πολιτικής δεν είναι να σώσει το καθεστώς αλλά την πατρίδα. Ωστόσο στα χρόνια τής ξενοκίνητης αστικής δημοκρατίας επιτρέψαμε την ταύτιση τού καθεστώτος με την πατρίδα, για να διαπιστώσουμε σήμερα πως το ψευτορωμέϊκο επιχειρεί να κερδίσει χρόνο για να εκτελέσει το σχέδιο δολοφονίας που τού έχει αναθέσει ο σιωνιστικός νεοταξισμός.

Έπρεπε να φτάσουμε στα χρόνια των μνημονίων για να διαπιστώσουμε πως οι εκβιασμοί των παγκόσμιων τοκογλύφων μπορούν να συνδυαστούν μια χαρά με το αριστερό παρακράτος και την λαθραία εισβολή. Έπρεπε να διαβούμε την περίοδο μιας «ειρηνικής» μα αιματηρής κατοχής για να διαπιστώσουμε πως ο κοινοβουλευτισμός σοσιαλφιλελεύθερων και μαρξιστών είναι μια ανθελληνική βδέλλα. Ένας βαθύτατα άρρωστος οργανισμός που προσπαθεί να προσβάλλει τα υγιή κύτταρα για να εξοντώσει τις αντιστάσεις τους και να πετύχει τους σκοπούς του.

Οι σκοποί τού πολιτικού συστήματος βέβαια είναι ολότελα ξένοι τόσο ως προς την Πατρίδα όσο και ως προς την ανύπαρκτη διανοητική ικανότητα των γραικύλων πολιτικάντηδων. Από τη στιγμή που ελευθερωθήκαμε από τους Τούρκους μέχρι τώρα που μας απειλούν αυτοί με την επιστροφή τους, ζούμε σε μια ατελείωτη ξενοκρατία με ενδιάμεσες εθνικιστικές αναλαμπές και στιγμές δόξης. Και το θέμα είναι επιτέλους να κάνουμε αυτές τις αναλαμπές αληθινή Ελληνική Διακυβέρνηση και το κατοχικό καθεστώς σκόνη κάτω από τα υποδήματά μας.

Μας απειλούν λένε οι τοκογλύφοι πως αν δεν ματώσει ο λαός μας από τη λεηλασία που την ονομάζουν φορολογία και αν δεν ισοπεδωθεί η υγεία και το κράτος πρόνοιας, δεν θα μας δώσουν χρήματα για να μείνει όρθιο το ψευτορωμέϊκο. Αυτή είναι η χρεοκοπία που μας λένε πως πρέπει να φοβόμαστε κι όχι το τέλος τού κόσμου.

Την ίδια στιγμή οι οικονομολόγοι τής ψευτοευρώπης μάς λέγουν πως η ΕΕ οδεύει προς το τέλος της, γιατί κανείς λαός δεν θα δεχτεί να σκοτώσει την εθνική του κυριαρχία με τις έξωθεν εντολές διαμόρφωσης τής οικονομίας. Πως τολμούν λοιπόν οι ελληνόφωνοι ηγετίσκοι και τα κομματικά μαντριά τους να μιλούνε για ένα ανύπαρκτο μέλλον τής Ελλάδος σε μια Ευρώπη που θα κάνει χώρο για να περάσει το «περιούσιο» παγκόσμιο υπερκράτος; Γιατί αυτό ακριβώς θα συμβεί.

Η υποτιθέμενη αποτυχία του «ελληνικού» προγράμματος «σωτηρίας» μοιάζει με την «αποτυχία» τής Ευρωπαϊκής …Εκκένωσης. Σκοπός τού «περιούσιου» νεοταξισμού είναι το χάος και η απορρύθμιση μιας Ελλάδος δίχως ζωτικές λειτουργίες και ψυχωμένους Έλληνες που θα εκχωρήσει μαζί με τους άλλους λαούς την πολιτική διαχείριση στην Παγκοσμιοποίηση.

Ο Εθνικοκοινωνισμός μας είναι απόλυτα συνυφασμένος με την ιερή έννοια τού Πατριωτικού Καθήκοντος. Δεν ανταλλάσσει την πολιτική του παρουσία και αυτοτέλεια με τις μετοχές τού διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος, διότι οι δικοί μας πνεύμονες λαμβάνουν το οξυγόνο από την καθάρια πνοή τού ελληνικού λαού. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως το πολιτικό σύστημα μη δυνάμενο να ανακόψει την ισχύ τού Εθνικιστικού Κινήματος, θα προσπαθήσει να προσεταιριστεί μέρος ή το όλον τού κινήματος με κοινά μέτωπα και προσέλκυση ψηφοφόρων.

Ο ελληνικός λαός δεν είναι αγέλη άτακτων ψηφοφόρων και απροσδιόριστη μάζα. Λειτούργησε έως σήμερα ως αγελαία μάζα, το δίχως άλλο ναι. Αλλά έχει μέσα του Πίστη, Ψυχή και Εθνική Ταυτότητα. Αυτός είναι ο λόγος που ενισχύει τις γραμμές τού Εθνικοκοινωνικού Κινήματος. Και από το σημείο αυτό ξεδιπλώνεται το πατριωτικό μας καθήκον που μάς λέγει πως πρέπει άμεσα να προχωρήσουμε στην Ενότητα των Ελλήνων μέσα από μια Επαναστατική Φάλαγγα που θα κατεδαφίσει το Σύστημα. Ούτε ένα λεπτό διάλογος με τους ανθέλληνες. Ούτε βήμα πίσω από τις γραμμές μας ενάντια στους παγκοσμιοποιητές.

Η εκπόρνευση τής Πατρίδος θα λάβει ένα σκληρό και άμεσο τέλος. Δεν δίδουμε ούτε μια σπιθαμή γης και πατρογονικής περιουσίας στους γυρολόγους εμποράκους των Εθνών μήτε στην Τουρκία που καιροφυλαχτεί. Το ψωμί μας δεν το στερούμε από τα παιδιά μας για να το δώσουμε στους παγκόσμιους ενεχυροδανειστές. Τα προσκυνήματα των Πατέρων μας δεν θα πληγούν μήτε από τις δολοφονικές διαθέσεις αλλογενών μήτε από τα παρασκηνιακά πανθρησκειακά συναπαντήματα. Και φυσικά διχαστικό χέρι που σηκώνεται σε βάρος Έλληνα δεν θα μείνει στη θέση του.

Ο Έλληνας Εθνικιστής είναι Λυτρωτής και Επαναστάτης. Είναι Φρουρός και Πολεμιστής τής Φυλής. Συνομιλητής, συνεργάτης, συστρατιώτης και σύμμαχός του είναι μονάχα ο ελληνικός λαός. Τη γη και την εργασία του, την ιστορία του και τη σύγχρονη δημιουργική παρουσία του τα προσφέρει αποκλειστικά στον Ελληνισμό μαζί με ολάκερο τον εαυτό του.

Η μόνη μας σκέψη και ο αποκλειστικός άξονας τής πολιτικής μας δράσης είναι ο παντελής όλεθρος πολιτικάντηδων και ψευτοσυμμάχων και άπιστων. Το Πατριωτικό μας Καθήκον είναι η απελευθέρωση τού λαού και η εξάπλωση τής εθνικής μας κυριαρχίας. Ισχυρή Ελλάδα σημαίνει Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ










Δεν υπάρχουν σχόλια: