ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ



ΑΘΗΝΑ 24-7-2013.

Όταν οι κατοχικές αρχές καταλαμβάνουν ένα κράτος, οι πρώτες κινήσεις που κάνουν είναι η τοποθέτηση πολιτικών συνεργατών τους στη διοίκηση, η αρπαγή τού εθνικού πλούτου και η επίταξη τής περιουσίας των πολιτών τής κατεχόμενης χώρας. Την ιστορία την γνωρίζουμε πολύ καλά εμείς οι Έλληνες και την έχουν βιώσει στο πετσί τους γενιές και γενιές ραγιάδων πιο πριν από εμάς.

Τώρα οι κατοχικές αρχές λέγονται «δανειστές», τα όπλα τους είναι οι τόκοι και τα αιμάτινα μέτρα «σωτηρίας» και οι συνεργάτες τους είναι τα πολιτικά ανδρείκελα τού αστικού κοινοβουλευτικού καθεστώτος. Οι ομοιότητες με τις περασμένες κατοχές είναι μεγάλες και οπωσδήποτε προσχεδιασμένες. Αυτές οι περασμένες κατοχές άλλωστε δεν είναι και τόσο περασμένες αλλά η οδός μέσω τής οποίας ήρθαν τα τωρινά δεινά.

Τα κοράκια τού σιωνιστικού νεοταξισμού λοιπόν ήρθαν στην Πατρίδα μας για να την τεμαχίσουν κι όχι για να τη σώσουν, γιατί αναγνωρίζουν στο πρόσωπο τού δομήτορα πολιτισμού, λευτεριάς και αρετής πολεμικής τον τελειότερο αντίπαλό τους. Έχουν αρπάξει τις εξουσίες δια των χειρών προδοτών πολιτικάντηδων και έχουν ενθυλακώσει όπως νομίζουν με παλιόχαρτα τον θησαυρό τής γης μας. Αλλά νιώθουν πάντα την απειλή να αιωρείται ολόγυρά τους όσο υπάρχουν όρθια τα φυσικά ορμητήρια τού ελληνικού λαού.

Η ιδιοκτησία στην πατρίδα μας δεν είναι ένα άψυχο πράμα όπως στις χώρες τής Δύσης που οι αξίες οι παραδοσιακές, παροχή τού ελληνικού πολιτισμού κι αυτές, έχουν εξαλειφθεί και έχουν καταληφθεί από τον υλισμό που καταλύει και νου και πίστη και τα πάντα. Η γη μας είναι η ιστορία μας, η τροφός μας και η ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης. Γι’ αυτό το ένα και μοναδικό κομμάτι γης αγαπούμε, εργαζόμαστε και πολεμούμε. Για να το κάνουμε να ανθίσει και να το παραδώσουμε αλώβητο στα παιδιά μας.

Αν όμως οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι μάς βγάλουν από τη γη και τα σπίτια μας, αν μάς τα επιτάξουν αποκόπτοντάς μας από τις ρίζες μας, τότε θα έχουν παγιώσει την κατοχή τους για χρόνους πολλούς. Έτσι συνέβη και άλλοτε όταν κάποιοι άλλοι φρόνιμοι προδότες μάς λέγανε πως η ησυχία και το δόσιμο τής πατρίδος είναι πολύ καλύτερο πράμα από το εθνικό φρόνημα. Όμως η πιο μεγάλη ησυχία υπάρχει μονάχα στα νεκροταφεία και εκεί μέσα θέλουν παγκοσμιοποιητές και ντόπιοι ρουφιάνοι τους τον Ελληνισμό μας.

Για εμάς τούς Έλληνες Εθνικιστές η οικογενειακή εστία δεν είναι μετερίζι υποταγής αλλά έπαλξη μάχης και ανάπτυξης για το Έθνος μας. Και ακόμη είναι η μήτρα που απλώνει τις ρίζες του το δέντρο τής Φυλής φέρνοντας στο φως τής ζωής πολλά και ευτυχισμένα γεννήματα.

Η στέγη των ονείρων και το επιστέγασμα τού εργασιακού κάματου των Ελλήνων μήτε επιτάσσεται με φοροενοίκια μήτε κατάσχεται με τραπεζιτικές και φορολογικές αλχημείες των κατακτητών. Η παροχή τής πρώτης κατοικίας είναι υποχρέωση τής Εθνικής Πολιτείας που συνδέεται άμεσα με την στήριξη τού ελληνικού νοικοκυριού. Η δημιουργία δεμένων ελληνικών οικογενειών αποτελεί την προϋπόθεση που θέτει ένα αληθινό εθνικό κράτος προκειμένου να εξασφαλίσει τη στέγη των πολιτών του.

Η ιδιοκτησία των Ελλήνων στη γη την πατρογονική πρέπει να θεωρείται υγιές πλεονέκτημα κι όχι έδαφος λεηλασίας. Οι φορείς παράνομου πλουτισμού μπορούν να εντοπιστούν εύκολα και δεν μπορούν να γίνουν το πρόσχημα για την εξουδετέρωση των μικρομεσαίων λαϊκών στρωμάτων. Βρίσκονται στα σπλάχνα τού κατοχικού καθεστώτος που θα ξεριζώσουμε. Η ελληνική γη θα μείνει σε χέρια ελληνικά αφού μονάχα έτσι εξασφαλίζονται αγαθά, πρώτες ύλες και πρόσοδοι για το λαό και το Έθνος.

Οι δωσίλογοι έχουν πάρει εντολή να εξαλείψουν την επάρκεια αγαθών και ανάπτυξης τού ελληνισμού μας μόλις ολοκληρώσουν το πλιάτσικο και σηκωθούν να φύγουν τα «περιούσια» αφεντικά τους. Την ίδια στιγμή ερημώνουν με την προσθήκη τής λαθραίας εγκληματικότητας την επαρχία και τα ακριτικά σημεία τής χώρας. Εγκληματικότητα που έρχεται να προστεθεί στα μέτρα «διάσωσης» και την εξαγορά γης ελληνικής.

Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα θα αντιμετωπίσει άμεσα την γάγγραινα. Και είναι αυτός άλλος ένας λόγος για να πολεμηθεί από τούς εκφραστές τής «προόδου» και τής «ανάπτυξης» μιας Ελλάδας δίχως Έλληνες.

Για τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό το δικαίωμα τής ιδιοκτησίας είναι ιερό και απαραβίαστο. Συνδέεται μάλιστα αποκλειστικά με τους Έλληνες στο Γένος και το Αίμα και αφορά το σύνολο των Ελλήνων που διαθέτουν Πίστη Θεού και Ελλάδος. Ανήκει στους Έλληνες που ζουν με την τιμιότητα τής εργασίας τους, την αγάπη στην οικογένειά τους και την ετοιμότητα να χύσουν το αίμα τους προκειμένου να μείνει και η έσχατη πέτρα σ’ αυτόν τον τόπο ελληνική.

Όσοι δεν είναι Έλληνες αλλά τυμβωρύχοι και όσοι έχουν αποκτήσει περιουσία λόγω των σχέσεών τους με το καθεστώς, αυτοί σίγουρα δεν πρέπει να αισθάνονται καλά. Τα προϊόντα τής συναλλαγής και τής κατοχής θα κατασχεθούν και θα αποδοθούν στον ελληνικό λαό.

Κανείς Έλληνας δίχως στέγη. Κανένα ελληνόπουλο χωρίς θαλπωρή. Τα χωριά και οι πόλεις μας θα γεμίσουν με δουλευτήδες και οικογενειάρχες Έλληνες. Κάθε γωνιά τής Ελλάδος έως τα σύνορα θα γεμίσει από ακρίτες και εκφραστές τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κράτους.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
   

Δεν υπάρχουν σχόλια: