ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΕΡΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ



ΑΘΗΝΑ 29-7-2013.

Βγάζουν τη γλώσσα τού θράσους και απευθύνουν την ρητορική τού μίσους και τού ανθελληνισμού όλα τα ψευτοδημοκρατικά καθεστωτικά μπουμπούκια σε βάρος των Ελλήνων Πατριωτών και Εθνικιστών. Μας κατηγορούν για ολοκληρωτική ανελευθερία αυτοί που έμπασαν από τις ορθάνοικτες πύλες τής πατρίδος μας εκείνους που γυρεύουνε τον αφανισμό τού Έθνους. Οι δε ψευτοδεξιοί ηγετίσκοι σπεύδουν να εκτελέσουν πάσα επιθυμία ντόπιων διεθνιστών και «περιούσιων» αφεντικών αποδεικνύοντας ποιος κάνει κουμάντο στην κατοχική Ελλάδα.

Απίθανα πράματα ανθελληνικής τρέλας συμβαίνουν καθημερινά γύρω μας. Ένας χορός ανθελληνικού πολιτικού κανιβαλισμού βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη σε όλα τα μέτωπα. Τα σοσιαλφιλελεύθερα και τα μαρξιστικά υποπόδια τού νεοταξισμού απαγόρευσαν στη Χρυσή Αυγή  να κάνει μια νομιμότατη εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τον Εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά στη Μεσσηνία. Ήταν εχθρός τού λαού και τής ελευθερίας λένε ο Μεταξάς.

Η αλήθεια είναι πως οι ελληνόφωνοι πολιτικάντηδες δεν θέλουν να ακουστούν αλήθειες και να αφυπνιστεί το εθνικό συναίσθημα τού ελληνικού λαού. Δεν θέλουν οι δωσίλογοι να ακουστεί πως ο Μεταξάς ήταν ο εμπνευστής και δημιουργός ολόκληρου τού Εργατικού Δικαίου στην Πατρίδα μας. Κι όμως ο Εθνικοσοσιαλιστής Ιωάννης Μεταξάς καθιέρωσε το οκτάωρο και τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας και την πληρωμή των υπερωριών που κατάργησαν τώρα με τα μνημόνια οι δημοκράτες.

Ο Μεταξάς καθιέρωσε την ασφάλιση των εργαζομένων, την εργατική πρωτομαγιά, το ΙΚΑ έως και την ραδιοφωνία που κάνανε οι δημοκράτες φωλιά κάθε αμφισβητία τής ελληνικής ιστορίας και κάθε πωλητή τής εθνικής μας κυριαρχίας. Ο Πατέρας τού σύγχρονου Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού υπήρξε ο Πατέρας ταυτόχρονα τής Εθνικής Εργατικής Τάξης, ο αναμορφωτής τού Εθνικού μας Στρατού, ο εμπνευσμένος καθοδηγητής και πνευματικός πατέρας τής Ελληνικής Νεολαίας και εκείνος που θέλησε να ξεκινήσει την αξιοποίηση τού εγκαίρως διαπιστωμένου υπερεπαρκούς ελληνικού γεωφυσικού πλούτου.

Η Εθνικοσοσιαλιστική Ελλάς λοιπόν τού Ιωάννη Μεταξά ήταν εκείνη που αντιμετώπισε με πλήρη επιτυχία την επίθεση τής φασιστικής Ιταλίας και τής εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας πίπτοντας μονάχα όταν εξέλειπε δολίως ο Εθνάρχης και όταν κατέπεσαν άλλες μεγαλύτερες τάχα δυνάμεις. Το ίδιο θα έκανε αν επιτίθετο στην Ελλάδα ο οιουδήποτε δημοκρατικού ή άλλου φρονήματος επίδοξος εισβολέας. Άλλωστε αυτοί οι δημοκρατικοί εισβολείς επιτέθηκαν άλλοτε και επιτίθενται έως σήμερα με τις πλέον ύπουλες, θρασύδειλες και βρώμικες μεθοδεύσεις που έχει εμπνευστεί ποτέ διεστραμμένος ανθρώπινος νους.

Μας επιτέθηκαν οι υπερδημοκράτες τής σιωνιστικής Εσπερίας μαζί με τούς ψευτοεθνάρχες και ψευτοέλληνες ομοϊδεάτες τους όταν απέκλειαν τα λιμάνια μας και επέδραμαν με τις λόγχες τους ανά τις οδούς προκειμένου να απομακρυνθεί ο βασιλιάς και να ακολουθήσουμε την Αντάντ στους προθαλάμους τής παγκοσμιοποίησης. Μας πούλησαν στην μικρασιατική εκστρατεία όταν οι εραστές τού εθνικού διχασμού και δικοί τους μα μηδέποτε δικοί μας άνθρωποι μάς θέλανε τοποτηρητές ενώ μάς οδήγησαν στη σφαγή για να μην ελευθερωθεί ο ελληνισμός σε Πόντο και Ιωνία. Οι μαρξιστές ακόμη λένε πως φταίει η Ελλάς που «ενόχλησε» την Τουρκία τού Κεμάλ.

Μάς πούλησαν δημοκράτες και «σύμμαχοι» ακόμη πιο πριν με τα πρώιμα ψευτοσυμμαχικά δάνεια και τις φυλακίσεις των αγωνιστών τού Εικοσιένα. Μάς πούλησαν με τους στημένους εμφυλίους και συμμοριτοπολέμους. Μάς πούλησαν με τις ελληνοτουρκικές φιλίες ακόμη κι όταν σφαγιάζονταν Έλληνες σε Κωνσταντινούπολη και Κύπρο.

Μάς βάλανε στην προκρούστεια κλίνη τής μεταπολιτευτικής αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας με τα ταξίματα, την ταύτιση κομμάτων και κράτους, τούς αλόγιστους δανεισμούς υπέρ των «περιούσιων» χρηματανθρώπων και τής συντηρήσεως τού καθεστώτος. Ετοιμάσανε την νεκρική κλίνη τού Γένους μας με τις μυστικές υποθηκεύσεις τού ελληνικού πλούτου που έρχονται τώρα να εισπράξουν.

Δεν δικαιούνται λοιπόν να ομιλούν περί ολοκληρωτισμού και ανελευθερίας οι ολετήρες τού Έθνους μας. Δεν δικαιούνται να βγάζουν άχνα αυτοί που μάς δολοφονούν με την φτώχια, την υπογεννητικότητα, τις αυτοκτονίες αδελφών μας και τις δολοφονίες τους από τους λαθρομετανάστες που μας αποστέλλουν βάρβαροι και παγκοσμιοποιητές. Δεν μπορούν να ονομάζουν ελευθερία την υπαγωγή κάτω από ξένα άρματα και θρησκείες απαιτώντας την αρπαγή των περιουσιών μας και το ξαρμάτωμα Πίστης, Στρατού και Έθνους.

Θα πάμε σε νέο ελληνοτουρκικό συμβούλιο κορυφής, είπε ο αντιπρόεδρος και υπουργός εξωτερικών τής κατοχικής κυβερνήσεως Βενιζέλος. Μάς είπε από την Τουρκία όπου επισκέφτηκε τούς νεοταξικούς τοποτηρητές τής περιοχής μας και τον Νταβούτογλου ότι αλλάζουν τα γεωγραφικά δεδομένα ανάμεσα στην Τουρκία και την Ελλάδα. Μάς μίλησε για μια νέα γέφυρα όχι μόνο οικονομική αλλά και γεωπολιτική μέσω τού ενεργειακού αγωγού. Ο δε Νταβούτογλου αναφέρθηκε σε ένα Αιγαίο ειρήνης και ευημερίας. Όμως η Τουρκία δεν έχει αλλάξει στόχους. Θέλει πλούτο στο Αιγαίο από αυτό που θα καρπωθεί ο έμπορος των εθνών και αλλαγή συνόρων υπέρ της.

Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα έχει καθήκον και ιερό χρέος να γκρεμίσει ολοκληρωτικά και επαναστατικά το καθεστώς τής υποτέλειας. Έχουμε δικαίωμα και προπάντων υποχρέωση να δώσουμε φωνή και ελευθερία στον χειμαζόμενο λαό μας. Όσοι δεν πιστεύουν σε Θεό και Πατρίδα θα εξέλθουν από την Εθνικιστική Ελλάδα που έρχεται. Θα αναμορφώσουμε την Εθνική Εργασία, την Εθνική Παιδεία και την Εθνική Άμυνα αποδίδοντας κοινωνική δικαιοσύνη και πατριωτική ενότητα στο λαό μας. Και στους εισβολείς θα δώσουμε πάρα πολύ πόνο. Ζήτω η Μεγάλη Ελλάς.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: