ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΙΣΤΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ



ΑΘΗΝΑ 25-7-2013.

Διαλύεται το σύμπαν στις δομές τού παραδοσιακού εθνικού μας κράτους. Οι δυνάμεις τής παγκοσμιοποίησης μαζί με τα πολιτικάντικα καθεστωτικά υποπόδια έχουν παρεισφρύσει ακόμη και σε απάτητες έως σήμερα αρχές τής εθνικής και θρησκευτικής μας ζωής. Θαρρεί κανείς πως λύθηκαν ξάφνου τα ζητήματα τής εθνικής μας ασφάλειας και τής οικονομικής μας απεξάρτησης από τους πραματευτάδες τής οικουμένης και πρέπει τώρα να μας ρυθμίσουν το εργασιακό καθεστώς και την κατάργηση τής κυριακάτικης αργίας.

Θα δουλεύετε, όσοι από εσάς δουλεύετε ακόμη, όλες τις μέρες τής εβδομάδας ή κάποιες από αυτές τις ημέρες. Θα δουλεύετε από λίγες ώρες έως και άνω των δώδεκα ωρών με τις αποδοχές να μειώνονται. Και έτσι θα σας βάλουμε να δουλεύετε και την Κυριακή που ορίζει η Ορθοδοξία ως ημέρα πίστης, περισυλλογής και αναπαύσεως αλλά και ημέρα ευρέσεως ολόκληρης τής ελληνικής οικογένειας γύρω από την εστία και την οικογενειακή θαλπωρή. Έτσι προστάζουν οι παγκοσμιοποιητές και τύραννοι «διασώστες».  

Οι αργυραμοιβοί που έχουν κατακλύσει τις γειτονιές μας και οι τοκογλύφοι που διοικούν την πατρίδα μας, όντας «περιούσιοι» εμποράκοι, δεν μπορούν να διακόψουν τις δουλίτσες τους και να μειώσουν τα κέρδη τους. Βλέπετε η εξαθλίωση των Ελλήνων βαδίζει από το κακό στο χειρότερο και οι «διασώστες» βιάζονται να βάλουν στο χέρι το κελεπούρι που τους παραδίδει το ψευτορωμέϊκο. Δεν θέλουν όμως μια Ελλάδα πιστή στις παραδόσεις της. Δεν θέλουν τους ραγιάδες να έχουν χρόνο για το Θεό και την οικογένεια.

Θέλουν την πίστη υπό διωγμό μέσα στην ίδια την πατρίδα τής Ορθοδοξίας και τον Έλληνα άνυνδρο πνευματικά, αλλοτριωμένο και ξένο στο ίδιο του το σπίτι. Ένα σπίτι που δεν θα είναι ελληνικό και χριστιανικό αλλά οίκος ανοχής πάσης ψεύτικης και μισαλλόδοξης θρησκείας που γίνεται αποδέκτης οικουμενικών συναπαντημάτων των παγκόσμιων θρησκειών. Μας ζητούν με όχημα τις ειρηνικές και αναίμακτες συνευρέσεις να διαγράψουμε τις αλήθειες τής ζωής στην Γη των Αγίων και των Ηρώων. Και επειδή «πρέπει» να τα βρούμε για να «σωθούμε», αφού θα έχουμε δώσει Πίστη, τότε θα δώσουμε κατά πως πιστεύουν οι μισέλληνες και Πατρίδα.

Δεν θα μας πάρουν αμέσως την Πίστη. Θα μας επιτρέψουν λένε να λειτουργούν τα μαγαζιά μετά το πέρας τής κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας. Και εννοούν φυσικά πως θα μας το επιβάλλουν με το πρόσχημα πως θα αφήσουν το εκκλησίασμα των σκλάβων να σχολάει από την Εκκλησία του και ύστερα μαστίγιο και δουλειά. Να παραχθεί εισόδημα που θα έρθει να το εισπράξει ο ελληνόφωνος φοροεισπράκτορας.

Και γιατί να μην συμβούν όλα τούτα όταν οι ανεγέρσεις και οι ανακαινίσεις Τζαμιών βρίσκονται στα σκαριά, όταν οι αλλόθρησκοι και αλλογενείς λαθροπράκτορες αλωνίζουν και εγκληματούν και όταν κάποιοι ιεράρχες αντιδρούν μονάχα όταν χάνουν χρήματα;

Για το Ελληνικό Εθνικοκοινωνικό Κίνημα η Πίστη και η Πατρίδα είναι τα δύο παραδοσιακά και άπαρτα Κάστρα τής Ελληνικής Φυλής. Δεν αποδεχόμαστε μήτε τον θρησκευτικό οικουμενισμό μήτε την πολιτική παγκοσμιοποίηση μήτε την πολυφυλετική αλλοίωση λαού και έθνους.

Η Ελλάς είναι κράτος Εθνικό, Λαϊκό και Ορθόδοξο. Είμαστε αδέρφια με όσους πιστεύουν στον αναλλοίωτο χαρακτήρα τής πολιτειακής μας συγκρότησης από τους χρόνους της εθνεγερσίας του Εικοσιένα που οδήγησε το Ελληνικό Έθνος στην ανάστασή του εκ της τέφρας.

Σεβόμαστε όσους Έλληνες έχουν άλλη θρησκεία και σέβονται την Κυρίαρχη Πίστη τού Γένους και συναφώς την εθνική μας ακεραιότητα. Σε καμία περίπτωση αυτό δεν σημαίνει πως αναγνωρίζουμε τα σφιχταγκαλιάσματα με τους νεοταξίτες που γυρεύουν αλλοίωση των συμβόλων και των αξιών μας.

Αυτά τα ιερά σύμβολα, αυτές οι ιερές σημαίες, αυτά τα άγια ευαγγέλια, αυτές οι πάνσεπτες μνήμες ανθρώπων που προτίμησαν να πεθάνουν παρά να προδώσουν Πίστη και Πατρίδα δεν τα παραδίδουμε σε κείνους τους μολυσμένους που μπαίνουν σαν τα πεμπτοφαλαγγίτικα φίδια σε σχολεία, σε πολιτικές θέσεις, ακόμη και σε ιερατικές θέσεις ώστε είτε να τα ξηλώσουν είτε να τα αμβλύνουν για να μπει η Ελλάς στην παγκόσμια αγέλη του νεοταξισμού.

Μας βάζουν να δείξουμε ανθρωπισμό στους εισβολείς που μολύνουν πατρίδα και προσκυνήματα. Μας κάνουν είλωτες για να μην προλαβαίνουμε να πάρουμε ανάσα και να αντιδράσουμε. Δεν θα μας πάρουν μήτε την Πατρίδα μήτε την Πίστη μακριά μας. Για εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές και για ολάκερο τον ηρωικό ελληνικό λαό η Πίστη είναι το ισχυρότερο όπλο τού κόσμου που καίει και φτιαχτά εμπόδια και όλους τους τυράννους τής γης.

Η Πίστη τού Έλληνα μετακινεί και βουνά. Κράτησε την ενότητα τού λαού μας, τη γλώσσα του, την αυθυπαρξία και καθαρότητά του σε όλες τις κατοχές. Και το ίδιο ακριβώς θα συμβεί και τώρα.

Στην Παγκοσμιοποίηση απαντούμε με τον πανελληνισμό μας που δένει με όρκο αγώνα όλα τα εθνοφυλετικά μας αδέρφια. Στον οικουμενισμό απαντούμε με την Ορθοδοξία που σμίγοντας με τον πανελληνισμό μας φτιάχνει μια σταυροφορία ψυχής και δύναμης. Με το πνεύμα και με το ατσάλι, με το σταυρό και με το όπλο, θα δώσουμε τις πρέπουσες απαντήσεις. Η δική μας Εθνικιστική Ελλάς θα παραμείνει Έθνος Μεγάλο και Αποστολικό.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
   

Δεν υπάρχουν σχόλια: