ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΜΕΙΖΩΝ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ

ΑΘΗΝΑ 21-7-2013.

Η μειωμένη εθνική αυτογνωσία ακολουθείται πάντα από την στοχευμένη απώλεια τού στρατηγικού προσανατολισμού και τής αυτοεκτίμησης τής Εθνικής Κοινότητας.

Στέρησε από έναν λαό την εθνική του ταυτότητα. Βάλε δικούς σου ανθρώπους να κυβερνήσουν το κράτος, τα γράμματα και το χρήμα. Αποσύνδεσε την Πίστη από την Πατρίδα. Στείλε τούς λαθραίους εισβολείς να συνδράμουν τους παρακρατικούς σου και τότε έχεις δικό σου το κράτος. Αλλά ποτέ σου να μην εγκαταλείψεις την διάλυση τής εθνικής αυτογνωσίας των ραγιάδων.

Αυτά λέγουν οι εχθροί μας και αυτά ακριβώς εφαρμόζουν οι γραικύλοι και προδότες πολιτικάντηδες.

Δίδουν τα μνημεία των απελευθερωτικών μας αγώνων στους εχθρούς μας. Επιτρέπουν τουρκικές σημαίες και συμφέροντα να αλώνουν την Ύδρα, την Τριπολιτσά, κάθε ιερό τόπο που έχει συνδεθεί με τις στιγμές δόξης και αναγεννήσεως τού νεότερου ελληνισμού.

Στήνουν και αναστηλώνουν Τζαμιά στην πρωτεύουσα Αθήνα και τις άλλες πόλεις, αναγνωρίζοντας τούς ισλαμιστές λαθροεισβολείς και λαθροεποικιστές που μάς στέλνει η Τουρκία, όταν κανονίζουν μαζί της συγκυριαρχίες και τής έχουν αφήσει χώρο προπαγάνδας και τουρκοποίησης τής Ελεύθερης Θράκης μας.

Οι εκφραστές τού πολιτικού συστήματος τής αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας αναγνωρίζουν τις περασμένες κατοχές που επαναφέρουν ως ειρηνευτική τάχα διευθέτηση των εθνικών μας ζητημάτων και υπογράφουν την αποδοχή παραδόσεως τής εθνικής κυριαρχίας και τής πολιτικής διοικήσεως στον σιωνιστικό νεοταξισμό.

Μάς λένε πως εάν ευρίσκοντο εκείνοι στο κουμάντο τής Ελλάδος πριν από το Εικοσιένα και πριν το Σαράντα, θα παραμέναμε στο ισλαμικό φακιόλιο και στους νεότερους χρόνους θα λέγανε για λογαριασμό μας το μεγάλο ναι στην είσοδο τής παγκοσμιοποίησης.

Παραδίδουν λοιπόν την Πατρίδα μας τώρα, στις μέρες τής μεγάλης θλίψης και τής απομειώσεως τού εθνικού μας πληθυσμού. Τώρα που Έλληνες χάνουν τη δουλειά τους, το ψωμί των παιδιών τους, τη ζωή τους από την εξαθλίωση των τοκογλυφικών μνημονίων και τούς λαθρομετανάστες.

Δεν θέλουν να γνωρίζει ο ελληνικός λαός πως τούτος εδώ ο τόπος έχει γεννήσει Ήρωες που πάλεψαν με πολυπληθείς άπιστους και βάρβαρους προκειμένου να ζήσουμε εμείς ως Έλληνες και Ελεύθεροι Άνθρωποι. Δεν θέλουν να ξέρουνε πως οι Έλληνες υπήρξαν αυτοκρατορία και γεννήτορες πολιτισμών επιστρατεύοντας σοφία, δίκαιο και ατσάλι απέναντι στους αλαζόνες των καιρών.

Οι αποστάτες και εχθροί τού Ελληνισμού βρίσκονται στις θέσεις κλειδιά τού ντόπιου νεοταξικού καθεστώτος. Οι εκφραστές τού πολιτικού συστήματος είναι τοποτηρητές τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Το ψευτορωμέϊκο που θα έρθει για λίγο και δεν πρέπει να το πιστέψουμε αφού θα φύγει γρήγορα πίσω.

Έτσι έλεγε ο Εθνομάρτυρας Πατροκοσμάς ο Αιτωλός. Θα φύγει λοιπόν πίσω γιατί θα το πολεμήσουμε και θα το διώξουμε. Αυτό εννοούσε ο Άγιος κι όχι βέβαια πως θα φύγει αυτοπροαιρέτως. Όταν κάποιος πάει να σε καταστρέψει, εσύ τον θέτεις έκπτωτο και τον εξοντώνεις. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Ή αυτοί ή εμείς. Ή Ελλάς ή Τέφρα.

Στην Ιερή Γη τής Ελλάδος γεννήθηκε η ανθρώπινη λαλιά που τροφοδότησε τις άλλες γλώσσες. Εδώ γεννήθηκε η Φιλοσοφία και η Πολεμική Αρετή. Σε τούτα εδώ τα καθαγιασμένα χώματα ο Βασιλιάς τής Σπάρτης Λεωνίδας έδωσε νόημα στη Θυσία και ξεκαθάρισε πως η ελευθερία τού Έλληνα δεν συναλλάσσεται με κανέναν παρά μονάχα με τον θάνατο που γεννάει εκείνον που θα εκδικηθεί τον εισβολέα.

Ο Αριστοτέλης δίδαξε τον Μεγαλέξανδρο πως οι Έλληνες δημιουργούν πατρίδα δυνατή με τη διανόηση και τη σάρισα. Λατρεύουν την Θεία Δύναμη, υπηρετούν τη Φυλή κάνοντάς την ξακουστή στον κόσμο και σταματούν την έλευση των βαρβάρων υποτάσσοντας αυτούς. Και ο Αλέξανδρος έκανε πράξη με τη σειρά του τη Θεία Αποστολή των Ελλήνων εξαλείφοντας πρωτίστως τη διχόνοια και τα ξένα ελληνόφωνα σώματα, κατακτώντας εδάφη και αναγνώριση τής ελληνικής ηγεμονίας.

Ο αιώνιος μακελάρης και έμπορος των εθνών όμως δεν απομακρύνθηκε γιατί δεν τον εξοντώσαμε. Δεν μας άφησε ήσυχους γιατί δείξαμε έλεος για τους μισάνθρωπους που δολοφόνησαν όλους τους μεγάλους τής Φυλής μας. Και φυσικά γιατί επιτρέψαμε στις ελαστικές και φιλήδονες συνειδήσεις να πάρουν θέσεις εξουσίας και πνευματικής καθοδήγησης σε παράδεισους ξένους και δανεικούς.

Γίναμε πολλές φορές Εθνική Δύναμη στο διάβα τής Ιστορίας μας. Επιβληθήκαμε στους δυνατούς Ρωμαίους φτιάχνοντας ελληνική αυτοκρατορία, τη Ρωμανία μας, με τον Νου, με το Όπλο και πάνω από όλα με τη θέληση να δημιουργήσουμε ναούς, κάστρα, σχολεία, στρατόπεδα, οικονομία, όλα με τα δικά μας χέρια σε μια Ελεύθερη και Μεγάλη Ελλάδα. Για να προδοθεί ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, να μπει φυλακή ο δικός μας Εθνάρχης Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και να μας γυρέψει ο σιχαμερός πολιτικός εσμός να αγαπήσουμε Τουρκία και Εσπερία.

Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα δεν είναι μια απλή ιδεολογία ούτε μια κοινότυπη παράταξη. Είναι ο Ιερός Δεσμός των Ενωμένων Ελλήνων που δίδουν τον Όρκο για την Νέα Επανάσταση και την Νέα Ελληνική Γέννα.

Είμαστε το Αύριο τού Ελληνισμού ενάντια στο ξενοκίνητο χθες. Οι Γενναίοι Πολεμιστές τής Φυλής που θα φέρουμε Κοινωνική Δικαιοσύνη και Καθάρια Ελληνική Διοίκηση. Υπηρέτες τού λαού και μπροστάρηδες τής Φυλής που θα εξαλείψουμε τους εισβολείς και τα δουλικά τους. Ο Εθνικοκοινωνισμός μας θα μετουσιώσει την Εθνική Αυτογνωσία στην δική μας Ισχυρή Ελλάδα που έρχεται.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: