ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΕΛΛΑΣ ΥΠΟΤΑΣΣΕΙ ΤΑ ΣΚΟΤΗ

ΑΘΗΝΑ 19-7-2013.

Οι πολιτικάντηδες τού κατοχικού καθεστώτος δεν αποτελούν τμήμα μιας κάποιας λύσης μήτε κομμάτι τής ελληνικής σάρκας. Είναι σαρκοβόρα θηρία που επιδιώκουν το κομμάτιασμα τής σάρκας μας και αναπόσπαστο τμήμα τού ελληνικού προβλήματος. Μας οδηγούν σε ατραπούς οδυνηρής ήττας και στα δόντια των σκοτεινών δυνάμεων τής παγκοσμιοποίησης σαν άλλοτε.

Δηλητηριάζουν τις ελληνικές ψυχές και αμαυρώνουν την ελληνική ιστορία. Προσφέρουν την Ελλάδα στον νεοταξικό μινώταυρο για να πάρουν εύσημα και συνέχιση τής ξενοκίνητης εξουσίας τους. Μοιράζονται επίπλαστα σε κυβερνητικά και «αντικυβερνητικά» στρατόπεδα για να διχάσουν, να δολοφονήσουν και να μοιράσουν Ελλάδα. Όπως παλαιά όταν οδηγούσαν την νικήτρια Ελλάδα τού μεγάλου πολέμου στον συμμοριτοπόλεμο με πρόσχημα τα λαϊκά δικαιώματα και έπαθλο το δέσιμο τής τσεκουρεμένης και ρακένδυτης Ελλάδος στα «συμμαχικά» άρματα.

Ο μήνας Ιούλιος είναι σημαδεμένος από μεγάλες και προσχεδιασμένες εθνικές τραγωδίες. Έχουμε τις δολοφονίες αθώων Ελλήνων πατριωτών στον Φενεό από τους κομμουνιστοσυμμορίτες που προσφάτως τίμησαν οι Έλληνες που δεν ξεχνούν. Ένα ακόμη επεισόδιο για την επιβολή ενός δήθεν λαϊκού καθεστώτος δίχως Έλληνες. Για να φτάσουμε στον καιρό των μνημονίων με την Αριστερά να συναλλάσσεται πλέον ανοικτά με την «περιούσια» Εσπερία και τούς τοκογλύφους και τούς γειτονικούς βαρβάρους που θέλουν τον αφανισμό μας. Ο Φενεός όπως και όλοι οι τόποι μαρτυρίου δια αδίστακτων κομμουνιστικών χειρών ήταν μια ακόμη εσωτερική γενοκτονία, μια εθνοκάθαρση σε βάρος των Ελλήνων για να ερημωθεί και να παραδοθεί η Ελλάς στα χέρια των γυρολόγων μισελλήνων.

Έχουμε ακόμη τη θλιβερή επέτειο τής εισβολής τού Αττίλα στην μεγαλόνησο Κύπρο μας με τις απώλειες ελληνικών ψυχών, τη λεηλασία τής Γης τού Ευαγόρα, τούς αγνοούμενους που δολοφόνησε ο κτηνότουρκος, την απώλεια τού 40% τού κυπριακού εδάφους. Μια τραγωδία που το μεταπολιτευτικό σαράκι προσπάθησε να καταλογίσει στην «επάρατη» επταετία τού Γεωργίου Παπαδόπουλου που είχαν ανατρέψει οι φίλοι, βαστάζοι και εντολείς τους τού «περιούσιου» νεοταξισμού, ενώ ο περίφημος φάκελος τής Κύπρου μένει ακόμη ερμητικά κλειστός. Για να φτάσουμε σήμερα μετά την καθόλα ύποπτη καταστροφή των υποδομών στο Μαρί και το χαμό των ηρωικών νεκρών του στις συνομιλίες για την ομοσπονδιακή τουρκοποίηση τής Κύπρου μας.

Μέσα από τα ολέθρια ολοκαυτώματα και τις «ειρηνικές» κατοχές φτάσαμε στην σημερινή ραγιάδικη Ελλάδα που την διοικούν από κοινού οι πρώην ιδεολογικοί εχθροί με το πρόγραμμα τής νέας αιματοχυσίας που τούς δώσανε οι ίδιοι μισέλληνες. Πληρώστε ενοίκιο για να μείνετε στη δική σας Πατρίδα. Ανοίξτε τις θύρες να μοιραστείτε τα σπίτια σας με τους εισβολείς που σας ζώνουν. Δώστε μας και τα σπίτια σας και τα παιδιά σας και την γη που θα θρέφει πλέον εμάς. Σωριάστε σε ερείπια και τα τείχη σας και την πίστη σας. Σκύψτε ραγιάδες, αναφωνούν.

Η Ελλάς όμως υποτάσσει τα σκότη. Ο ανθρωπισμός μας και ο οίκτος για τα ανθελληνικά τέρατα τελείωσε. Αν κάποιος Έλληνας τάχα θέλει να εξακολουθήσει να συναναστρέφεται τα τέρατα, τότε θα τον στείλουμε να πάει να τα συναντήσει. Δεν αρνιούμαστε την Καθάρια Ρωμιοσύνη, δεν αρνιούμαστε την κατά δική μας Κραταιά Ελλάδα. Δεν την βάζουμε στην διατίμηση τής διεθνούς «ειρήνης» και των οικονομικών συναλλαγών των σιωνιστών τραπεζιτών. Δεν διεθνοποιούμε την Πίστη μας, το Έθνος μας και το λαό μας. Αρνιούμαστε τις κλειστές συσκέψεις των ψευδεπίγραφων εκπροσώπων τού ελληνικού λαού. Απορρίπτουμε τις δανεικές βοήθειες, την ερήμωση τής εγχώριας παραγωγής, την απόρριψη των ελληνικών λύσεων, την μικρότερη Ελλάδα.

Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα δεν είναι στείρο πολιτικό κίνημα. Είναι σταυροφορία όλων των Ελλήνων που θέλουν την πατρίδα τους καθαρή και δυνατή. Είναι χείμαρρος επαναστατημένων Ελλήνων που έρχεται να σαρώσει την βρωμιά και να ποτίσει με ορμή ελληνική την διψασμένη για λευτεριά και εθνική κυριαρχία Πατρίδα. Είμαστε εμείς οι Γενναίοι Έλληνες που γκρεμίζουμε ψεύτικους φόβους και διλήμματα και βαδίζουμε μπροστά διαλύοντας τούς αχαμνούς και τα χρέη τους.

Ενεργοποιούμε τις προγονικές εντολές και τα αληθινά χρέη σε εμάς και τα παιδιά μας. Να ποτίσουμε την γη μας με τον ιδρώτα μας και να φέρουμε αξιοκρατία στους αδελφωμένους πλέον Έλληνες. Να δουλέψουμε για να κάνουμε την Ελλάδα μας και τους ίδιους τους ανακαινισμένους εαυτούς μας την καλύτερη γενιά τής Φυλής μας. Να πολεμήσουμε για να φέρουμε πίσω τους Έλληνες που μείνανε αθέλητα και με πόνο μεγάλο έξω από την στοργική εθνική αγκάλη. Να φέρουμε πίσω τα φωτεινά μυαλά που διώξανε οι αγύρτες στην οικουμένη. Τους δουλευτήδες που είναι κήρυκες ελληνικότητας και τους ανδρειωμένους σκλαβωμένους πέριξ των συνόρων.

Αρνιούμαστε τους παγκοσμιοποιητές σε Ανατολή και Δύση που νομίζουν πως είναι τάχα οι δυνατοί και εμείς οι υποτελείς τους. Επανάσταση ψυχών, επανάσταση πνευματική, επανάσταση κοινωνική, επανάσταση φυλετική, επανάσταση εθνική, επανάσταση ιερών ελληνικών όπλων. Επανάσταση σε όλα τα επίπεδα και για όλους τους πιστούς και συνειδητούς Έλληνες όπως την είχε ζητήσει ο Περικλής Γιαννόπουλος. Ερχόμαστε με τους Άριστους και τους Δίκαιους και τους Πολεμιστές στην κεφαλή. Είμαστε Έλληνες, είμαστε Εθνικιστές, είμαστε οι Ενωμένοι Έλληνες τής Μεγάλης Ελλάδος τής Καρδιά μας.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια: