ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ



ΑΘΗΝΑ 1-4-2014.

Το δίκαιο βαφτίζεται άδικο και η νομιμότητα παρανομία. Ο άδικος κατέχει λαθραία εξουσία και κατατρέχει τον δίκαιο και ο παράνομος θέλει να επιβάλλει τις κακοδοξίες του ως παγκόσμια διακυβέρνηση στον νόμιμο εκφραστή τής Πίστης, τού Έθνους και τού λαϊκού συναισθήματος. Ιδού τα σημεία των καιρών που ευθυγραμμιζόμενα με τις προφητείες τής Ορθοδοξίας μας, οδηγούν στην μεγάλη αναμέτρηση.

Ο εγκληματίας επισκέπτεται τον αθώο υπερασπιστή τής Ελληνικής Φυλής στις φυλακές για να τον δικάσει και ο γενοκτόνος των εθνών και σταυρωτής τού Χριστού μας κατηγορεί τον απελευθερωτή τού λαού του ως αποσχιστή και τις ενέργειές του ως παράνομες. Το παράνομο και έκπτωτο ελληνόφωνο κατοχικό καθεστώς κατά τού Ελληνικού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος από την μια πλευρά. Και από την άλλη, το ΝΑΤΟ κατά τής Ρωσίας.

Οι πολλά φέροντες Ιούδες με τα μνημόνια και τα προσκυνήματα στα νεοταξικά και μισελληνικά θελήματα, ενεργούν τα συμβόλαια που αντιστοιχούν στα αργύρια τής προδοσίας. Αρνούνται στον ελληνικό λαό την βούληση και την έκφραση για ελληνική πολιτική διοίκηση και Ελλάδα ανεξάρτητη και ισχυρή, την ίδια στιγμή που τού στερούν τροφή, στέγη, υγεία και εργασία. Εξετάζουν ως άλλοι φαρισαίοι υποκριτές τούς Έλληνες Εθνικιστές ως ενόχους, επειδή μιλούν την γλώσσα τής αλήθειας, όταν στρέφονται προς την αυλή τού εχθρού για στήριξη τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας.

Ο ελληνόφωνος τύραννος στήριξε το ΝΑΤΟ των παλαιών βομβαρδισμών τής Γιουγκοσλαβίας. Εκείνον τον χωροφύλακα τής παγκόσμιας διακυβέρνησης που στηρίζει την Τουρκία και τις ενέργειές της σε βάρος Ελλάδος και θυγατέρας Κύπρου από τον καιρό τού Αττίλα και όχι μόνον. Στήριξε το ΝΑΤΟ που τώρα καταδίκασε την Ρωσία και το δημοψήφισμα τής Κριμαίας ως παράνομο, επειδή ο Ρώσος έκανε αυτό που θα κάνει η Ελεύθερη Εθνικιστική Ελλάδα στην ελληνική κοινωνία, την Βόρειο Ήπειρο και πάσα σκλαβωμένη ελληνική πατρίδα.

Είναι άραγε νόμιμο το ψευδοκράτος τού Κοσσυφοπεδίου που αποσπάστηκε δια τής βίας από την Σερβία; Είναι νόμιμη η ανακήρυξη των κατοχικών αρχών στην Κύπρο Μας ως ισότιμοι με τους Κύπριους αδερφούς μας συνομιλητές και «κοινότητα»; Είναι νόμιμη η τουρκική προπαγάνδα από την εγκληματική συμμορία των πρακτόρων τής Άγκυρας για την αναγνώριση τουρκικής ταυτότητας στους Έλληνες μουσουλμάνους της Θράκης Μας;

Όχι, τίποτα από αυτά δεν είναι νόμιμο. Έχουμε την προσπάθεια τού τουρκικού μαντρόσκυλου τής Παγκοσμιοποίησης να σπείρει μέσα στο Ελληνικό Έθνος τα νέα κοσσυφοπέδια, προκειμένου να εξαφανίσει το Νεοταξικό Κτήνος και ο Βάρβαρος τον Ελληνισμό και να οικειοποιηθεί την Ιερή Γη μας. Όμως η εγκληματική συμμορία τής ψευτοδημοκρατίας συμφωνεί απόλυτα με τον κατασπαραγμό τής Φυλής μας.

Φορολογούν χωράφια και νερά, όταν οι λαθρομετανάστες εκ Τουρκίας εισέρχονται για να αντικαταστήσουν τούς Έλληνες, όπως ακριβώς είχε ονειρευτεί ο Μπραίμης και εφαρμόζει ο Τούρκος. Όμως κι αυτός ο αλαζόνας βιάζεται να πέσει πάνω στο μαχαίρι, αφού η Ελλάς είναι γραφτό να αποκατασταθεί.

Και έτσι είδαμε την Άγκυρα να απειλεί την Μόσχα με κλείσιμο των Στενών τού Βοσπόρου, αν η Ρωσία εισβάλλει στην Ουκρανία και κινδυνέψουν οι τουρκογενείς Τάταροι. Η δε Ρωσία απάντησε πως στην περίπτωση αυτή, θα θεωρήσει την τουρκική ενέργεια ως αιτία πολέμου. Θα φέρει ο Μόσκοβος στον Τούρκο πόλεμο και την οριστική του συντριβή, κατερχόμενος στα Στενά!

Πληρώνεται λοιπόν η προφητεία τού Αγίου Πατρός Παίσιου ότι η Ρωσία θα κατέβει στα νερά μας, όχι για να μάς βοηθήσει, αλλά γιατί θα έχει τα δικά της συμφέροντα να φροντίσει. Και έτσι, χωρίς να το θέλει, θα μάς κάνει καλό. Γιατί πολύ απλά, ο Θεός είναι που θέλει η Ελλάς να αποκτήσει μαζί με ελληνική διοίκηση και τα πρότερα εδάφη τής Ελληνικής Αυτοκρατορίας Μας, την Ρωμανία Μας.

Άδικος κόπος η περιθωριοποίηση τής Ορθοδοξίας και ο διωγμός των Ελλήνων Εθνικιστών, αχρείοι λυμεώνες τής Αγίας Πατρίδος μας. Άδικος κόπος και η ψήφιση τής συμμετοχής των κατοχικών τουρκικών αρχών τής Κύπρου Μας στις ευρωεκλογές. Και τα μνημόνια που σκότωσαν τόσους πολλούς αθώους Έλληνες θα διακοπούν και οι προδότες δεν θα πάνε στη φυλακή, αλλά στο Γουδί. Και το μήνυμα για τον ερχομό τής Αυγής τού Ελληνικού Έθνους ταξιδεύει σε κάθε γωνιά τής Πατρίδος μας.

Λαϊκά και Εθνικιστικά χέρια είναι αυτά που θα μετουσιώσουν την Φωνή των Ελλήνων για Καθαρή και Ελληνική κοινωνία. Τα ίδια χέρια που θα δώσουν τις πρέπουσες απαντήσεις μαζί με ολάκερο τον ελληνικό λαό και τον Ένδοξο Ελληνικό Στρατό στους Τούρκους και τα λοιπά μορφώματα στα χώματά μας.

Συντριβήτωσαν οι εχθροί Χριστού και Ελλάδος υπό τις ενέργειες των Δικαίων. Για να πληρωθεί το γράμμα τού Νόμου τής Δικαιοσύνης υπό τις ενέργειες των Ελεύθερων τού Αίματος και τής Τιμής.

Ο Δικέφαλος Αετός και η Γαλανόλευκη και τα Λάβαρα τού Ελληνικού Εθνικισμού θα σκεπάσουν την καινούργια ελληνική γέννα από την Αθήνα έως την Βόρειο Ήπειρο και μέχρι την Ιωνία και την Κωνσταντινούπολη. Και από την Κύπρο έως τον Πόντο. Ζήτω η Μεγάλη και Αιώνια Ελλάς!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ







Δεν υπάρχουν σχόλια: