ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΣΥΝΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΥ

ΑΘΗΝΑ 4-4-2014.

Το πρόβλημα τής Μεγάλης Πατρίδος Μας Ελλάδος είναι η έλλειψη ελληνικής πολιτικής διοικήσεως και η παραμονή στην εξουσία ξενοκίνητων υπαλλήλων τού νεοταξισμού. Δεν γίνεται να θεωρείσαι κράτος ελεύθερο, όταν υπηρετείς ξένα σχέδια και φυλακίζεις το σώμα και το πνεύμα τού Ελληνικού Έθνους. Πρέπει να συντρίψεις τα σίδερα τής εσωτερικής κατοχής.

Τα γερά και υγιή κάστρα πέφτουν από μέσα και σηκώνονται πάλι από μέσα. Το πιο υγιές κάστρο τής οικουμένης είναι η Ελλάς και η πιο σημαντική εργασία που έχουμε να κάνουμε είναι να αναλάβουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, να φροντίσουμε ώστε να συντρίψουμε τις φυλακές τού νεοταξισμού. Να γίνουμε εμείς οι Αληθινοί Έλληνες στην Πίστη και στο Εθνικό Φρόνημα οι κυβερνήτες τής Μεγάλης, Ελληνικής και Ασφαλούς Πατρίδος μας.

Είδαμε προσφάτως στην παρέλαση τής 25ης Μαρτίου ντροπιαστικές εικόνες με τις παρεμβάσεις σε παρελάσεις από τα μαρξιστικά μαντριά και με την αποτροπή τής συμμετοχής των ρωσικών πυραύλων S300 τού Ελληνικού Στρατού με την εντολή των Αμερικανών. Κι όλα αυτά, όταν μέσα στην καρδιά τής Εσπερίας η Αργεντινή έδωσε στρατιωτική βάση στην Ρωσία, όταν το ψευτορωμέϊκο έχει οδηγήσει σε μαρασμό τα ναυπηγεία μας και τηρεί τη βάση εκείνων που υποστηρίζουν τούς προσωρινούς γειτονικούς εχθρούς μας.

Είδαμε προσφάτως το μαχαίρωμα ενός Έλληνα σωφρονιστικού υπαλλήλου στο Μαλανδρίνο που έχασε τη ζωή του από Αλβανό κρατούμενο κατσαπλιά. Δεν είναι άλλωστε πρώτη φορά που χάνει τη ζωή του Έλληνας από λαθροεισβολέα ενεργούμενο τού μισελληνισμού. Κι αυτό όταν ο υπερήφανος Ελληνισμός κρατάει όρθια την ελληνική σημαία σε ολάκερη την οικουμένη και τις σκλάβες ελληνικές πατρίδες.

Κι όμως, στην Ελλάδα τής μνημονιακής κατοχής, οι ελληνόφωνοι πολιτικάντηδες τής αστικής, παράνομης και έκπτωτης κοινοβουλευτικής τυραννίας σχεδιάζουν και προαναγγέλλουν τούς νέους διωγμούς τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, γιατί αυτό διατάζει η Εσπερία και το Νεοταξικό Κτήνος. Είναι μάλιστα τόσο σίγουροι, ώστε να το διατυμπανίζουν. Είναι σίγουροι πως η Ελλάς θα εγκαταλείψει και τον Εθνικισμό της και την Πίστη της και τα χώματά της, για μια ψεύτικη ζωή και κάποια αργύρια νοικιασμένης και μικρότερης πατρίδος.

Διαθέτουμε τις ατσάλινες ελληνικές καρδιές. Διαθέτουμε τις ένοπλες δυνάμεις που θα αποκαταστήσουν το Ελληνικό Έθνος. Αυτό λοιπόν που θα κάνουμε ως πρώτο βήμα είναι να αποφυλακίσουμε αυτές τις καρδιές από τις νοητές φυλακές τού μισελληνικού καθεστώτος. Να στείλουμε στα σκοτάδια τής αβύσσου εκείνους που μάς μαύρισαν τη ζωή. Εκείνους που φέρανε τούς πάσης λογής δολοφόνους, συμπεριλαμβανόμενων των ιδίων, για να μάς αφανίσουν.

Εμπρός λοιπόν! Ας βαδίσουμε στις πράξεις και τις νίκες σε όλα τα πεδία των μαχών. Στις κοινωνικές, πολιτικές και στρατιωτικές μάχες. Μα πρώτα απ’ όλα στην ανακατάληψη τού Κάστρου τής Ελληνικής Φυλής. Διότι για να απελευθερώσεις την γη, πρέπει πρώτα να απελευθερώσεις την ψυχή. Και η ψυχή μας είναι η Φυλή μας.

Δεν υπάρχουν κατοχές για τον Έλληνα σαν δεν τις θελήσει. Και δεν υπάρχει ανώτερος για τον Έλληνα, αν δεν σκύψει τον αυχένα του. Οι κατοχές ξεκινούν από την απάτη τής μικρότητας που μάς υπέβαλλαν οι βαλτοί από τον σιωνιστικό νεοταξισμό. Αυτό λοιπόν που πρέπει να κάνουμε είναι να καθαρίσουμε τα λεύτερα χώματα από τούς βαλτούς. Τότε ακριβώς είναι που θα ξεβαλτώσουμε και οικονομικά και εθνικά και γενικά.

Είμαστε ευλογημένοι από τον Άγιο Θεό Μας που είμαστε το Αποστολικό Ελληνικό Έθνος και οι Γεννήτορες τού Πολιτισμού και τα Γεννήματα Τρανών Ελλήνων Ηρώων. Οτιδήποτε πέφτει σε τούτη την γη, από πνευματικό έως υλικό σπόρο, φυτρώνει και βλαστάνει καρπούς επαρκείς για να θρέψει και να γιγαντώσει το Έθνος μας. Πίστη, Ιδέα, Τροφή, Ενέργεια. Τα πάντα. Δυστυχώς και Εφιάλτες.

Σύμφωνοι λοιπόν. Ξεριζώνουμε τους Εφιάλτες και κάνουμε την Ελλάδα Εργαστήριο και Ταμπούρι Πολεμικό. Ελληνικός λαός και Εξουσία και Στρατός μαζί γινόμαστε ένα και αδιαίρετο σύνολο.

Άρχοντες και Αρχόμενοι και Εργάτες και Στρατιώτες τού Ελληνισμού θα φέρουμε το χρυσό ξημέρωμα τής αυγής τού Έθνους. Εμείς οι κριτές και οι κρινόμενοι. Εμείς οι παιδαγωγοί των παιδιών μας. Εμείς και οι απελευθερωτές και οι δημιουργοί τής Μεγάλης, Λαϊκής και Εθνικιστικής Ελλάδος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


    

Δεν υπάρχουν σχόλια: