ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ



ΑΘΗΝΑ 29-4-2014.

Πλεόνασμα δημόσιου ταμείου και κοινωνικό μέρισμα μάς είπαν οι κομιστές τού πιο βρώμικου μισελληνισμού των έσχατων χρόνων. Αργυραμοιβοί και υποκριτές στην πραγματικότητα, διαπρέπουν στο πλεόνασμα ξεπουλήματος τής Πατρίδος. Το δε μέρισμα τής λευτεριάς είναι το μοναδικό που έχει να κατακτήσει ο ελληνικός λαός, πριν χάσει οριστικά και κυριολεκτικά το έδαφος κάτω από τα πόδια του.

Το ψευτορωμέϊκο μάς κάνει μαθήματα δημοκρατίας και ανθρωπισμού και ελευθερίας λόγου. Μα οι γραικύλοι είναι την ίδια στιγμή προδότες, ψεύτες και δειλοί. Διότι τον ελληνικό λαό τον καταργούν, την κοινωνία την διαλύουν και την ελληνική γη την παραδίδουν στα άνομα κτήνη που την ζητούν με θράσος.

Το πρόβλημα τής Ελλάδος είναι εθνικό. Είναι ζήτημα κατισχύσεως τού Έθνους μας κατά τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Να πάρουμε την διαχείριση και τις τύχες τής Πατρίδος μας στα χέρια μας. Κι αυτό απαιτεί την κατάλυση τού δωσιλογισμού και την ανάπτυξη εθνικής στρατηγικής και ενότητος.

Δεν μπορούμε να μιλάμε για ελληνική στρατηγική και ελληνικό κράτος, όταν το υπουργείο εσωτερικών αναφέρει σε δημόσιο έγγραφο την Κομοτηνή μας με το τουρκικό όνομα Γκιουμουρτζίνα. Είτε αφορά το έγγραφο αυτό την ισότητα των δύο φύλων είτε οτιδήποτε άλλο. Διότι η ισότητα και τα δικαιώματα σε τούτο το κράτος αφορούν τούς Έλληνες που είναι κυρίαρχοι κι όχι τούς απόβλητους τουρκομογγόλους.

Δεν μπορείς να μιλάς για ελληνική πολιτική ζωή, όταν ανέχεσαι στην ελεύθερη Θράκη μας μαρξιστές και νεοφιλελεύθερους και όποιους άλλους πολιτικάντηδες, ανεξαρτήτου ιδεολογίας, να λένε πως οι Έλληνες μουσουλμάνοι είναι Τούρκοι. Να καταρρίπτεται το δικαίωμα τού εθνικού αυτοπροσδιορισμού για τούς Έλληνες όχι μόνο στις σκλάβες ελληνικές πατρίδες, αλλά ακόμη και μέσα στο ίδιο το Εθνικό μας Κράτος που το θέλουν οι νεοταξίτες πολυφυλετικό και διαμελισμένο.

Κι όμως, στην Θράκη το χρίσμα τού πολιτικού για τα κόμματα τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας το δίνει το τουρκικό προξενείο και η Άγκυρα. Όσοι δεν δηλώνουν τα σέβη τους στην υψηλή πύλη και όσοι δεν συνδυάζουν μουσουλμανισμό και τουρκισμό, δεν έχουν τύχη. Και στα νότια τής Κρήτης, οι έρευνες για τον γεωφυσικό πλούτο μάθαμε πως έχουν τύχη μονάχα αν γίνονται με την παρουσία σε ελληνικά νερά τουρκικών σκαφών.

Τα τουρκικά ΜΜΕ μάς είπαν πως πριν λίγες μέρες μια τουρκική φρεγάτα παρενεβλήθη στις έρευνες γερμανικού ερευνητικού σκάφους που ενεργούσε για λογαριασμό τού ελληνικού κράτους. Οι έρευνες αφορούσαν τον θαλάσσιο χώρο νότια τής Κρήτης και γίνονταν με την παρουσία ελληνικής πυραυλακάτου. Το τουρκικό σκάφος λέχτηκε από ελληνικές πηγές πως απλώς περνούσε από εκεί, μαζί με ένα σκάφος ναυτικής συνεργασίας που ανήκει στην δύναμη τού ΝΑΤΟ.

Το ζήτημα είναι όμως ότι οι Τούρκοι έχουν φτάσει στο σημείο να απαιτούν εξουσίες και συνδιαχείριση στο σύνολο τού Αιγαίου. Οι ψευτοσύμμαχοι τής Εσπερίας έχουν πολλές φορές πει ότι ο πλούτος μας μπορεί να βγει στην περίπτωση που δεν είναι μονάχα ελληνικός. Και οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις προασπίζονται την Τιμή τής Πατρίδος που οι ελληνόφωνοι πολιτικάντηδες έχουν βγάλει στο σφυρί, μοιράζοντας τα ιμάτια τής Φυλής στους εχθρούς μας.

Δεν μπορεί κανείς να μάς μιλάει για οικονομικά ζητήματα, όταν πάει να κοντύνει την εθνική και την εδαφική μας κυριαρχία, καταργώντας το ελληνικό κράτος. Οι σφετεριστές εξουσίας που δεν τούς ανήκει πρέπει να πέσουν με κάθε τρόπο και να τιμωρηθούν. Και οι εποφθαλμιούντες την πατρίδα μας ούτε γείτονες θα παραμείνουν ούτε σύμμαχοι θα μείνουν. Θα χάσουν φως και ύπαρξη όσοι επέλεξαν το θράσος.

Η Ελλάς ανήκει μονάχα στους Έλληνες. Η γη μας είναι δρόμος αναπτύξεως και μεγαλώματος Φυλής και Πατρίδος Ελληνικής. Δικαίωμα πολιτικού λόγου έχουν μονάχα όσοι ασπάζονται το δόγμα τής Μεγάλης, Λαϊκής και Φυλετικής Ελλάδος. Η συνύπαρξη τής Εθνικής και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης αποτελεί το πολιτικό πλαίσιο τής Λαϊκής και Εθνικιστικής Ελληνικής Πολιτείας.

Η Πίστη και ο Πατριωτισμός, η διατήρηση τής ταυτότητας τού Έλληνα και η προσήλωση στις Αξίες που κραταίωσαν την Φυλή μας, μάς οδηγούν τα βήματα για την αποκατάσταση τής Αληθινής Ελλάδος. Αποστολή τού Έλληνα είναι να δημιουργεί Δίκαιο και Πολιτισμό. Να διαδίδει την Αλήθεια τού Θεού και να σηκώνει την Ελληνική Σημαία στο πιο ψηλό βάθρο. Κι όπου υπάρχει χώμα ποτισμένο με αίμα ελληνικό κάτω από δουλεία, εκεί να θέτει τα φυσικά όρια τού Ελληνικού Έθνους.

Όσο περισσότερο χτυπούνε τον Ελληνισμό μας, τόσο πιο πολύ θεριεύει αυτός. Όσο πιο πολύ μισούν το Εθνικό μας Φρόνημα, τόσο πιο πολύ ανυψώνεται ο Λαϊκός Εθνικισμός μας. Όσο πιο πολύ γυρεύουν να πετάξουμε την Πίστη μας, τόσο πιο πολύ πυρώνονται οι καρδιές μας. Το τέρας τής προδοσίας και τού μισελληνισμού ψοφάει. Η Δυνατή και Ηγεμονική Ελλάς ανορθώνεται πάνω στις στάχτες τού ψευτορωμέϊκου και τις πολεμικές φλόγες που θα καταπιούν τούς «δυνατούς».  
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ






Δεν υπάρχουν σχόλια: