ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΘΕΡΜΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ



ΑΘΗΝΑ 10-4-2014.

Η λευτεριά τής Ελλάδος έρχεται μέσα από καθαρτήρια πυρά και Θεία Δικαιοσύνη. Οι θερμές εξελίξεις που ήρθαν σαν ηφαιστειακή λάβα να ξεγυμνώσουν τον παράνομο και ξενικό χαρακτήρα τού κατοχικού καθεστώτος θα πάρουν από κάτω τούς ελληνόφωνους δωσίλογους για πάντα και θα αναστήσουν την Μεγάλη μας Πατρίδα Ελλάδα.

Ψευτοκυβερνήτες και θεσμικοί βαστάζοι και δημοσιογράφοι και συνδικαλιστές τού Συστήματος, είναι η μεγάλη ψώρα που πρέπει να βγάλουμε ταχέως από πάνω μας. Δεν έχουν μήτε ιερό μήτε όσιο. Έχουν κατασπαράξει τον τόπο, έχουν δώσει τον μόχθο τού λαού και τον πλούτο τού Έθνους στα αφεντικά τους και αναμεταξύ τους, έχουν φυλακίσει σκοπίμως και με πολιτικά δόλιο τρόπο τούς Έλληνες Εθνικιστές. Οδηγούν καθημερινά Έλληνες στο θάνατο.

Η ομολογία τού γενικού γραμματέα τής κυβερνήσεως Μπαλτάκου προς τον βουλευτή τής Χρυσής Αυγής Κασιδιάρη για την κυβερνητική παρέμβαση προς τούς δικαστές για τις διώξεις τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, δείχνει την πρόθεση τού καθεστώτος να φιμώσει την Φωνή τού Ελληνικού Έθνους. Δείχνει ακόμη τον διατεταγμένο ρόλο τού καθεστώτος στην γραμμή τού σιωνιστικού νεοταξισμού και των μνημονίων που μάς φέρανε.

Ωστόσο το θράσος των ψευτοδημοκρατών φτάνει στο ανώτατο άκρο, όταν κατηγορούν τον βουλευτή που προσκόμισε το αποδεικτικό υλικό ότι χρησιμοποίησε τάχα παράνομο τρόπο υπεράσπισης τού δίκιου του! Κάνουν λόγο για χρήση κλαπέντος υλικού οι κλέφτες τής αξιοπρέπειας και τής βουλήσεως τού λαού και πωλητές τής εθνικής μας κυριαρχίας!

Είναι οι σκλαβωτές τού Έθνους και διχαστές τής ελληνικής κοινωνίας. Αυτοί που θέλουνε να μάς διαλύσουν με ψεύτικους χαλασμούς. Αυτοί βγάζουν γλώσσα θράσους και δειλίας μαζί, για να κρατηθούν εκείνοι όρθιοι, την ώρα που πέφτει η Πατρίδα.

Η διδασκαλική ομοσπονδία προσφάτως έκαμε μια απεργία για να προασπίσουν είπανε τον δημόσιο χαρακτήρα τού σχολείου και την δημοκρατία, ώστε να μην πάει είπανε η πίεση από τα ψηλά στα χαμηλά. Μόνον που πέρα από τα φράγκα, το ελληνικό σχολείο παραδίδεται και με διδασκαλικές ευθύνες στο μικρόβιο τού διεθνισμού. Οι δε μαθητές, τα παιδιά μας, στερούνται πολλά βασικά αγαθά. Και η πρώην Εθνική Παιδεία στερείται τον Χριστό και την Αληθινή Ελληνική Ιστορία για να οδηγηθεί η Ελλάς στην Αντίχριστη Παγκοσμιοποίηση με λιγότερους Έλληνες και εδάφη.

Η ελληνική κοινωνία μαστίζεται από το έτερο μικρόβιο τής ανεργίας που σαρώνει όλες τις ηλικίες, με πρώτους τούς νέους. Οι ελληνικές επιχειρήσεις κλείνουν με καταιγιστικό ρυθμό μαζί με λιμάνια και κάθε είδους υποδομές, για να πάνε στις νεοταξικές πολυεθνικές. Άστεγοι και συσσίτια για Έλληνες σε μια χώρα που μάς κουβαλούν συνεχώς λαθρομετανάστες για να αφαιρέσουν ελληνικές ζωές, σαν τον Αλβανό που σκότωσε τον σωφρονιστικό υπάλληλο και θάφτηκε στην Αλβανία ως ήρωας.

Στα υποβρύχια που βρίσκονται δύο χρόνια στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά με εμάς τούς εργαζόμενους αιχμάλωτους και πένητες, θα βάλουν λένε οι «φωστήρες» μπαταρίες. Θέλουν να τα πάρουν δίχως να ανοίξουν το ναυπηγείο τού οποίου οι εργαζόμενοι τα έχουν φέρει σε κατασκευαστική ετοιμότητα 95%. Να βάλουν κάποιους ελάχιστους για να πάρουν τα υποβρύχια και μετά τέλος, αφού οι δικαστικές αποφάσεις για το άνοιγμα τού Ναυπηγείου μένουν ανεκτέλεστες.

Να παραμείνουν τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά αιχμάλωτα λοιπόν. Να συνεχίσει η κάθετη πτώση συνολικά τής Εθνικής Αμυντικής Βιομηχανίας, όταν τα τουρκικά πολεμικά σκάφη προκαλούν τις ελληνικές πυραυλακάτους στο Καστελόριζο, φτάνοντας τα ελληνικά πληρώματα στο όριο τού πυρ. Αλλά το ψευτορωμέϊκο αφήνει τούς φίλους τους και συμμάχους τους Τούρκους να φτάνουν έως το Σούνιο ατουφέκιστοι. Το τελευταίο μάλιστα επεισόδιο με τον εγκλωβισμό τής ελληνικής πυραυλακάτου από τουρκικά σκάφη το καθεστώς το έθαψε επιμελώς.

Το αεροδρόμιο τής Ρόδου όμως οδηγείται στο ξεπούλημα. Και δεν είναι το μόνο στις πύλες εισόδου τού Έθνους μας. Οι Τούρκοι καραδοκούν και έχουν βάλει στο μεταξύ στο μάτι τα νησιά τού Αιγαίου και ως διεκδικήσεις και για στρατιωτικά πλήγματα. Οι προβοκάτσιες των τουρκόψυχων και οι ενέργειες σηκωμού των Ελλήνων μουσουλμάνων σε Θράκη και Δωδεκάνησα είναι ακατάπαυτες. Κι όλα τούτα, όταν οι πολεμικές εμπλοκές Τουρκίας και Συρίας στον αέρα και οι πολιτικές νίκες και οι στρατιωτικές ετοιμασίες των Κούρδων στην νοτιοανατολική Τουρκία ευνοούν το σπρώξιμο των Τούρκων για να επιτεθούν στην Ελλάδα.

Όμως το ψευτορωμέϊκο τα βάζει με την Ρωσία, υποστηρίζοντας την Εσπερία, με αποτέλεσμα οι Ρώσοι να κάνουν εμπάργκο σε κάποια αγροτικά προϊόντα. Και την ίδια στιγμή μια εγκαταλελειμμένη ελληνική επαρχία τής Μολδαβίας, η Γκαγκαουζία ζητά να προσαρτηθεί στην Ρωσία. Που καιρός για γεωπολιτική στους ψευτορωμιούς που χρησιμοποιούν το παρακράτος για να κάνουν τις ανομίες τους.

Διωγμό και Γουδί στους διώκτες των Ελλήνων. Οι Έλληνες δεν θέλουν μια παγκοσμιοποιημένη ψευτοδημοκρατία σε μια καταργημένη και ακρωτηριασμένη Πατρίδα. Οι Έλληνες θέλουν την Ελληνική και Ισχυρή Πατρίδα. Θέλουν Κοινωνική Δικαιοσύνη και Εθνική Ανεξαρτησία. Θέλουν μια Μεγάλη Ελλάδα που θα ανήκει μονάχα στους Έλληνες Πιστούς σε Θεό, Ελληνική Φυλή και Ελληνική Οικογένεια.

Το καθεστώς τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας θα πάει στα σκουπίδια τής ιστορίας. Η δε Λαϊκή Κυριαρχία των Ελλήνων και η Δυνατή Ελλάδα με νέα πορεία και συμμαχίες ήρθε και είναι Λαϊκή και Εθνικιστική.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: