ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΓΕΡΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ



ΑΘΗΝΑ 3-4-2014.

Φτάνει πια ο λήθαργος τής Πατρίδος μας. Το σάλπισμα τού Θεού εξ ύψους και οι Μάρτυρες τής Πίστης και τής Ελληνικής Φυλής μάς καλούν να αναλάβουμε την αποστολή τής εγέρσεως τής Ελλάδος ως Δύναμη Δικαίου και Ασφάλειας στην κοινωνία και στην γεωπολιτική αυλή μας. Να απαλλάξουμε από την ζωή μας τούς καταστροφείς σκλάβους τής Παγκοσμιοποίησης που μάς τραβούν προς τα κάτω και να ανέλθουμε στο ύψος τής περιστάσεως.

Οι ευκαιρίες που μάς δίνουν οι νέες γεωπολιτικές ισορροπίες αναιρούνται από τις ανθελληνικές πράξεις των πολιτικάντηδων τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας. Κι αυτή η ανισορροπία δεν πρέπει να συνεχιστεί. Δεν μάς ταιριάζουν οι δωσίλογοι που δειλιάζουν και υπακούν στις εντολές τού σιωνιστικού νεοταξισμού, αποφεύγοντας να βγάλουν στις παρελάσεις μας τούς ρωσικούς πυραύλους S300 των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και κηρύττουν ανεπιθύμητους τούς Ρώσους αξιωματούχους τής Κριμαίας σε ελληνικό έδαφος. Να τούς συλλαμβάνουν λένε οι αστυνομικές αρχές. Έτσι λένε τηλεφωνικές εντολές και νεοταξίτες αφεντάδες και υπουργοί τής ανασφάλειας.

Δεν είναι Έλληνες αυτοί που δίδουν στρατιωτικές βάσεις στους Αμερικανούς που στηρίζουν τούς γειτονικούς μας εχθρούς και δεν κάνουν το αυτονόητο. Να φτιάξουν μια συμμαχία ισότιμη και ισοβαρής, δίδοντας βάση στη Ρωσία και παίρνοντας ελληνική βάση στην Μαύρη Θάλασσα, γιατρεύοντας την οικονομία και βγάζοντας για λογαριασμό τού Ελληνικού Έθνους τον γεωφυσικό πλούτο. Να κάνουν την στρατηγική συμμαχία που τόλμησε η Αργεντινή με την Ρωσία.

Την ίδια στιγμή οι μαρξιστές και το παρακράτος τους βεβήλωναν την παρέλαση τής Παλιγγενεσίας τού Εικοσιένα στην Καλαμάτα. Οι δε Τούρκοι, εισβάλλοντας στη Συρία για να προστατεύσουν τούς Ισλαμιστές ψευτοεπαναστάτες που μάς έρχονται μετά ως λαθρομετανάστες, μπήκαν στο στόμα τού ρωσικού λύκου. Κι όμως, αυτοί οι τελειωμένοι Τούρκοι τολμούσαν να παραβιάσουνε τον εναέριο χώρο μας ανατολικά τού Καστελόριζου, αμφισβητώντας ελληνικό χώρο και κραδαίνοντας τουρκική διεκδίκηση, άνευ αναχαιτίσεως ελληνικής! Ο δε Τούρκος εισβολέας τού Αττίλα Ταλάτ μιλούσε στην Κύπρο σε επίσημη εκδήλωση για «λύση, επανένωση και ειρήνη»!

Όμως στα παιδιά μας την ελληνική ιστορία την μαθαίνουν καθηγητές βολεμένοι και διεθνιστές που διαδίδουν την μαρξιστική ψώρα μέσα από παραστάσεις μαθητικές που μιλάνε για τον ψευτοανθρωπισμό τής ενσωμάτωσης των λαθρομεταναστών στην ελληνική κοινωνία. Είναι οι ίδιοι που λένε στα σχολεία και στα κανάλια τού ραγιαδισμού ότι οι Έλληνες είναι «κακοί ρατσιστές» και «δολοφόνοι» των κατακτητών που πέρασαν και ξαναπερνούν μπροστά μας και πως πρέπει να μείνουμε «τίμιοι» και κοσμοπολίτες και κουτσουρεμένοι ως Έθνος και λαός.

Υψώνονται τα σύννεφα τού μεγάλου πολέμου από όλα τα σημεία τού ορίζοντα. Στην Ουκρανία που την πλακώνει τώρα ως θεία δίκη το ΔΝΤ και κατόπιν στην Υπερδνειστερία, ρωσική περιοχή τής Μολδαβίας, όπου οι Ρώσοι κατέρριψαν αμερικάνικο μη επανδρωμένο αεροσκάφος. Στη Συρία όπου στην αντεπίθεση Σύρων και Κούρδων κατά των νεοταξικών ενεργούμενων, η Τουρκία σπεύδει να επιτεθεί για να προστατεύσει τούς δούλους της, αφήνοντας χώρο αναγκαστικά στην Θράκη μας. Μα και στο Αιγαίο είναι η πρόσβαση στον πλούτο που φτάνει έως την Ανατολική Μεσόγειο και κάνουν την παρουσία τους για τελευταία φορά οι Τουρκομογγόλοι.

Το ψευτορωμέϊκο δίνει τα ρέστα του. Διαλύεται υπό την κατακραυγή τού ελληνικού λαού που θέλει να σπάσει τα μνημονιακά δεσμά και υπό την προέλαση τής φωνής των Ελλήνων, τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Μιλάνε οι παπαγάλοι τού σιωνιστικού νεοταξισμού για νέες προφυλακίσεις, για νέες φυγομαχίες, για την δίκη τού Εθνικού Φρονήματος που διατάζουν λένε Εσπερία και Σιών. Αμολάνε το παρακράτος μέχρι και για τη φύλαξη πλατειών!

Όμως το Ελληνικό Έθνος δεν χωρατεύει πια, δεν ανέχεται μειώσεις και διχασμούς και δεν πρόκειται να μείνει σε ξένη δούλεψη και σκλαβιά. Σήκω πια Ελλάς από τον λήθαργο και πορεύσου στον δρόμο τής Λευτεριάς, τής Ανάστασης και τής Δόξας που είσαι προορισμένη να βαδίσεις. Αυτά λέγει φωνή μεγάλη εξ ύψους. Τα Σημεία των Καιρών είναι σαφή. Στον γκρεμό οι βέβηλοι, στη φωτιά οι μισέλληνες.

Θα πλατύνουμε τις επιρροές και τα εδάφη. Και θα το κάνουμε με σχέση ισοτιμίας στην συμμαχία με την Ρωσία και με χέρια και νου καθαρά ελληνικά. Τα κοινωνικά και τα εθνικά μας ζητήματα είναι αλληλένδετα και έχουν να κάνουν με την ταύτιση τής αναπτύξεως και τής Ελληνικής Ισχύος μαζί. Αυτό σημαίνει πως ο νεοταξικός παράγοντας θα αντιμετωπιστεί ως εχθρικός κι όχι ως συμμαχικός, αφού η σχέση του απέναντι στον Ελληνισμό είναι καθαρά ανταγωνιστική.

Ελληνική Εξουσία, Ελληνική Κοινωνία Συνοχής Εθνοφυλετικής, Εθνική Οικονομία και Ισχυρές Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Αυτή είναι η οδός τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος που ταυτίζεται με την οδό τής Μεγάλης Ελλάδος, που έχοντας αποφασίσει να μείνει Έθνος, θα μπει στην κεφαλή των Δυνάμεων τής Ορθοδοξίας και τής Φυλής. Και η Ελληνική Εθνική Ταυτότητα περνάει από την ενίσχυση των δεσμών τού ελληνικού λαού με την Γη του και με την αποκατάσταση τής ελληνικής κυριαρχίας στα σκλαβωμένα εδάφη μας.

Οι μεγάλοι θα θαφτούν κάτω από την αλαζονεία τους. Μα κι εμείς θα θωρακιστούμε και θα αξιοποιήσουμε τις εξελίξεις που φέρνει ο Δικαιοκριτής Θεός μας. Παίρνουμε λοιπόν την Κραταιά Ελλάδα στα χέρια μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
  



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: