ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΘΕΟΣ, ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

ΑΘΗΝΑ 9-4-2014.

Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες, στην προσπάθεια να κρατήσουν στη ζωή το σάπιο καθεστώς τους, κάμουν ψεύτικες αντιστάσεις, καρφώνουν ο ένας τον άλλο και προβαίνουν σε παραληρήματα απόλυτης παράνοιας. Μιλάνε για συμμαχίες και καλά των αμερικανοκομμουνιστών με το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, με την επίκληση των μομφών προς την παράνομη «ψευτοκυβέρνηση».

Το καθεστώς ολάκερο τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας είναι ψευτορωμέϊκο, παράνομο και έκπτωτο. Και οι Έλληνες Εθνικιστές έχουν μια και μόνη αποστολή. Την απελευθέρωση των Ελλήνων και την αποκατάσταση τής κυριαρχίας τού Ελληνικού Έθνους. Το σπάσιμο των δεσμών δουλείας των Ελλήνων ενάντια στο Νεοταξικό Σκοτάδι. Και σ’ αυτήν την ερχόμενη Αληθινή Ελλάδα δεν έχουν καμία θέση ψευτορωμιοί επιστάτες τού εμποράκου των εθνών, κρατικοί και παρακρατικοί.

Στην Γαλλία, η εθνικιστική νίκη στις αυτοδιοικητικές εκλογές έβγαλε στους δρόμους των απελευθερωμένων πόλεων τούς ισλαμιστές μουσουλμάνους που έχουν φέρει οι παγκόσμιοι «αφέντες» και τα εκεί πολιτικά τους τσιράκια. Μα και στην Ελλάδα, σε κάθε αντισυγκέντρωση και σε κάθε δήθεν διαμαρτυρία τού διεθνιστικού μικροβίου, πρωταγωνιστούν μαζί του και οι λαθρομετανάστες. Και στις φυλακές ακόμη, η κινητικότητα των λαθροεισβολέων δίδεται με την ίδια κατεύθυνση.

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως μετά την αποτυχία των διώξεων και τού χυμένου αίματος και τού ανθελληνικού δηλητηρίου, το επόμενο βήμα των δυναστών τής Ελληνικής Φυλής είναι η έγερση των ρέμπελων που μάς είπε έγκαιρα ο Θεός με το στόμα τού Αγίου Πατρός Κοσμά τού Αιτωλού. Βλέπουμε πάρα πολύ καλά πως οι διαταγές που έχουν πάρει οι δωσίλογοι είναι να φέρουν τα καινούργια δολοφονικά οικονομικά μέτρα, την εισβολή των πολυεθνικών, το σάρωμα των σπιτιών και τής εργασίας μαζί με την απώλεια πλούτου και εδάφους πριν τις ευρωεκλογές.

Όλα τα βλέπουμε και για τα πάντα είμαστε ήδη έτοιμοι. Οι εχθροί τής Ελλάδος δεν θα επιτύχουν το ξεκλήρισμα τού ελληνικού λαού και την μετάλλαξη τού εθνοφυλετικού μας ιστού. Μήτε ένα καν λιθάρι ελληνικό δεν θα λείψει. Ο θάνατος ο πολιτικός τού ανθελληνικού συστήματος είναι αυτό που θα συμβεί.

Τις μέρες που μάς πέρασαν συνέβησαν επιπλέον κάποια ακόμη πράγματα που τα μάθαμε με μια καθυστέρηση, αλλά τα μάθαμε κι αυτό έχει σημασία. Στην εορτή τής Εθνεγερσίας τού Εικοσιένα στην πόλη Φίερι τής Αλβανίας, κάποιοι παρακρατικοί τού μορφώματος απέκλεισαν τον Έλληνα πρέσβη στο δημαρχείο και απείλησαν να κατεβάσουν την Ελληνική Σημαία, γιατί δεν έχει θέση σε αλβανικό έδαφος είπαν. Αλλά η Ελληνική Σημαία έχει μέγιστη θέση στην Μείζονα Ήπειρο Χώρα, αφού ολόκληρη η Αλβανία είναι Ελληνική Επαρχία!

Στην Ήπειρο, την ημέρα τής Μνήμης τού Ολοκαυτώματος τής Χίου από τούς Τούρκους, κάποιοι γιορτάζανε άλλα ολοκαυτώματα κι όχι το αυθεντικό ελληνικό! Και στην Μαρτυρική Κύπρο Μας που κυνηγούν τούς Εθνικιστές οι εκεί τοποτηρητές τού νεοταξισμού και τιμήθηκε πρόσφατα η έναρξη τού Εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνα τής ΕΟΚΑ, μάθαμε πως στα κατεχόμενα, τουρκικά «μοντέλα» ποζάρανε σε τάφους Μαρτύρων τού Ελληνισμού! 

Όμως ο Αυθεντικός Λαϊκός και Εθνικιστικός Ελληνισμός, ο Σιδηρόφρακτος Ελληνισμός ως απόγονος Ελληνικών Αυτοκρατοριών, θα επανακάμψει σύντομα σε όλα τα εδάφη του, όσο κι αν ετοιμάζονται οι Τούρκοι να μάς χτυπήσουν, σπρωγμένοι από σιωνιστές και Κούρδους. Θεία είναι η Ελληνική Δικαιοσύνη, συνταγμένη από τον ίδιο τον Θεό και θα έρθει από αποφασισμένα χέρια ελληνικά.

Θεός, Ελληνικός Στρατός και Λαϊκός Εθνικισμός! Αυτή είναι η Γνήσια Ελλάδα που έρχεται. Κι όσο αν θέλουν να μάς βρουν απροετοίμαστους ή να μάς δημιουργήσουν προβλήματα μετά την σίγουρη πολιτική απελευθέρωση τής Πατρίδος μας, εμείς θα φέρουμε το γλυκό ξημέρωμα τού ελληνικού ήλιου επάνω από τα ιερά μας χώματα. Θα στεγνώσει η γη μας από τα δάκρυα τού πόνου και θα δικαιωθούν τα αίματα των νέων μαρτύρων τής Φυλής μας. Τα επόμενα δάκρυα θα είναι δάκρυα χαράς. Και η Εθνική Υπερηφάνεια θα πλημμυρίσει εμάς και τα παιδιά μας.

Η Γαλλία έκαμε την αρχή, μα η Ελλάς θα φέρει την ακόμη πιο μεγάλη και τρανή συνέχεια. Η Ηγέτιδα Ελλάς είναι αυτή που θα φέρει το μήνυμα τής Μεγάλης και Ορθόδοξης Ελλάδος με τις ενέργειες των Αλύγιστων Απογόνων Τρανών Προγόνων. Η ξενοκρατία θα βγει όχι μόνο από τις ζωές μας, μα και από την μνήμη τής ελληνικής ιστορίας. Και τα ξένα σώματα που ήθελαν να μάς πάρουν την Ελληνική Ψυχή, θα ακολουθήσουν την μαύρη μοίρα των πολιτικάντηδων.

Ήρθαμε και η Ελληνική Γη τρέμει από χαρά μέγιστη. Ήρθαμε και η Ελληνική Γη παίρνει ζωντάνια στο πέρασμά μας. Ήρθαμε και η Ελλάς ανθίζει για δημιουργία και πολιτισμό ελληνικό με ελληνόπουλα τού μόχθου και τής αντάρας. Ήρθαμε για την Ελλάδα των Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών και η κρίση επιστρέφει στα σκοτάδια που ανήκει.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια: