ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΑΘΗΝΑ 24-4-2014.

Πολύ κακή στιγμή διάλεξαν οι αναθεωρητές για να προσβάλλουν την πίστη και την ιστορία μας, είχε επισημάνει ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος όλων των Ελλήνων Χριστόδουλος. Το σχέδιο για το ξήλωμα τής Ελλάδος είχε καταστρωθεί πολλά χρόνια πριν και η εφαρμογή του είχε ξεκινήσει από τον καιρό τού μεγάλου Ιεράρχη, για να φτάσει στις μέρες μας.

Όμως το ξήλωμα εκείνων των ασχημιών που πρέπει να φύγουν από τη μέση, αφού προσβάλλουν το Θεό και τον Άνθρωπο, είναι εκείνο που πρόκειται να συμβεί. Αυτό που έχει ξεκινήσει ήδη. Την αληθινή ιστορία και τον ορθό δρόμο των Αξιών και τής Φυλής τα στρώνουν και τα απλώνουν σε όλο τους το μεγαλείο οι Έλληνες, οι γνήσιοι κληρονόμοι τής Αλήθειας και τού Πολιτισμού.

Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες υποστηρίχτηκαν σε όλη τους την ελεεινή διαδρομή τής καταχρήσεως εξουσίας από το χρήμα, το ψεύδος και τις διεθνείς πλάτες τού άνομου σιωνιστικού νεοταξισμού. Όμως όλα τα βρώμικα μέσα που χρησιμοποίησαν έχουν βυθιστεί στον βούρκο που τούς αξίζει.

Το χρήμα αποτέλεσε το εργαλείο τής στημένης κρίσης που το νέμονται οι λίγοι και το στερούν από τούς πολλούς, για να σωθεί τάχα η πατρίδα. Με δάνεια, με πώληση γης, με συστήματα ηλεκτρονικού ελέγχου και άλλα στοιχεία αλλοιώσεως τής ταυτότητας τής Φυλής μας. Το ψεύδος για το δήθεν κακό Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έπεσε, προερχόμενο από το περιβάλλον τής ανομίας που το γέννησε. Οι διεθνείς πλάτες που θέλουν να μάς γεμίσουν ισλαμικά τεμένη και πολυφυλετισμό, μπαίνουν στην δίνη τού πολεμικού κυκλώνα.

Η απιστία και ο ραγιαδισμός δεν πιάνουν τόπο. Οι γλοιώδεις μεθοδεύσεις δεν στέκουν σε τραχύ τόπο, στον τόπο τού μαρτυρίου και τής λευτεριάς. Την ιστορία λένε πως την γράφουν οι δυνατοί. Οι δυνατοί φτιάχνουν και αυτοκρατορίες. Μα για να υποστηριχθεί η ιστορία, θέλει αίμα και αποδείξεις παλικαροσύνης από τούς γραφείς της. Και οι αυτοκρατορίες για να μείνουν όρθιες, θέλουν στο πλευρό τής δύναμης το δίκαιο. Θέλουν μαζί με την πολεμική αρετή τον πολιτισμό.

Τα γερά λάβαρα θέλουν Δίκαιους και Πιστούς Πολεμιστές. Θέλουν τούς Πολεμιστές που βαστούν τον Δικέφαλο Αετό και την Γαλανόλευκη. Η Ελλάς είναι τα Άγια Προσκυνήματα και οι Προμαχώνες της. Το Αποστολικό Έθνος και η Κατακτήτρια Φυλή. Και εκείνη που βγήκαν να μιλήσουν πάλι ενάντια στο θυσιαστήριο τού Μεσολογγίου και το Άγιο Φως, εκείνοι που είναι ερωτευμένοι με τούς τουρκικούς οντάδες και την παγκοσμιοποίηση, αυτοί και οι όμοιοί τους θέση δεν έχουν στην Αληθινή Ελλάδα.

Πολύ ανοχή δείξαμε. Κάποιοι νόμισαν πως η εφήμερη καλοπέραση των παραχωρήσεων θα κρατούσε για πολύ. Όμως ο Θεός επέτρεψε στην αλαζονεία των μισελλήνων να αναδειχθεί για να αποβάλλουν εκείνοι τα προσχήματα. Και η αλαζονεία ζητάει όλο και περισσότερα. Αρχίζει και βγάζει τον πραγματικό εαυτό της. Και νομίζει πως μπορεί κι αυτή να γίνει Θεός.

Ο Ένας και μόνος Αληθινός Θεός όμως έδωσε στα παιδιά του τον δρόμο τον τραχύ τής Αρετής. Είναι ο δρόμος τής αποκαταστάσεως τής Αλήθειας. Είναι η διατήρηση των Αξιών και η επανάκτηση των κλεμμένων από τούς εσωτερικούς και τούς εξωτερικούς τυράννους. Η υπερίσχυση στο Έθνος τής Ιεροπρέπειας και τής Ελληνοπρέπειας. Να απομακρύνουμε τα ερείπια και να φτιάξουμε την Πατρίδα μας σαν και πρώτα και καλύτερη.

Ξύπνησε η Ελλάς και δεν πρόκειται να ξαναπέσει σε λήθαργο ποτέ. Το εγερτήριο σάλπισμα το έδωσε ο Εθνικισμός μας. Είναι ένα μήνυμα που ακούγεται πολύ δυνατά και σε πολλές κατευθύνσεις. Το ακούνε οι διώκτες μας, το ακούνε στις πόλεις, στα χωριά, στις ακριτικές μας γωνιές τα φίδια των γειτόνων, στις σκλαβωμένες πατρίδες μας οι Έλληνες που μάς προσμένουν, στην Εσπερία οι άλλες οι έχιδνες τού νεοταξισμού.

Για να σωθεί η Ελλάδα, πρέπει οι πολιτικοί της, εκείνοι δηλαδή που την μόλυναν, να πάνε εξορία. Έτσι είχε πει ο Πατέρας Παίσιος. Και θα πάνε. Μπορεί και πιο μακριά ακόμη! Πάντως εδώ δεν μένουν. Ο ρόλος τους είναι ξένος. Κι εμείς είμαστε Έλληνες και την Ελλάδα την διοικούν μονάχα Έλληνες. Αφού λοιπόν οι πολιτικοί διάλεξαν τούς ψευτοπεριούσιους παγκοσμιοποιητές, δεν θα κρατήσουν δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη. Και η Ελλάς είναι ολάνθιστος κήπος που θα μεγαλώσει μονάχα με τα ευωδιαστά ελληνικά άνθη.

Η υγεία τού Έθνους μας και η παιδεία του, ο πολιτισμός τού Ελληνισμού, είναι οι ασφαλείς βατήρες για να γίνουμε περισσότεροι και σοφότεροι Έλληνες. Γνώστες και Μαχητές τής Φυλής. Θα πάρουμε λοιπόν στα χέρια μας υγεία και παιδεία από τούς λογιστάδες τού νεοταξισμού και θα οικοδομήσουμε κοινωνία ελληνική και απαιτητική. Η δε εργασία και το ψωμί είναι ο προορισμός τής γης μας και αυτό θα κάνουμε. Θα ανοίξουμε τα σεντούκια τής δημιουργίας για να στυλώσουμε το κράτος με τα δικά μας μέσα.

Ύστερα, το βλέμμα προς τα πάνω. Θεία και Εθνική Δικαιοσύνη μαζί. Ο Έλληνας πλέον είπαμε πως είναι απαιτητικός. Θέλει τα σκλαβωμένα αδέρφια του και τα ιστορικά του χώματα να ενωθούν με τα λεύτερα. Κι έτσι θα συμβεί. Η Αυτοκρατορική Μεγάλη Ελλάδα τής αγιοσύνης και τής παλικαροσύνης θα έρθει οπωσδήποτε.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: