ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ




ΑΘΗΝΑ 22-4-2014.

Είναι θεμιτό και λογικό σε μια εθνική κοινότητα να υπάρχουν πολλές σκέψεις και προτάσεις προκειμένου να προαχθούν τα συμφέροντα και τα δίκαια τής κοινότητας με την τελική επιλογή τής κατάλληλης οδού. Και είναι απολύτως παρανοϊκό και απεχθές το φαινόμενο να στήνονται προσχώματα και αλλοιώσεις στον δρόμο και τη φυσιογνωμία τής Φυλής με πρόσχημα την λογική και τις ελευθερίες.

Η μόνη λογική που υπάρχει στα πολιτικά πράγματα είναι εκείνη που αφορά την αξιοπρέπεια τού ελληνικού λαού και την προκοπή τού Ελληνικού Έθνους μέσα από την προάσπιση τής ταυτότητος και την ανάπτυξη των ικανοτήτων των Ελλήνων. Και οι μόνες ελευθερίες που προκύπτουν ως μέσον επιτεύξεως τού εθνικού σκοπού είναι το δικαίωμα στην Ελληνικότητα, στις Παραδόσεις και στην Ελευθερία τού Λόγου. Τότε μπορούμε να μιλάμε για πολιτικές διεργασίες υγιείς και γόνιμες.

Στην Ελλάδα τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας, στο ψευτορωμέϊκο που έχει καταστήσει έναν ολάκερο λαό υπόδουλο τυμβωρύχων και γυρολόγων τής Παγκοσμιοποίησης, δεν έχουμε να κάνουμε με μια πολιτική αναμέτρηση ελληνικών απόψεων, αλλά με την αδήριτη ανάγκη τής εθνικής μας απελευθέρωσης. Τα κόμματα τής αστικής δημοκρατίας δεν είναι φορείς ελληνικής έκφρασης και βούλησης, αλλά ένας περιοδεύων θίασος αποδοχής τού ραγιαδισμού και τοποτηρητές τής νεοταξικής καταλήψεως μαζί με τούς εξίσου σάπιους θεσμούς μιας εκπορνευόμενης πολιτείας.

Τίποτα το ελληνικό στην σκέψη και την πράξη δεν κυκλοφορά ανάμεσά μας. Δεν υπάρχει ελληνική πολιτική διοίκηση, δεν υπάρχει αξιόπιστη δικαιοσύνη, δεν υπάρχουν μέσα ορθής ενημέρωσης, δεν υπάρχει κράτος μήτε εθνικό μήτε λαϊκό. Ακόμη και η Ορθόδοξη Πίστη που προσδιόρισε μαζί με την Ελληνική Φυλή το Ελληνικό Κράτος κι όταν υπήρξε Αυτοκρατορία κι όταν έδιωξε τον Τούρκο, κι αυτήν την Πίστη μάς αμφισβητούν.

Ήρθαν λοιπόν οι ψευτοσύμμαχοι και ψευτοχριστιανοί τής Εσπερίας να πάρουν τη θέση τού παλιού κατακτητή. Ξέρουμε ότι έχουν διορίσει από χρόνους πολλούς τούς ψευτορωμιούς στην εξουσία με ξένο χρήμα και παραπλάνηση των Ελλήνων, με εξίσου ξένες και ψεύτικες και ανήθικες αξίες. Ξέρουμε ότι ανεξαρτήτου εθνικότητος, τα όπλα που έρχονται και σηκώνονται σε όλες τις σκλαβιές έχουν άλλα χέρια μα με ψευτοπεριούσιες πάντα εντολές. Τώρα τούς βλέπουμε ως διασώστες τάχα από την φερτή οικονομική μιζέρια, να θέλουν να μάς «ελαφρύνουν» από τα σπίτια μας!

Να κλείνετε τούς κακοπληρωτές Έλληνες φορολογούμενους στη φυλακή και να τούς δημεύετε τις περιουσίες. Να εντοπίζετε εκείνους που δεν μπορούν να πληρώσουν τα χαράτσια με το σιωνιστικό φέσι και να παίρνετε σπίτια, γη και ό,τι άλλο διαθέτουν. Έτσι λένε οι διεθνείς τοκογλύφοι προς τούς ελληνόφωνους εντολοδόχους τού πλεονάσματος τής υποκρισίας και τού αναπτυσσόμενου αφελληνισμού.

Την ίδια ακριβώς στιγμή οι γραικύλοι πολιτικάντηδες ασχολιόντουσαν με το πραγματικό τους πρόβλημα που χρόνια το φωνάζουμε. Μεταναστευτικός κώδικας και κοντά του «αντιρατσιστικός», δηλαδή ανθελληνικός «νόμος». Να γίνουν οι λαθρομετανάστες με το ζόρι «συμπολίτες μας», να τούς αντιμετωπίζουμε με «ανθρωπισμό», να μην έχουν ταυτότητα τα εγκλήματα όταν είναι ξένα. Να αποδεχτούμε ακόμη και την ανωμαλία που τής δίδει η Εσπερία δικαιώματα οικογενειακά και αποκτήσεως παιδιών!

Η χωματερή τής παγκοσμιοποιημένης κολάσεως χωράει τα πάντα. Έως και τούς θρησκευτικούς χώρους εκείνων που σφαγιάσανε και σφαγιάζουνε στα έθνη που έχουν περάσει Έλληνες και Χριστιανούς. Τα τεμένη που θέλουν να φέρουν είναι ένα ακόμη στοιχείο για την κατάργηση τής Ελλάδος. Ο δε Οικουμενισμός, η συναναστροφή με αλλοδόξους και ψευτοχριστιανούς με πρόσχημα την ειρήνη και την αγάπη, συνεχίζεται παγκοσμίως με την συμμετοχή επίορκων τής Ορθοδοξίας.

Αδιαφορούμε παντελώς για το εάν τρελάθηκαν και για τον βαθμό εκπόρνευσης σε άλλους τόπους. Όμως στην Ελλάδα ισχύει ο Νόμος τής Πίστης και τής Φυλής, ο Νόμος τού Ελληνικού Έθνους. Οι σάπιοι και οι προδότες δεν θα αντιμετωπιστούν ως πολιτικοί αντίπαλοι τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, αλλά ως διώκτες και εχθροί τού Ελληνισμού. Οι φυλακές και οι κατασκευές «ενόχων» εθνικιστικών και οι τρομοκρατίες μήτε φοβίζουν μήτε ανακόπτουν τούς Μαχητές τής Ελληνικής Φυλής από την αποκατάσταση τής εθνικής μας κυριαρχίας και την απελευθέρωση των Ελλήνων.

Ο κοινός σκοπός τής εθνικής ανεξαρτησίας, τής κοινωνικής δικαιοσύνης και τής ισχυροποιήσεως τής Ελλάδος προσδιορίζει τούς συμμαχικούς εταίρους και συνδιαμορφωτές ενός αληθινά ελληνικού κράτους και ενός αληθινά ελληνικού πολιτικού καθεστώτος για εμάς τούς Έλληνες Εθνικιστές.

Αυτοί λοιπόν οι συμμαχητές που δικαιούνται να εκφέρουν πολιτικό λόγο είναι εκείνοι που αποτελούν τον αληθινό εντολέα τής πολιτικής εξουσίας τής Πατρίδος μας. Είναι ο ελληνικός λαός που απαιτεί να μείνουν όρθιες οι παρακαταθήκες τής Φυλής μας ως οδός που οδηγεί στα ψηλά πεπρωμένα τού Ελληνικού Έθνους.

Εκλογικό σώμα, πολιτικοί εκφραστές, Εργάτες τής ελληνικής κοινωνίας και Πολεμιστές τής Μεγάλης Ελλάδος είναι οι Πιστοί σε Θεό και σε Πατρίδα. Είναι οι Αληθινοί Έλληνες που γνωρίζουν πως η Θεία και η Ιστορική Δικαιοσύνη έχουν ετοιμάσει περισσότερη και καθαρότερη Ελλάδα γι’ αυτούς και τα παιδιά τους.

Είναι οι Έλληνες που έχουν ετοιμαστεί να περάσουν από το Μολών Λαβέ στο λύσιμο τού Γόρδιου Δεσμού. Είμαστε εμείς που τσακίζουμε Εφιάλτες και Εισβολείς Νεοταξικούς σε πολιτικά και οικονομικά και στρατιωτικά πεδία και όπου χρειαστεί. Εθνική απελευθέρωση σημαίνει μια Μεγάλη Ελλάδα, ένας ενωμένος ελληνικός λαός, μια Εθνική και Λαϊκή Εξουσία.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
        

Δεν υπάρχουν σχόλια: