ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΟΣ



ΑΘΗΝΑ 15-4-2014.

Θέλουν να σταυρώσουν για μια ακόμη φορά τον Χριστό και την Ελλάδα μας. Γραικύλοι πολιτικάντηδες και Νεοταξικό Κτήνος διευρύνουν τα δεσμά και τον αποκλεισμό των οδών διαφυγής τού Ελληνισμού εν μέσω εσωτερικής θυέλλης και τής παγκόσμιας πολεμικής αντάρας. Μα εμείς είμαστε αποφασισμένοι για γενικευμένη εθνική αντεπίθεση. Για αποκαθήλωση και Ανάσταση Χριστού και Ελλάδος μαζί.

Βγάζει όλα τα όπλα του στην επιφάνεια ο παγκοσμιοποιητής τύραννος. Τα τσιράκια του είναι στους δρόμους και καραδοκούν να φέρουν όλεθρο και πτώση τού Γένους. Σε αστυνομικούς ελέγχους στα εκπαιδευτικά ιδρύματα για τον έλεγχο τού παραεμπορίου των λαθρομεταναστών, γίνηκαν κοινές εμφανίσεις και κινήσεις των λαθροεισβολέων και τού συστημικού παρακράτους. Βγάλανε κοινές και απειλητικές ανακοινώσεις πως δεν είναι λένε, αλλά μπορούν να καταστούν το πρόβλημα τής κοινωνίας, αν πιεστούν τάχα.

Από την άλλη πλευρά, τα παπαγαλάκια τού κατοχικού καθεστώτος πανηγυρίζουν για τον ερχομό τής αφέντρας τους Μέρκελ, τής ψευτοπεριούσιας και ψευτοευρωπαίας με τα σακούλια της γεμάτα δανεικό χρήμα που θα κρατήσει την κατοχή όρθια και την Ελλάδα αιχμάλωτη για καμιά εκατοσταριά χρόνια. Και οι ψευτορωμιοί μαζί με τούς ψευτοευρωπαίους υπουργούς εξωτερικών αμόλησαν νέες απειλές για κυρώσεις σε βάρος τής Ρωσίας μέσα από έδαφος ελληνικό. Κι αν χρειαστεί μάς είπανε, θα πάνε και σε πιο σκληρά μέτρα που τα έχουν έτοιμα!

Μάς εμπλέκουν στα πολεμικά παιχνίδια τής επιδιωκόμενης παγκόσμιας διακυβέρνησης οι ελληνόφωνοι προδότες, εν μέσω νέων μειώσεων αποδοχών και πλήρους καταρρεύσεως τής ελληνικής αγοράς. Μάς φέρνουν επιπλέον σε αντιπαράθεση με την Ρωσία, η οποία έρχεται σε αντιπαράθεση σκληρών προπολεμικών προειδοποιήσεων με ΗΠΑ και Τουρκία, εξαιτίας των παραβιάσεων τής Συνθήκης Διελεύσεως των Στενών τού Βοσπόρου και των Δαρδανελίων από ψευτοσυμμάχους και βαρβάρους.

Μάς θέλουν ξεδοντιασμένους στο εσωτερικό και ξαρμάτωτους στις εξωτερικές πύλες τού Ελληνικού Έθνους. Μάς φέρνουν έως και ευρωπαϊκά πολεμικά πλοία στα λιμάνια μας και τα νησιά τού Αιγαίου μας, για να προσαράξουν και να φέρουν την ρωσική πολεμική μηχανή στα νερά μας. Πάνε οι δωσίλογοι με τα πολιτικά νερά τού σιωνιστικού νεοταξισμού, αλλά την ζημιά δεν θα την πάθει η ευλογημένη από τον Χριστό Ελλάδα μας, αλλά αυτοί οι τελειωμένοι εξουσιοθήρες. Η δε Ρωσία έχει ήδη παραταχθεί στα σύνορα με την Ουκρανία και ετοιμάζει την κάθοδό της.

Τούτες ακριβώς τις στιγμές που οι βρωμιές κατά τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος από το καθεστώς τής ντροπής και τής παρανομίας βγαίνουν όλες στο φως από τούς Εθνικιστές Μαχητές τής Ελληνικής Φυλής και τα ρωσικά μέσα στο διεθνές περίγυρο, οι πολιτικάντηδες προβαίνουν σε μια ακόμη ιεροσυλία. Οι ψευτορωμιοί λοιπόν, μέσω τού κυβερνητικού γραμματέα θρησκευμάτων, μάς είπαν πως αν γίνει δημοψήφισμα για το ισλαμικό Τέμενος των λαθρομεταναστών που πάνε να ενσωματώσουν στην ελληνική κοινωνία, θα γίνουν δημοψηφίσματα και για τις εκκλησιές μας!

Το αντεθνικό, αντιλαϊκό, αντίχριστο και έκπτωτο καθεστώς τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας θέτει ουσιαστικά και τυπικά την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό υπό διωγμό. Στήνονται νέες κατακόμβες και γίνεται νέα σταύρωση στην Πατρίδα που θεμελίωσε την Ορθοδοξία και τον Πολιτισμό, μα και στην Πατρίδα που μάτωσε για να διώξει όλους τούς περασμένους κατακτητές. Και τώρα μάς ζητούν να ξαναφέρουμε τούς κατακτητές και τούς διώκτες Πίστης και Φυλής μας σε βάρος τής εθνικής μας υποστάσεως.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έδωσε μια πολύ καλή απάντηση με τις συνεχείς συγκεντρώσεις του μπροστά στο Τουρκικό Προξενείο τής Κομοτηνής. Οι φωλιές των τυράννων και διεκδικητών γης ελληνικής θα φύγουν δια παντός από τα αιματοποτισμένα χώματά μας. Μαζί τους θα φύγουν οι δοσατζήδες τοκογλύφοι τής οικουμένης και οι πολιτικοί τους τοποτηρητές.

Τα μνημεία τής κατοχής δεν χτίζονται, μονάχα γκρεμίζονται. Και η Ελλάς, πιστή στις παρακαταθήκες της, θα κάμει πόλεμο μόνον για ένα λόγο. Για να μεγαλώσει τα εδάφη της στα όρια τής κατά δικής μας Ρωμανίας. Για να δούμε δηλαδή την Κωνσταντινούπολη και τα Στενά και τον Πόντο πάλι Ελλάδα.

Ναι λοιπόν, Αποκαθήλωση και Ανάσταση Χριστού και Ελλάδος. Αυτό είναι το αίτημα τού ελληνικού λαού. Δεν πουλιόμαστε μήτε αγοραζόμαστε. Τα χωράφια μας, τα εργοστάσιά μας, οι θάλασσες μας έχουν κύρηδες και καματάρηδες γερούς και αλύγιστους Έλληνες. Δεν έχουμε ανάγκη βοήθειες ξένες. Τα σεντούκια τής γης μας έχουν αμύθητους θησαυρούς, σαν κι αυτούς τής ψυχής μας.

Ο Τόπος μας είναι όμορφος. Είναι και τραχύς σαν τούς Έλληνες Πολεμιστές του. Είναι Γη Αγίων και Ηρώων και έτσι θα μείνει. Είναι Κάστρο των Ελλήνων και έτσι θα μείνει. Κι εμείς έχουμε πολύ Πίστη μέσα μας και ετοιμασία άριστη για πάλεμα σκληρό μα νικηφόρο.

Τα εσωτερικά σκουπίδια στην χωματερή τής Ελληνικής Φυλής, ευθύς μόλις σαλέψουν. Κι ύστερα με Καθαρή, Ορθόδοξη και Εθνικιστική την Μεγάλη και Αγία Ελλάδα μας, θα εξωτερικεύσουμε το σάρωμα. Χρυσό στεφάνι φορεί η αυγή τής Λαϊκής και Εθνικιστικής Ελλάδος και ο Ένδοξος Ελληνικός Στρατός χρυσοστέφανος κατακτητής των εδαφών και των πεπρωμένων τής Φυλής μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
   

Δεν υπάρχουν σχόλια: