ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

ΑΘΗΝΑ 14-4-2014.

Κίνησαν κάποιοι συνδικαλιστικοί φορείς να κάμουν τις απεργίες τους. Ωστόσο ολάκερη η χώρα βρίσκεται σε μόνιμη απεργία μέσα στην θανατερή αγκάλη τού Νεοταξικού Κτήνους. Οι δε εξουσίες τού κράτους και οι θεσμοί του βρίσκονται σε έναν δηλητηριώδη εναγκαλισμό για την προστασία τού ψευτορωμέϊκου και τής κατοχικής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας.

Η νομοθετική και η δικαστική εξουσία έχουν γίνει θεραπαινίδες που η μια διατάζει και η άλλη υπακούει πρόθυμα. Και οι δύο μαζί έχουν προσπέσει στα πόδια τού εμποράκου των εθνών ως υπηρετικό προσωπικό και επιστάτες του. Νόμοι υπάρχουν, μα δεν εφαρμόζονται. Άλλοι παράλογοι και ανθελληνικοί μπαίνουν για να αλλοιώσουν την λαϊκή κυριαρχία και την εθνοφυλετική σύνθεση των Ελλήνων. Και οι λειτουργοί τής Θέμιδος που είναι σωστοί, αυτοί θέτονται στο περιθώριο.

Διώξτε, δωροδοκείστε, αφανίστε τούς Έλληνες και το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Αυτή είναι η δουλειά σας, έτσι λένε οι παγκοσμιοποιητές τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Μονάχα έτσι θα σάς δώσουμε τα αργύρια τής υποτιθέμενης οικονομικής βοήθειας και θα σάς στηρίξουμε στις σάπιες καρέκλες σας. Έτσι λένε οι προσωρινοί και υπερφίαλοι αφέντες τής οικουμένης στους γραικύλους πολιτικάντηδες. Για να τούς κάνουν στην επερχόμενη παγκόσμια διακυβέρνηση κοινοτάρχες τής κοινότητας τής Ελλάδος.

Αυτός είναι ο σκοπός τής στημένης κρίσης. Να σβήσουν τα έθνη. Με πρώτο το ελληνικό, διότι έχει αρχές, έχει εθνικούς αγωνιστές, έχει κάμει κίνηση λυτρώσεως. Επομένως μάς φοβούνται πως θα πετάξουμε το ψευτορωμέϊκο και θα γίνουμε κυρίαρχοι στην Ελλάδα και την οικουμένη.

Μα για να σηκώσουμε κεφάλι κατά πως λέει η καρδιά μας και η ψηλή γενιά από την οποία καταγόμαστε, πρέπει να παραμείνουμε εθνικό κράτος. Να διαμορφώνει την πολιτεία και τις αποφάσεις ο ελληνικός λαός. Και να υπάρχει δομημένη πολιτεία που να εφαρμόζει τις αποφάσεις τού λαού και να φροντίζει την απρόσκοπτη λειτουργία κάθε θεσμού ως θεματοφύλακα τής λειτουργίας και τής δικαιοσύνης τού κράτους.

Χρειαζόμαστε εθνικά ανεξάρτητο κράτος. Χρειαζόμαστε ενεργητικό λαό που να εργάζεται και να πολεμά για τα ελληνικά συμφέροντα και τα αποκλειστικά δικά του δίκαια. Χρειαζόμαστε διαδικασίες άμεσης εκλογής των ταγών και αναδείξεως τής βουλήσεως τού Έθνους, δίχως μεσάζοντες ξενικών θελημάτων και ιδιοτελών κερδοσκοπικών επιδιώξεων. Χρειαζόμαστε επιπλέον δικαιοκριτές που να υπερβαίνουν κομματικά και νεοταξικά παραμάγαζα, κρίνοντας μονάχα με γνώμονα το γράμμα τού Νόμου που πρέπει να ταυτίζεται με τη σειρά του με το γράμμα τής Ελληνικής Φυλής.

Χρειαζόμαστε επομένως Πολιτειακή Ηγεσία και Εκτελεστική Εξουσία που να προέρχεται από τα σπλάχνα τού Έθνους. Νομοθετική Εξουσία που να νομοθετεί για την εργασία, την παιδεία, την οικονομία, την κοινωνία, την εθνική άμυνα, τα εθνικά ζητήματα, την ακεραιότητα τής Πατρίδος. Και φυσικά οι δικαστές τού Ελληνικού Έθνους να είναι σαν τον Τερτσέτη και τον Πολυζωίδη που αρνήθηκαν τις διαταγές των ξένων δυνάμεων να δικάσουν τον Κολοκοτρώνη.

Τίποτα από όλα αυτά δεν έχουμε σήμερα. Τις εξουσίες τις ασκούν οι διεθνείς προστάτες τού καθεστώτος τής κατοχής. Την λαϊκή κυριαρχία την ασκούν παρακράτος, λαθρομετανάστες, ψευτοανθρωπιστές, πολιτικάντηδες απάτριδες. Τα στοιχεία διώξεως τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος τα επινόησαν οι παραμυθάδες πολιτικάντηδες μαζί με τις εντολές για την εξάλειψη τού Εθνικού Φρονήματος. Και τα αποδεικτικά στοιχεία τής βρώμικης μεθόδευσης που προσκόμισε ο βουλευτής τής Χρυσής Αυγής Κασιδιάρης τα αποκάλεσαν προϊόν υποκλοπής!

Και τι δεν ακούσαμε. Ακραίος ο ομολογήσας Μπαλτάκος που ήθελε λέει να πάρει πίσω το κόμμα του ψηφοφόρους! Δόθηκε λοιπόν πέραν από την εντεταλμένη σκευωρία τού πράγματος, η πλήρης απόδειξη τής ασκήσεως ποδηγετήσεως τού Έλληνα ψηφοφόρου που αντιμετωπίζεται ως πρόβατο στην στάνη. Δίχως δικαιώματα, υπό την υιοθέτηση επιδιώξεων και ψευτοδιλημμάτων ξένων για τον ίδιο.

Κι όμως, το ψευτορωμέϊκο παραμένει άθικτο στη θέση του, πλην ασήμαντων παραιτήσεων και κοκορομαχιών για το θεαθήναι ως στάχτη στα μάτια τού λαού. Το κράτος αποσαθρώνεται και διαλύει τις υποδομές του απαξιωμένες, οι αυτοκτονίες Ελλήνων πληθύνονται και ο λαός μας μαραζώνει, οι κατάλογοι οι εκλογικοί δέχονται αλλοδαπούς, τα σπίτια των Ελλήνων φεύγουν από τα χέρια τους λόγω ανεργίας και τοκογλύφων.

Από την άλλη πλευρά η Τουρκία αυξάνει τις προκλήσεις της που σχεδόν πάντα μαθαίνουμε καθυστερημένα. Τελευταίο επεισόδιο όταν γράφονται αυτές οι γραμμές η είσοδος τής φρεγάτας Barbaros που εκτέλεσε ανθυποβρυχιακή άσκηση στο Κεντρικό Αιγαίο, σταθμεύοντας εντός εθνικών χωρικών υδάτων, με την απογείωση ανθυποβρυχιακού ελικοπτέρου. Το τουρκικό ελικόπτερο αντιμετώπισαν δύο ελληνικά πολεμικά αεροσκάφη που αφού το εγκλώβισαν, παραλίγο να το οδηγήσουν σε πτώση στη θάλασσα.

Η Ελλάς διαθέτει αντιστάσεις, θετικές προοπτικές και επιλογές ανόδου ως έθνος και ως κοινωνία. Εκείνο που πρέπει να συμβεί είναι η αποκατάσταση τού κύρους και τής ανεξαρτησίας των εξουσιών, με αποβολή των δωσίλογων και την αξιοποίηση πιστών στο Ελληνικό Έθνος και τον νέο ηγετικό του ρόλο. Με μαχητές τής κοινωνικής δικαιοσύνης και προμάχους τού εθνοφυλετικού χαρακτήρα τού κράτους.

Εθνική και Λαϊκή Εξουσία λοιπόν με άμεσες και συμμετοχικές διαδικασίες. Με γνώμονα τις επιδιώξεις και την κυριαρχία τής Ελλάδος και με δημοψηφίσματα στα μείζονα θέματα. Καθαρή Ελληνική Κοινωνία, απαλλαγμένη από διχαστικά κομματικά προσχώματα. Και ταυτόχρονα απόδοση στον Ελληνικό Στρατό τής αποστολής φυλάξεως και μεγαλώματος τής Πατρίδος μας. Δίκαιη, Μεγάλη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


 


Δεν υπάρχουν σχόλια: