ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΣΥΝΤΡΙΨΑΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ

ΑΘΗΝΑ 28-4-2014.

Στην Ιερή Πατρίδα τού Φωτός και τού Πολιτισμού, έχουμε ανάγκη από βαθιές τομές και επαναστατικές αλλαγές. Όχι όμως αυτές τις βάρβαρες τομές και τις ξένες αλλαγές που μάς φέρνουν τόσα χρόνια και σήμερα πιο σκληρά οι δωσίλογοι πολιτικάντηδες. Αυτές οι αλλαγές που βάζουμε μπροστά ξεκινούν από το εσωτερικό ένδυμα τής ψυχής και κορυφώνονται στον εξωτερικό θώρακα τής Ελληνικής Φυλής.

Συντρίψατε το κράτος τού εχθρού. Αυτή είναι η υπέρτατη Εντολή που μάς δίδουν ο Θεός και οι Τρανοί μας Πρόγονοι. Σκορπίστε τα σύννεφα τής κατοχικής σκοτεινιάς τής απιστίας και σπάστε τις αλυσίδες τού μισελληνισμού. Αυτή είναι η αληθινή Φωνή τού Ελληνισμού. Εμείς έχουμε να δώσουμε λόγο μονάχα στον Δημιουργό και στους Ήρωες και στους Αγίους που μάς κληρονόμησαν την Ελλάδα μας. Κι έχουμε να δώσουμε έδαφος ακέραιο για λόγους και πράξεις ελληνικές στα παιδιά μας.

Μάς πείσανε πως είμαστε δούλοι. Και γίναμε υπόδουλοι μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα που την κάνανε φυλακή. Μάς πείσανε πως δεν μπορούμε να ζήσουμε δίχως υποστήριξη από ξένα αγαθά, υλικά και πνευματικά. Και μάς κατέστρεψαν τον πολιτισμό και την επαφή με την ίδια μας την γη. Μάς έπεισαν πως δεν υπάρχει ασφάλεια μέσα στο Έθνος το Ελληνικό. Και έτσι μάς οδήγησαν στην θανατερή αγκάλη τού κοσμοπολιτισμού και την λησμονιά των σκλαβωμένων αδελφών μας.

Μάς ζήτησαν να αλλάξουμε ταυτότητα. Δεν μάς το είπαν ευθέως, γιατί σιωνιστές και σιωνιστόδουλοι είναι μοχθηροί μα και δειλοί συνάμα. Μάς φέρανε πρώτα τις οικονομικές συναλλαγές για να αδυνατίσουν την αξιοπρέπεια και το ψυχολογικό σθένος. Και τώρα επιχειρούν την αλλοίωση στα συστατικά στοιχεία τής Ελληνικότητάς μας. Και κάμουνε αυτήν την βρωμιά, διατάζοντας τούς οικουμενιστές στην Πίστη τι θα λέγουν στους Πιστούς και τούς καθηγητάδες και τούς προπαγανδιστές στα μέσα αποχαύνωσης να αλλοιώσουν την Ιστορία μας.

Οι προδότες και οι εξωμότες δεν θέλησαν ποτέ το καλό τής Φυλής μας. Είναι οι «ορθολογιστές» που ήρθαν σε συναλλαγή με το κράτος τού εχθρού, για να έρθει η «ειρήνη» μέσα από τον κατασπαραγμό τού αρνίου από το λιοντάρι. Είναι οι εκσυγχρονιστές που θέλουν να προσκυνήσουμε μια νέα υψηλή πύλη, για να έχουμε μια θέση κάτω από τον ουρανό τής αποστασίας. Αλλά δεν πρόκειται ποτέ να αποδεχτούμε τις «καλές» προθέσεις τού Ιούδα και τού Εφιάλτη. Τούς Νεοταξίτες και τούς πολιτικούς τους υπηρέτες τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας.

Εμείς οι Έλληνες είμαστε σκαπανείς πολιτισμών. Είμαστε πολεμιστές κοσμοκρατοριών. Είμαστε οι υμνητές τής Αλήθειας και οι χτίστες Κράτους Δικαίου και Ισχύος. Όσοι αρνούνται την Αλήθεια Θεού και Ελλάδος, είναι εχθροί, όμοιοι με τούς εξωγενείς που μάς περιτριγυρίζουν. Με τις Αξίες μας λοιπόν και τα λάβαρά μας, θα κάνουμε την πραγματική Σταυροφορία. Θα ανοίξουμε τις πύλες τής καρδιάς και τής φυσικής δυνάμεως για να κάνουμε πάλι το κράτος ελληνικό.

Διώκουμε τούς διώκτες. Και κατακτούμε τούς κατακτητές. Φυλακίζουμε τούς δεσμοφύλακες των δικαίων στην άβυσσο που τούς αξίζει. Ο δικός μας ο κοσμοπολιτισμός είναι εκείνος που βρίσκει την θέση του μέσα στα αναγεννημένα και ανακτημένα πλαίσια τού ελληνικού κόσμου. Μέσα στις γειτονιές, μέσα στις πόλεις και τα χωριά, μέσα στις σκλάβες πατρίδες που θα γίνουν πάλι Ελλάδα. Μέσα στον κάματο τής εργασίας, στο πεδίο τής Πολεμικής Τιμής, στον επηρεασμό των αποφάσεων σε ντόπιο και διεθνές επίπεδο. Μέσα στις εκκλησιές και στα άγια προσκυνήματα.

Ναι λοιπόν, έχουμε αλλάξει. Έχουμε διώξει από τις καρδιές μας τον φόβο. Έχουμε απαλλαγεί από τις μικροπρέπειες τής ανακύκλωσης μιας εξουσίας που δεν μάς ανήκει. Έχουμε διώξει τον μιμητισμό και την υπερκατανάλωση φερτών αγαθών. Είμαστε έτοιμοι να φερθούμε ως Έλληνες. Με αγάπη στην Πίστη των Πατέρων. Με προσήλωση στην Ελληνική Φυλή. Με θάρρος και ενότητα για να γίνουμε εμείς οι νικητές και συγγραφείς των νέων σελίδων δόξας τής Μεγάλης Ελλάδος μας. Μια μεγαλοσύνη που ξεκινάει μέσα από το ψυχικό σθένος και την δημιουργικότητα, για να φτάσει με ασφάλεια στα εδάφη που θα λευτερώσουμε.

Η λευτεριά δεν μετριέται με το στρέμμα. Με τής καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα, μάς λέγει με σοφία και πατριωτισμό ο ποιητής τής Αληθινής Ελλάδος Κωστής Παλαμάς. Είδε πολλά και αφουγκράστηκε περισσότερα ο μεγάλος ποιητής μας. Είδε και «ορθολογιστές» και κατοχές. Μα το μεγαλείο τής Φυλής ζει και προσβλέπει την ώρα που θα πραγματωθεί ενάντια στις δοκιμασίες. Και αυτή η ώρα ήρθε.

Τα πεπρωμένα και τα γραφτά έχουν εκφραστές. Είναι οι Μαχόμενοι Έλληνες με τον πηγαίο Λαϊκό Εθνικισμό τους. Είμαστε τα Ζωντανά Κάστρα τού Ελληνισμού. Οι Περγαμηνές τής Φυλής με μελάνι το Ελληνικό Αίμα. Φορείς τού Ελληνικού Πνεύματος και καλλιεργητές Καρπών Ευλογημένων. Εργάτες τού νέου ελληνικού κράτους που είναι προορισμένο να γίνει το κέντρο διοικήσεως ενός νέου πολιτισμού. Και πολεμιστές μιας Αυτοκρατορικής Ελλάδος.

Έχουμε ελληνικές κοινότητες παντού και ξένους μισητές στο τιμόνι. Έχουμε την πλειοψηφία και μάς κάνουνε κουμάντο οι μειοψηφίες. Έχουμε το χρίσμα τής Πίστης και μάς κάνουνε κουμάντο οι πραματευτάδες της παγκοσμιοποίησης.

Ελληνική Εξουσία λοιπόν στην Εθνική Μητρόπολη τής Φυλής. Στήριξη των Εθνικών μας Κοινοτήτων όπου γης, με πρώτες τις ηρωικές κοινότητες τής ελληνικής γεωπολιτικής αυλής. Πίστη στην αστείρευτη δύναμη που τρέφει μέσα του ο Έλληνας. Ελληνοποίηση σε καρδιά και στρέμματα. Κι έτσι θα γίνει.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



   



   

Δεν υπάρχουν σχόλια: