ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΤΥΡΑΝΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

ΑΘΗΝΑ 30-4-2014.

Ανερμάτιστοι στην κατρακύλα και τον μισελληνισμό τους τελούν το κράτος και το παρακράτος τής προδοσίας. Ένας εσμός τρομοκρατών τού ελληνισμού και προσηλωμένων μισθοφόρων τού νεοταξισμού που έχει βαλθεί να συντρίψει το εθνικό φρόνημα, καταργώντας την λαϊκή έκφραση.

Δεν θέλουν εκλογές οι προσκυνημένοι εκφραστές τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας. Δεν τις θέλουν, διότι έχουν χάσει κάθε έρεισμα στην ελληνική κοινωνία. Κανείς Έλληνας στο Αίμα και την Ψυχή δεν θέλει να δει στα μάτια του ούτε ζωγραφιστούς εκείνους που τού κατέστρεψαν τη ζωή. Και έτσι προσπαθούν να εκτελέσουν τις εντολές που έχουν λάβει για τον χαλασμό τής Πατρίδος μας ερήμην αντιδράσεων.

Είναι υποχρεωμένοι να κάνουν εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση και την ευρωβουλή. Γνωρίζουν οι γραικύλοι πολιτικάντηδες παράλληλα πως ο μεγάλος νικητής θα είναι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Και έτσι προχωρούν στην επιχείρηση ταχείας απάλειψης τής εθνικιστικής φωνής με κινήσεις πραξικοπηματικές.

Πέφτει λοιπόν η δημοκρατία από τούς δημοκράτες. Από αυτούς που ερμηνεύουν την λαϊκή κυριαρχία ως υποχρεωμένη σκλάβα στην υπηρεσία τού παγκοσμιοποιητή τυράννου. Και την ίδια στιγμή οι τρομοκράτες τού Συστήματος που κάμουν τις αποπροσανατολιστικές δουλειές τού καθεστώτος και τις ψεύτικες αντιστάσεις, βγήκαν να ζητήσουν ελληνικό αίμα ως ποινή για την Εθνική και Κοινωνική Ιδέα.

Βγήκαν όμως και κάποιοι άλλοι. Είναι αυτοί που έχουν βάλει στοίχημα τής παρασιτικής τους παρουσίας να γίνει το Τέμενος νομιμοποιήσεως των ισλαμιστών λαθρομεταναστών στο Βοτανικό. Είναι φασίστες λένε αυτοί που δεν θέλουν το Τέμενος, σαν τον Νορβηγό που σκότωνε.

Την ίδια καυτή επιθυμία για πολλά τεμένη και λαθροεισβολείς έχουν όλοι οι μαρξιστές διαστρεβλωτές τής ελληνικής ιστορίας και κοινωνίας. Όλοι αυτοί που λένε δολοφόνο τον Κολοκοτρώνη, που λένε πως οι Πόντιοι φταίνε για την γενοκτονία τους από τούς Τούρκους, που λένε πως η Μακεδονία Μας δεν είναι ελληνική αλλά σλάβικη, πως το ελληνικό προξενείο παρεμβαίνει σε βάρος τής Αλβανίας. Όλοι αυτοί θέλουν την απορρόφηση τού ισλαμικού «πολιτισμού».

Το θέλει όμως και το φιλελεύθερο μαζί με το σοσιαλιστικό συνονθύλευμα που καμώνονται το γκουβέρνο. Και βάζουν τούς υπαλλήλους τους να σκέφτονται να κλείσουν τα αστυνομικά τμήματα σε Άγιο Παντελεήμονα, Βοτανικό και Δάφνη για λόγους «οικονομίας». Να μην υπάρχει καθόλου αστυνόμευση στα σημεία που γίνεται ο κακός χαμός από την πολυπολιτισμική συνάθροιση.

Είναι σίγουρο ότι θα κάνουν εκλογές οι τύραννοι; Δεν είμαι σίγουρος. Το ψάχνω ακόμη. Στοίχημα δεν βάζω. Εδώ θέλουν να μάς κάνουν την Ελλάδα Βαβυλώνα με τούς λαθρεποίκους να παίρνουν και μερίσματα κοινωνικά και ταυτότητες ψευτορωμέϊκες, σαν τούς ψευτορωμιούς τής αστικής δημοκρατίας. Αφήνουν τούς ψευτοευρωπαίους να λένε τα Σκόπια «Μακεδονία» και στην Θράκη φορτώνουν τα ψηφοδέλτιά τους με τουρκόψυχους.

Ίσως να κάνουν τις εκλογές και μετά να συμβεί αυτό που έχουν κανονίσει με τα σιωνιστικά αφεντικά τους. Άμα δουν τούς Έλληνες να ζητούν με την ψήφο ελληνική εξουσία, αυτό ακριβώς που θα δουν, τότε να βγάλουν στο δρόμο τούς ρέμπελους που μάς προειδοποίησε με το στόμα τού Πατροκοσμά τού Αιτωλού ο Θεός. Θα βγάλουν τούς ρέμπελους για να κυνηγήσουν τούς Έλληνες. Διεθνιστές, τουρκοφερμένους λαθρομετανάστες και ό,τι άλλο διαθέτουν.

Η πτώση των τυράννων είναι αδήριτη ανάγκη και φυσική νομοτέλεια. Η Ελλάς πρέπει να αποκτήσει ταχέως εθνική εξουσία και θα την αποκτήσει. Όταν έχεις ως καθεστώς έναν εσμό τυράννων, τότε το τυραννικό καθεστώς πρέπει να εξαλειφθεί από προσώπου γης ελληνικής. Ο τόπος αυτός χόρτασε από μεταπολιτεύσεις και δεν θα δει άλλον διάδοχο τής διαφθοράς και τής προδοσίας.

Ο ελληνικός λαός δεν θέλει την συνέχιση τής σαπίλας. Το φωνάζει σε όλους τούς τόνους. Όποτε κάποιο συστημικό κανάλι δίδει μικρόφωνο στον ελληνικό λαό, σπεύδει να το μαζέψει μέσα στον πανικό του.

Η εργασία τού εθνικισμού μας είναι να πάρει την εξουσία και να καθαρίσει τον τόπο από την σύγχρονη κόπρο τού Αυγεία, φέρνοντας δικαιοσύνη και ανασυγκροτώντας το Εθνικό και Λαϊκό Κράτος. Να τιμωρηθούν όσοι αρνήθηκαν την εθνική κυριαρχία, οδήγησαν στην αυτοκτονία Έλληνες, νόθευσαν την κοινωνία, κατήργησαν την ανεξάρτητη δικαιοσύνη και άφησαν την Ελλάδα διάτρητη στις διεκδικήσεις των εχθρών της.

Οι ρέμπελοι με το που θα ξεμυτίσουν, θα συντριβούν κιόλας. Ο ελληνικός λαός και ο ελληνικός στρατός δεν θα αφήσουν κανέναν να καταστήσει την Πατρίδα μας έρμαιο στις νεοταξικές συμμορίες.

Η Ελλάς χρειάζεται ένα Εθνικό Καθεστώς Αρίστων και Δικαίων. Μια Αριστοκρατία Ελλήνων που εκφράζονται άμεσα και εκλέγουν την πολιτική ηγεσία μέσα από τα σπλάχνα τής ελληνικής κοινωνίας.

Το καινούργιο ελληνικό κράτος θα κτιστεί με γνώμονα την Πίστη στα Ιδανικά τού Ελληνικού Έθνους και τον Πατριωτισμό. Με προσδιοριστικούς παράγοντες την Αξιοσύνη και την Αξιοκρατία. Με ισχυρή βούληση η Ελλάς να παραμείνει Λαϊκό και Φυλετικό Κράτος. Και φυσικά με προσήλωση στο Θεό και τα ψηλά πεπρωμένα για μια Μεγάλη και Ισχυρή Ελλάδα με λεύτερους Έλληνες και ελληνικά εδάφη.  
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια: