ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ



ΑΘΗΝΑ 16-4-2014.

Τα ανεξάρτητα κράτη διαθέτουν εθνικές κυβερνήσεις και βουλήσεις. Διαθέτουν την εθνική κυριαρχία τους και το αυτεξούσιο, αναλαμβάνοντας ως μόνη δέσμευση έναντι Θεού και λαού την διατήρηση τής Πίστης και τής Ελευθερίας τής Φυλής.

Ιδού ο λόγος για τον οποίο τραβούμε τα δεινά από κατακτητές και τα πολιτικά τους όργανα, τούς ελληνόφωνους ψευτοκυβερνήτες. Διότι δεν διαθέτουμε Έλληνες στο τιμόνι τής Μεγάλης Πατρίδος μας Ελλάδος. Αλλά και ιδού ο μέγας σκοπός στον καιρό παγκοσμιοποίησης και αποστασίας τού νεοταξικού κτήνους. Να πάρουμε στα χέρια μας τις εξουσίες τής Πατρίδος, στέλνοντας στα τσακίδια τούς μισέλληνες.

Η Ελλάς έχει ως αποστολή της να διαφυλάττει τα παιδιά της, να απλώνει Αλήθεια και Πολιτισμό, να εξαπλώνει τον Ελληνισμό της. Και οι Φρουροί τού Ελληνικού Έθνους έχουν ως αποστολή τους να εξοντώνουν τα καρκινώματα που σηκώνουν ενοχλητικά προσχώματα στο διάβα τής Φυλής μας για αλλότριους σκοπούς.

Μα οι ανθέλληνες έχουν παρεξηγήσει τα πράγματα και έχουν αποβάλλει κάθε πρόσχημα. Λένε ότι είναι δημοκράτες και απαγορεύουν στον λαό να προστατεύει την προσωπικότητα και την αξιοπρέπειά του. Λένε πως νοιάζονται για τον Ελληνισμό, αλλά ποινικοποιούν το Εθνικό Φρόνημα και προστατεύουν την ξενοκρατία. Φτιάχνουν φιλίες με τούς βαρβάρους που βγάζουν γλώσσα μέσα σε χώμα καθαγιασμένο και ελληνικό.

Κατηγορούν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα για «εγκληματική οργάνωση» και σκορπούν στα καθεστωτικά ΜΜΕ σαν προκήρυξη στοιχεία τής δικογραφίας. Αλλά απαγορεύουν την δημοσιοποίηση τού αποδεικτικού υλικού με τις ομολογίες κυβερνητικών για την σκευωρία. Και διαδίδουν πως θέλουν να κάμουν λέει δεξιό κόμμα, όταν ο δεξιοδιώκτης πασοκάρχης κάμει το δικό του κυνήγι. Κι όλοι τους μαζί πιόνια στο παιχνίδι τού εμποράκου των εθνών.

Ο σιωνιστικός παράγοντας πάντως είναι σίγουρος πως, παρά τα αποκαλυπτήρια των βρώμικων μεθοδεύσεων τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας, η αυγή τού Ελληνικού Έθνους θα σβήσει για λόγους «αντιρατσιστικούς» και «δημοκρατικούς». Το λένε και οι αρμόδιοι για την απονομή «δικαίου» και «ασφάλειας». Ο δίκαιος δεν μπορεί να «εκβιάζει»!!!

Ήδη σπεύσανε οι σοσιαλφιλελεύθεροι να εγκαταστήσουν σοσιαλίζουσα αρνήτρια τού Εθνικού Φρονήματος και τής Ελληνικής Ιστορίας, γενική εισηγήτρια στην επιτροπή ισότητας τού Συμβουλίου τής «Ευρώπης» για θέματα ρατσισμού και ξενοφοβίας. Είναι οι επιτροπές αυτές που έχουν αναλάβει να κάμουν το εθνικό κράτος πολυφυλετικό και πολυθρησκευτικό χωνευτήρι στον δρόμο τής παγκόσμιας διακυβέρνησης τού σιωνιστικού νεοταξισμού.

Να ρίξουν την Ελλάδα στον μαρασμό και τον θάνατο. Αυτό είναι το μόνο που ζητάει από το κατοχικό καθεστώς ο Παγκοσμιοποιητής Τύραννος. Κι ας συνεχίζονται οι δολοφονικές επιθέσεις λαθρομεταναστών κατά Ελλήνων σε φυλακές και κοινωνία με αυξανόμενο ρυθμό. Κι ας ισοπεδώνονται οι αποδοχές των Ελλήνων με περιουσιακά λένε κριτήρια σε λίγο, για τα μάτια των διεθνών τοκογλύφων. Κι ας φέρνουν την παρακολούθηση τής ζωής μας μέσα από τις νέου τύπου ταυτότητες που ετοιμάζουν.

Από την άλλη πλευρά, οι τουρκόψυχοι τής Ελεύθερης Θράκης Μας μάθαμε πως πληγώθηκαν και νευριάσανε, επειδή οι Έλληνες Εθνικιστές τούς είπανε έξω από συλλόγους και προξενείο την αλήθεια. Πως το προξενείο τής Κομοτηνής δεν έχει καμία θέση στην Θράκη που είναι μονάχα ελληνική. Και έτσι είπε ένας Τούρκος «αλληλέγγυος» ότι «οι Τούρκοι τής Δυτικής Θράκης δεν εγκαταλείπουν τα εδάφη που ζούνε επειδή ούρλιαξαν εκατό σκυλιά»!!!

Η πραγματική αλήθεια είναι ότι οι Τούρκοι σύντομα θα φύγουν και από την Δυτική Θράκη Μας και από την Ανατολική Θράκη Μας και από όλα τα ελληνικά εδάφη που καταπατούν. Διότι όλες οι σκλάβες ελληνικές πατρίδες θα γίνουν και πάλι ελληνικές από την Αληθινή Ελλάδα που έρχεται.

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες αερομαχίες ανάμεσα σε ρωσικά και τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη στην πλευρά τής Μαύρης Θάλασσας. Οι δε Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις θα ολοκληρώσουν τον θρίαμβο στον γενικό χαμό που έρχεται, αφού «δυνατοί» δεν θα υπάρχουν και Δυνατή Ελλάδα έρχεται!

Οι προωθητές των ισλαμιστικών ταγμάτων εφόδου στα ελεύθερα έθνη θα σβήσουν για πάντα. Σε μια περίπτωση είχαμε την έφοδο 15 ρωσικών αεροσκαφών, όπως είπε ο Ερντογάν και σε μια άλλη ένα ρωσικό αναγνωριστικό αεροσκάφος έκαμε τα τούρκικα αεροσκάφη να τρέχουν. Αλλά ακόμη και τα συριακά ελικόπτερα έχουν βάλει στη μέση την Τουρκία.

Έφτασε ο καιρός λοιπόν να φερθούμε ως Παιδιά τού Θεού και Πολεμιστές τής Ελληνικής Φυλής. Να συνεισφέρουμε στην προστασία που προσφέρει ο Θεός και οι Άγιοι και παράλληλα να αποκαταστήσουμε και να επαυξήσουμε την λευτεριά που μάς έδωσαν οι Ήρωες τού Ελληνισμού.

Σκοπός μας λοιπόν είναι να γίνουμε αληθινά κυρίαρχοι των πεπρωμένων και τής ζωής μας. Δεν θέλουμε την ψευτοδημοκρατία τους και τούς εκφραστές της, δούλους τής παγκοσμιοποίησης. Θέλουμε την Αριστοκρατία τής Φυλής από Ελεύθερους στην Πίστη και το Φρόνημα Έλληνες.

Και είμαστε ακριβώς αυτή η Φωνή τής Ελεύθερης Ελλάδος που πετάμε από την πύλη μακριά τούς βαλτούς και σηκώνουμε το Κάστρο τής Ελλάδος στο πόδι για νέο όργωμα και νέα άνθηση τής Πατρίδος μας. Αυτεξούσια Ελλάδα σημαίνει Ελλάδα με κοινωνία πλέρια από χαρούμενα ελληνόπουλα και δημιουργία έργων ελληνικών. Και εθνική κυριαρχία σημαίνει Μεγάλη και Ορθόδοξη Ελλάδα με νέα πλατιά σύνορα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
    



Δεν υπάρχουν σχόλια: