ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΠΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΗ ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΘΗΝΑ 2-5-2010 .

Οι προθέσεις των εχθρών του Ελληνικού Έθνους είναι ξεκαθαρισμένες και η επιθετικότητα που δεχόμαστε ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Αυτή η επιθετικότητα που σκοπό έχει την παράδοση στον Διεθνιστικό Νεοταξισμό ή την εξαφάνιση τού Ελληνισμού είναι τόσο καλά σχεδιασμένη που περιλαμβάνει εξίσου και τα δύο πιθανά σενάρια, δηλαδή την κατ’ αρχήν πολιτική ήττα τής Ελλάδος και εν συνεχεία, αν χρειασθεί, την στρατιωτική ήττα μας.

Αυτό που ξεπερνάει ωστόσο τα όρια τού ανθρωπίνως κατανοητού και λογικού είναι η συνεργασία τής Καθεστηκυίας Τάξεως τής Πατρίδος μας στο σενάριο τής πολιτικής κατάληψης και ήττας που βρίσκεται σε εξέλιξη με την ενεργοποίηση τού νεοταξικού εργαλείου που λέγεται Τουρκία. Επιδίωξη των πολιτικάντηδων φαίνεται πως είναι η διεκπεραίωση των αναλαμβανόμενων πολιτικών συναλλαγματικών που έχουν υπογράψει με τον Διεθνιστικό Νεοταξισμό με το λιγότερο κόστος και αναίμακτα, όπως ελπίζουν.

Οι ελπίδες ωστόσο αυτών των θλιβερών και εξοργιστικών υπάρξεων θα διαψευστούν αφού εκ των τουρκικών κινήσεων αλλά και για λόγους τής αναδιανομής τής παγκόσμιας εξουσίας διακρίνεται καθαρά η απόφαση για την ανάληψη ενός γενικευμένου πολέμου που ασφαλώς θα περάσει και από την περιοχή μας.

Μαθαίνουμε λοιπόν ότι ο νομάρχης τής Χίου, ενός νησιού που υπέφερε στα χρόνια τής εθνικοαπελευθερωτικής επανάστασης τού 1821, ο κ. Λαμπρινούδης ζήτησε την κατάργηση τής τουριστικής βίζας για τους επισκέπτες από την Τουρκία, αρχικά, λέει, τουλάχιστον για τις αυθημερόν επισκέψεις. Κι αυτά με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό. Αρχικά, γιατί μετά θα πάμε παρακάτω. Μήπως και μας σώσουν βλέπετε τα λεφτά των δολοφόνων των πατέρων μας και κλεφτών των εδαφών μας;!

Η κυβέρνησή «μας» δηλώνει έτοιμη να δεχθεί την ελεύθερη διακίνηση Τούρκων υπηκόων προς την Ελλάδα με την κατάργηση τής υποχρεωτικής βίζας ένεκα τής τουριστικής τάχα ανάπτυξης τού Ανατολικού Αιγαίου! Η τουρκική εφημερίδα Χουριέτ λέει ότι το θέμα έχει συμφωνηθεί μεταξύ των δύο πλευρών και θα πάρει τον δρόμο του με την επίσκεψη εδώ τού Τούρκου πρωθυπουργού Ερντογάν.

Οι στρατιωτικοί μας λένε ότι η διακίνηση των λαθρομεταναστών θα γίνεται με μεγαλύτερη ευκολία για τους απέναντι και ότι θα υπάρξει η δυνατότητα αποθήκευσης στα νησιά μας τουρκικού οπλισμού και θα μπορούν να έρθουν ακόμη και Τούρκοι στρατιώτες ως δήθεν τουρίστες. Αλλά είπαμε, η πατρίδα ελάχιστα απασχολεί τους επιβήτορες τής πολιτικής.

Όμως οι κινήσεις των Τούρκων έχουν και συνέχεια. Την ώρα μάλιστα που το δικό μας εξοπλιστικό πρόγραμμα συρρικνώνεται, εκείνοι παραγγέλνουν στρατιωτικούς εξοπλισμούς πολλών δις δολαρίων και μάλιστα με σημαντικές επενδύσεις ακόμη και σε προγράμματα μη επανδρωμένων μέσων σε αέρα και θάλασσα. Μέσα που διαθέτουν τεράστιες δυνατότητες συλλογής πληροφοριών, αλλά και διεξαγωγής ηλεκτρονικού πολέμου.

Σε ό,τι αφορά τις διελεύσεις των πολεμικών τους πλοίων μέχρι και το Σούνιο, μαθαίνουμε ότι κινούνται προκειμένου να τις εντάξουν στα πλαίσια τάχα τής αντιμετώπισης τής τρομοκρατίας! Προφανώς γι’ αυτό δήλωσε πρόσφατα ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών Νταβούτογλου ότι το 50% τού Αιγαίου είναι ανοικτή θάλασσα!

Κανείς όμως δεν εξηγεί στον ελληνικό λαό γιατί στην επικείμενη επίσκεψη τού Τούρκου πρωθυπουργού πρέπει αυτός να μεταβεί συνοδευόμενος από τον Έλληνα πρωθυπουργό στην Θράκη. Ιδιαίτερα όταν έχει αναληφθεί μια προσπάθεια εξωραϊσμού τού Ερντογάν που με δήλωσή του αναγνώρισε την ιδιαίτερη μη τουρκική ταυτότητα των Πομάκων. Με την ελληνική κυβέρνηση να μην σπεύδει να τονίσει την ελληνικότητα τής πομακικής κοινότητας. Και την Άγκυρα να εξακολουθεί να θέλει να εντάξει τους ισλαμικούς πληθυσμούς των Βαλκανίων κάτω από την σημαία τής Τουρκίας.

Παράλληλα μαθαίνουμε ότι κατά την επίσκεψη Ερντογάν ένα θέμα που θα κυριαρχήσει είναι εκείνο των πετρελαίων τού Αιγαίου. Οι δύο πρωθυπουργοί μάλιστα θα ανακοινώσουν την σύσταση Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδος – Τουρκίας. Η εκμετάλλευση των πετρελαίων θα γίνει από αμερικανικό κονσόρτσιουμ και θα συμμετάσχουν Έλληνες εφοπλιστές. Η αξία των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου έχουν υπολογιστεί στα 9 τρισεκατομμύρια δολάρια με την Ελλάδα και την Τουρκία να μοιράζονται το 40% και το υπόλοιπο να το παίρνουν οι Αμερικάνοι.

Επιπλέον οι Τούρκοι προχώρησαν σε άσκηση γεφύρωσης τού ποταμού Έβρου και περαίωσης εντός τής ελληνικής επικράτειας τεθωρακισμένων δυνάμεων. Η άσκηση αυτή προβληματίζει το ΓΕΕΘΑ και το ΓΕΣ τόσο για την διεξαγωγή της στην περιοχή τής Ορεστιάδας που οδηγεί σε συνειρμούς για το γνωστό σχέδιο «βαριοπούλα» όσο και για το χρόνο διεξαγωγής, λίγες μέρες πριν την επίσκεψη Ερντογάν.

Ακόμα με απόφαση τού υπουργείου εξωτερικών απαγορεύτηκε να πετάξουν οι πιλότοι μας στην εναέρια περιοχή Σκύρου – Λέσβου – Αγ. Ευστρατίου – Ψαρών και μεταξύ Χίου και Λέσβου που οι Τούρκοι θεωρούν δική τους περιοχή έρευνας και διάσωσης. Ευτυχώς το ΓΕΕΘΑ και το ΓΕΣ σήκωσαν με δική τους πρωτοβουλία τέσσερα αεροσκάφη για περιπολία κατά την διάρκεια τουρκικής άσκησης.

Η τουρκοποίηση τής Ελλάδος δια τής πολιτικής και τού ξίφους έχει ξεκινήσει. Και η μόνη λύση είναι η εθνικοποίηση τής πολιτικής και το κόψιμο τού γόρδιου δεσμού με την Τουρκία διά τού ελληνικού ξίφους. Η άνοδος στην εξουσία δηλαδή μιας Εθνικιστικής Λαϊκής Διακυβέρνησης, η ενημέρωση και η προετοιμασία τού λαού μας και η δημιουργία μιας Νέας και Μεγάλης Ελλάδος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: