ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΜΝΗΜΗ ΣΜΗΝΑΓΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΗΛΙΑΚΗ

ΑΘΗΝΑ 22-5-2010 .


Ήταν 23 του Μάη το 2006 όταν στα καταγάλανα νερά του παντοτινά δικού μας και μόνον Αιγαίου, του Ελληνικού Αρχιπελάγους έπεφτε ένας ακόμα Φρουρός του Ελληνικού Έθνους, ο Σμηναγός Κωνσταντίνος Ηλιάκης, μαχόμενος υπέρ βωμών και εστιών, υπέρ Πίστεως και Πατρίδος μετά από συμπλοκή μ’ έναν Τούρκο υπάνθρωπο.

Ο Κωνσταντίνος Ηλιάκης δεν έδωσε την ζωή του φυσικά για καμία ελληνοτουρκική «φιλία», για καμία νέα τουρκοκρατία, για καμία ανέγερση οθωμανικού Τζαμιού, για καμία συγκυριαρχία στο Αιγαίο και φυσικά για καμία αναγνώριση κάποιας ψεύτικης τουρκικής μειονότητας. Είναι επίσης σίγουρο ότι ο σμηναγός Κωνσταντίνος Ηλιάκης δεν θα ενέκρινε ποτέ τον επικείμενο αφοπλισμό των αεροσκαφών της ένδοξης πολεμικής μας αεροπορίας και δεν θα συμβιβαζόταν με μια σειρά ακόμη υποχωρήσεων.

Ο Κωνσταντίνος Ηλιάκης δεν θα μπορούσε να συμβιβαστεί με τις λεγόμενες αβλαβείς διελεύσεις των τουρκικών πλοίων με τα κανόνια τους στραμμένα εναντίον μας, με την απαγόρευση των αναχαιτίσεων των τουρκικών αεροσκαφών από τον 6ο έως το 10ο ναυτικό μίλι εντός του εναέριου χώρου μας, με τις αναχαιτίσεις και τους ελέγχους τουρκικών φρεγατών και τουρκικών αεροσκαφών σε βάρος των ελληνικών μαχητικών εντός του εθνικού εναέριου χώρου. Δεν θα συμφωνούσε να παζαρεύουμε τα δικά μας κυριαρχικά δικαιώματα, το δικό μας Αιγαίο, τον δικό μας καταγάλανο ουρανό όταν μάλιστα η Μεγάλη και Αιώνια Ελλάς έχει σκλαβωμένα εδάφη και σκλαβωμένους πληθυσμούς, αλλά και μια ατελείωτη σειρά από ηρωικούς νεκρούς από τα τουρκικά κτήνη που τον δολοφόνησαν.

Έκανε λοιπόν το Ιερό και καθαγιασμένο καθήκον του προς την Ελλάδα μας με αντίτιμο την ίδια την ζωή του. Όπως ακριβώς πράξανε και όλοι οι πιλότοι μας που μαρτύρησαν για τον τόπο αυτό την στιγμή που οι πολιτικάντηδες της Καθεστηκυίας Τάξεως προσφέρουν προδοτικά στην Τουρκία και τον Νεοταξικό εχθρό όσα ελληνοπρεπώς αρνούνται τα στρατευμένα παιδιά μας.

Για την ιστορία λοιπόν του τιμημένου παλικαριού μας να πούμε ότι ο ηρωικός μας Ίκαρος, τέκνο της Κρήτης, μιας ακόμη μαχόμενης γωνιάς του Ελληνικού Έθνους, κατέπεσε σε πολεμική ενέργεια αντιμετωπίζοντας οπλισμένα τουρκικά μαχητικά που είχαν εισέλθει στον ελληνικό εναέριο χώρο συνοδεύοντας ένα έτερο τουρκικό αεροσκάφος που εκτελούσε αποστολή φωτογράφησης των πυραύλων S-300 στις στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Κρήτης. Τότε ένας από τους Τούρκους εισβολείς εκτελώντας δόλιο και επικίνδυνο ελιγμό έπεσε με το αεροσκάφος του επάνω σ’ αυτό του Ηλιάκη επιφέροντας τον θάνατό του, ενώ ο ίδιος ο κτηνότουρκος διεσώθη εκτινασσόμενος του αεροσκάφους του. Οι δε Τούρκοι είχαν το θράσος να ζητήσουν αποζημίωση για το αεροσκάφος τους, αντί να ζητήσουμε εμείς την παραδειγματική τιμωρία της Τουρκίας και του τουρκομογγόλου δολοφόνου.

Την Κυριακή 23 Μαΐου στις 12:00 στο μνημείο που έστησε η Πολεμική μας Αεροπορία στην Κάρπαθο όπου έπεσε ο Ηλιάκης υπέρ της Μεγάλης και Αιωνίου Ελλάδος θα τελεστεί το μνημόσυνό του. ΑΘΑΝΑΤΟΣ! ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ!

Ας παρακολουθήσουμε το βίντεο αυτό http://www.youtube.com/watch?v=V9Sf0IFDQKg αφιερωμένο στην μνήμη του Ήρωα Σμηναγού Κωνσταντίνου Ηλιάκη.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: