ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ

ΑΘΗΝΑ 23-5-2010 .

Η πολιτική τής αφελληνοποίησης τού Κράτους μας από μια πολιτεία άσχετη με την έννοια τής ελληνικότητας και επικίνδυνη για το Ελληνικό Έθνος έχει αναγορευθεί επισήμως σε κυβερνητική γραμμή πλεύσης. Άλλωστε οι πράξεις ξεπερνούν αλλά και ξεσκεπάζουν τα ψεύτικα λόγια. Πράξεις που έχουν να κάνουν με πολιτισμικά και εδαφικά δωράκια προς την Τουρκία, αντιρατσισμούς, εκπαιδευτικούς αφελληνισμούς και άλλα αισχρά και ανθελληνικά.

Είναι τόσο χαρακτηριστικά τραγικές οι στιγμές που ζούμε, θα τις χαρακτηρίσω ευθέως εσχατολογικές για την επιβίωση τού Έθνους μας, που οι εχθροί μας προκειμένου να εξασφαλίσουν την νέα άλωση της Ελλάδος βάλλουν ταυτοχρόνως τον λαό και τον στρατό μας προκειμένου να αποκόψουν τις επιβεβλημένες γραμμές συνεννόησης. Είναι τόσο μεγάλος ο φόβος τού Νεοταξισμού, διεθνούς και ντόπιου, που τρέμουν την έμπρακτη απόδειξη των κοινών ανησυχιών για το μέλλον τής Πατρίδος μας που έχει η ελληνική κοινωνία και τα στρατευμένα παιδιά της.

Μια από τις πρώτες ασχολίες τής σοσιαλιστικής «μας» κυβέρνησης είναι να ανοικοδομήσει όλα τα Τζαμιά που κατασκεύασαν στην χώρα μας οι κτηνώδεις Τούρκοι κατακτητές προκειμένου να εμπεδώσουμε την κυριαρχία τους. Με πρώτο το Φετιγιέ Τζαμί που βρίσκεται στην Ρωμαϊκή Αγορά και θα ανακαινιστεί προς χάριν τού Σουλτάνου Ερντογάν μπας και μας δώσει το άνοιγμα της θεολογικής σχολής της Χάλκης.

Επιπλέον η Ελλάδα θα διαθέτει υποκαταστήματα τής τουρκικής τράπεζας Ziraat Bank τώρα εκτός από την Αθήνα και την εθνικά ευαίσθητη Κομοτηνή παρέα με το Τουρκικό Προξενείο, επιπλέον στην Θεσσαλονίκη και πιθανότατα στην Ξάνθη! Στις δε 29 Μαΐου που θα έχουμε την θλιβερή επέτειο τής Άλωσης τής Πρωτεύουσας τού Ελληνισμού Κωνσταντινούπολης ο υπουργός Εσωτερικών Ραγκούσης μαζί με άλλους εκλεχτούς συστημικούς άρχοντες θα βρίσκεται στο 2ο Φεστιβάλ Μεταναστευτικών Κοινοτήτων στον Βύρωνα με θέμα «Η γειτονιά μας, γειτονιά όλου του κόσμου»!

Πίσω από όλα αυτά όμως έρχονται οι επιθετικές και διεκδικητικές ενέργειες των Τούρκων με απτές πράξεις. Ο Τούρκος πρωθυπουργός λοιπόν πριν φύγει έβαλε χέρι στους Έλληνες δημοσιογράφους, ζητώντας τους να πνίξουν τις τουρκικές παραβιάσεις. Ο Ερντογάν εγκάλεσε τα ελληνικά ΜΜΕ γιατί μετρούν παραβιάσεις κάθε ημέρα!

Οι νουθεσίες πάντως έχουν πιάσει κάποιον τόπο αφού μάθαμε καθυστερημένα ότι στις 3 Μαΐου είχαμε αναχαιτίσεις(!) ελληνικών Mirage 2000-5 νοτιοανατολικά του Άη Στράτη, δηλαδή δυτικότερα των νήσων Λέσβου και Χίου τις οποίες «κατήγγειλε» η Άγκυρα στο ΝΑΤΟ μαζί με «παραβιάσεις» ελληνικών μαχητικών στις 29 και 30 Απριλίου και στις 4 Μαΐου! Έχουμε φτάσει στο σημείο δηλαδή να καταγγέλλει ο θύτης το θύμα ότι παραβιάζει τα δικαιώματα τού επιτιθέμενου στο σπίτι τού αμυνόμενου! Φυσικά το ΓΕΕΘΑ προχώρησε στην ανακοίνωση των ορθών στοιχείων, καταγγέλλοντας ότι μέρος των τουρκικών αεροσκαφών εισήλθαν βέβαια οπλισμένα.

Επιπλέον σε άλλο επεισόδιο κατά την διάρκεια της τουρκικής ασκήσεως «Μπεγιάζ Φιρτίνα» στο Αιγαίο μια τουρκική φρεγάτα προσπάθησε να ελέγξει την ταυτότητα και να ενημερωθεί για την πτήση δύο ελληνικών μαχητικών αεροσκαφών F16. Το πλήρωμα της τουρκικής φρεγάτας παρενέβη στην συχνότητα κινδύνου ενώ τα ελληνικά μαχητικά πετούσαν νοτίως της Ικαρίας στα 300 πόδια και η περιοχή που βρισκόταν το τουρκικό πλοίο δεν ήταν δεσμευμένη για άσκηση.

Σε παρόμοιο περιστατικό είχαμε συνδυασμένη αντιαεροπορική επιχείρηση τουρκικών φρεγατών και 8 τουρκικών μαχητικών, τεσσάρων F16 και τεσσάρων F4E Terminator και «αναχαίτιση» τεσσάρων ελληνικών Mirage 2000-5 από τουρκικές φρεγάτες στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο. Το επεισόδιο σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ συνέβη 18 μίλια νοτιοδυτικά των Αντίψαρων. Ένας κανονικός πόλεμος διεξάγεται καθημερινά με τα τουρκικά να προβαίνουν σε αναχαιτίσεις ελληνικών αεροσκαφών εντός των χωρικών μας υδάτων.

Και ιδού γιατί. Σύμφωνα με τον έγκυρο Τούρκο δημοσιογράφο Αλί Μπιράντ σε άρθρο του στην εφημερίδα Posta το πιο σημαντικό είναι ότι θα αρχίσει σε λίγες εβδομάδες η χάραξη εκ νέου των χωρικών υδάτων των δύο χωρών. Γιατί αν διευθετηθεί αυτό το ζήτημα, τότε θα διευθετηθούν πιο εύκολα ο εναέριος χώρος του Αιγαίου και η υφαλοκρηπίδα. Ο Τούρκος δημοσιογράφος μιλάει ξεκάθαρα για την χάραξη νέου συνόρου από τα δύο υπουργεία εξωτερικών που θα εξασφαλίζει την έξοδο της Τουρκίας στα διεθνή ύδατα τού Αιγαίου σε μια διάταξη σε σχήμα κτένας όπου τα χωρικά ύδατα στα περάσματα των ελληνικών νησιών του ανατολικού Αιγαίου θα μειωθούν ενώ ως αντιστάθμισμα θα μας δοθεί κάτι στην πλευρά τού Ιονίου και τής Κρήτης.

Κι όλα αυτά όταν με πρωτοβουλία ενός Ελβετού Σοσιαλιστή Ευρωβουλευτή, τού Αντρέας Γκρός, και με την ανοχή τής εδώ σοσιαλιστικής κυβερνήσεως επιχειρείται να κατασκευαστεί τουρκική μειονότητα στην Ρόδο και την Κω, και μάλιστα τάχα αδικημένη προκειμένου να συμψηφιστούν οι υπαρκτές γενοκτονίες των Ελλήνων τής Ιωνίας και τού Πόντου από τους Τούρκους. Αλλά τι να περιμένει κανείς από μια κυβέρνηση που αρνείται να αναλάβει τα έξοδα των καθηγητών που μαθαίνουν ελληνικά στα ελληνόπουλα της διασποράς.

Η συσπείρωση των Ελλήνων Πατριωτών και Εθνικιστών είναι ο μόνος ασφαλής δρόμος που θα διαγράψει τον σημερινό ραγιαδισμό και θα επιβάλλει μια Μεγάλη Ελλάδα μέσα από μια γεωγραφική διαμόρφωση με υπερήφανους Έλληνες και συμφέρουσες συμμαχίες που δεν περιλαμβάνει την Τουρκία.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: