ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΑΘΗΝΑ 21-5-2010 .

Κάποιοι δημοσιογράφοι αποφάσισαν στα κεντρικά δελτία των μεγάλων και καθεστωτικά προβεβλημένων τηλεοπτικών καναλιών να φέρουν το θέμα της σφοδρής επικρίσεως του ελληνικού λαού σε βάρος των βαριά εξαρτημένων πολιτικάντηδων του ντόπιου καθεστωτικού Νεοταξισμού. Βαριά εξάρτηση που ασφαλώς αφορά και τους μεν και τους δε. Οι μεν χρυσοπληρωμένοι δημοσιογράφοι, που ασφαλώς εν μέσω οικονομικής κρίσης παραμένουν χρυσοπληρωμένοι, αποτελούν τους προπαγανδιστές της Καθεστηκυίας Τάξεως, αφού επί πολλές ημέρες συντηρούν το καλλιεργούμενο κλίμα περί της τάχα απαραίτητης προσφυγής στο ΔΝΤ που μας φέρνει τα μέτρα της πλέον σκληρής αντεργατικής πολιτικής και πνίγουν τελείως το ξεπούλημα των εθνικών θέσεων και την συρρίκνωση της εθνικής μας κυριαρχίας στο ανατολικό Αιγαίο. Οι δε πολιτικάντηδες εκπλήσσονται, μας λένε, από την εμπέδωση στα λαϊκά στρώματα του όρου κλέφτης που τους απευθύνεται και προσπαθούν να αποφύγουν την γενίκευση του χαρακτηρισμού αυτού.

Αποδέχονται μεν ότι φέρουν βαριά ευθύνη για την τραγική οικονομική κατάσταση της χώρας αλλά έχουν αποδοθεί στην διαδικασία του απεταξάμην και του απελθείν το ποτήριον τούτο, μιλώντας για ενέργειες καθάρσεως της πολιτικής. Μιλάνε για ευθύνες κάποιων πολιτικών, για εξεταστικές επιτροπές, επιδίδονται ακόμη και σε συμψηφισμούς απόδοσης ευθυνών. Ζητούνται τόσες παραπομπές από το ένα κόμμα και εκείνο απαντάει με την αίτηση ενός αντίστοιχου αριθμού παραπομπών από το αντίπαλο κόμμα. Και ενώ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουν μπει σ’ αυτό το παιχνίδι, η Αριστερά που είναι τόσο πολύ δοσμένη στους λαθρομετανάστες και δεν της καίγεται καρφί για τον Έλληνα Εργάτη και για το αν θα ονομαστούν τα Σκόπια Μακεδονία, αυτή η Αριστερά που παθαίνει αμόκ όταν βλέπει την ελληνική σημαία θέλει και καλά την αποκλειστικότητα στην συνδικαλιστική εκπροσώπηση.

Μάλιστα ειπώθηκε σε σχέση με την εκπροσώπηση στην διαδήλωση της απεργίας στις 20 Μαΐου πως ομάδα συνδικαλιστών του ΟΑΣΑ εμφορούνταν από εθνικιστικές απόψεις. Προφανώς τιμή τους. Οι δε ανησυχούντες στα κανάλια του σάπιου Νεοταξικού Συστήματος, άπαντες οι προαναφερόμενοι, δημοσιογράφοι και πολιτικάντηδες συζητούσαν έντρομοι για την ανάγκη να σωθεί η…δημοκρατία. Για την Πατρίδα δεν πειράζει, άφησε την να πεινάσει και να τουρκέψει με Τζαμιά και λιγότερο Αιγαίο.

Πρέπει να τους πούμε ότι κλέφτης δεν είναι μόνον αυτός που εισβάλλει στο σπίτι του άλλου και του κλέβει μια τηλεόραση. Ο χειμαζόμενος λαός μας χαρακτηρίζει έτσι κι αυτόν που φτιάχνει άδικους και αντεθνικούς νόμους προκειμένου να καλύψει όσους βάζουν χέρι στο δημόσιο ταμείο, να αυξήσει τα κέρδη του, να στερήσει την δουλειά του εργαζόμενου διευκολύνοντας το καθεστώς των απολύσεων, να διευκολύνει τα παζάρια σε βάρος της Πατρίδος του. Και όσο αυτά συμβαίνουν πρέπει και οι πολιτικοί να συνηθίσουν τον χαρακτηρισμό.

Μας κλέβουν λοιπόν τον κόπο του ιδρώτα μας, μας κλέβουν την Πατρίδα μας, μας κλέβουν και το αίσθημα του Πατριωτισμού και της ελληνικότητας. Τέλος επειδή πολλοί αναφέρθηκαν στο γνωστό σύνθημα «να καεί, να καεί το μπ….λο η βουλή», πρέπει να πούμε ότι προφανώς οι Έλληνες δεν διακατέχονται ούτε από σύνδρομα πυρομανίας ούτε από εγκληματικά ένστικτα. Δεν έχει προφανώς αυτή η συνθηματολογία καμία απειλητική αναφορά παρά μόνο την ένδειξη μιας πολύ μεγάλης αγανάκτησης. Κι αυτό ισχύει και για τους Έλληνες Εθνικιστές και για όλους τους Έλληνες. Πάσα ανθρώπινη ζωή είναι ιερή. Οι ζωές όμως των Ελλήνων και η Ελευθερία της Ελλάδος δεν φαίνεται να απασχολούν την Καθεστηκυία Τάξη. Απασχολεί όμως τον Ελληνικό Εθνικισμό που αγωνίζεται για μια Μεγάλη και Ισχυρή Ελλάδα μόνο για Έλληνες.

Και τώρα παραθέτουμε δύο βίντεο. Σ’ αυτό το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=54w_lcwjFTI&feature=player_embedded είναι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ όταν κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην Τούμπα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Προφανώς οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ δεν είναι ούτε πυρομανείς ούτε εγκληματίες ούτε «κακοί φασίστες».

Σ’ αυτό το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=cebuZT-iiLE&feature=player_embedded
βλέπουμε την υποδοχή ενός αναρχοαριστερού από τον αγανακτισμένο ελληνικό λαό. Έτσι για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: