ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΑΘΗΝΑ 20-5-2010.


Τώρα που ευτυχώς η μέρα κυλάει ομαλά, σκέφτηκα να μοιραστώ κάποιες σκέψεις για κάποια άσχημα σχέδια κάποιων ανθρώπων κακών και ανθελλήνων.

Όταν έλαβα προ ημερών το παρακάτω βίντεο, αναλώθηκα σε μια προσεκτική ματιά και ανάλυσή του. Το βίντεο αυτό αφορά την απεργία της 5 Μαΐου 2010 όταν και είχαμε τις 4 δολοφονίες των Ελλήνων εργαζομένων στην τράπεζα Marfin. Τα συμπεράσματα που προκύπτουν είναι εξόχως ενδιαφέροντα. Κατ’ αρχήν ένα από τα βασικά συνθήματα που ακούγονται από τους διαδηλωτές είναι η ιαχή ΕΛΛΑΣ, ΕΛΛΑΣ! Πράγμα που σημαίνει ότι οι διαδηλώσεις διαμαρτυρίας του λαού μας έχουν μια σημαντική αναβάθμιση με εθνικά ποιοτικά χαρακτηριστικά, γεγονός που οφείλεται στην αναγνώριση της επικινδυνότητας της Καθεστηκυίας Τάξεως για ολόκληρο το Έθνος, για όλους τους Έλληνες, για την επιβίωση της Πατρίδος μας.

Η ιαχή ΕΛΛΑΣ, ΕΛΛΑΣ ταρακούνησε τους υποτιθέμενους λαϊκούς προστάτες της Αριστεράς οι οποίοι αποχώρησαν τότε καταγγέλλοντας δήθεν «ακροδεξιά» προβοκάτσια. Η αλήθεια είναι ότι αποχώρησαν γιατί τους ενοχλεί κάθε εθνική αναφορά αφού η ίδια η Αριστερά υπάρχει μόνο για να αποδομεί το Ελληνικό Έθνος και να απορροφά ανώδυνα τα βλέμματα με δήθεν αντιστάσεις που εξαντλώνται βαστάζοντας όρθιο το Σύστημα με την ύπαρξη ενός ψεύτικου σωτήρα. Στο συγκεκριμένο βίντεο η κ. Παπαρήγα ακούγεται να λέει ότι κατανοεί τον πόνο για τους θανάτους βέβαια, αλλά…. Και συνεχίζει την κομμουνιστική κατήχηση.

Ο Παπανδρέου μιλάει για τα τρία παιδιά, αλλά ξεχνάει ότι τα παιδιά που χάσαμε ήταν τέσσερα. Ναι, κ. Παπανδρέου ήταν 4 διότι η αγέννητη ψυχή που δεν πρόλαβε να έρθει στον σάπιο κόσμο μας ήταν ένας ακόμη Έλληνας ανεπιθύμητος για την πόρνη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Αλλά αν η Καθεστηκυία Τάξη εκτιμούσε σωστά την ανθρώπινη ζωή δεν θα ευνοούσε την υπογεννητικότητα και τις αμβλώσεις που σκοτώνουν τον ελληνικό λαό μαζί με όλα τα άλλα νεοταξικά αγαθά. Λαθρομετανάστευση, εγκληματικότητα, αναρχοκομμουνιστικός παρασιτισμός και πίσω από όλα αυτά το ξεπούλημα της Ελλάδος από την Καθεστηκυία Τάξη.

Ένα άλλο βασικό συμπέρασμα είναι ότι κάποιοι θέλουν να προκαλέσουν εμφύλιο αιματοκύλισμα και αυτό σίγουρα πρέπει να αποφευχθεί. Και θα αποφευχθεί. Η εθνική λαϊκή έγερση και η άνοδος του Ελληνικού Εθνικισμού στην εξουσία της Ελλάδος θα εμποδίσουν το χύσιμο ελληνικού αίματος. Σκεφτείτε τι είναι αυτό που θέλουν οι εχθροί της Ελλάδος. Ελληνικό αίμα αδικοχαμένο και εμπόδιση μιας ικανής Εθνικής και Λαϊκής Εξουσίας. Όχι, αποκλείουμε όσους θέλουν να αιματοκυλίσουν τον λαό μας. Η ΕΛΛΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΓΝΗΣΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Τώρα που τελούμε εν ηρεμία, ας δούμε το βίντεο επιλέγοντας τον κατωτέρω σύνδεσμο:
http://www.youtube.com/watch?v=AxOr0Q8iHb0&feature=player_embedded

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: