ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΕΑ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


ΑΘΗΝΑ 27-5-2010 .
Λίγα εικοσιτετράωρα πριν την ιεροπρεπή στιγμή που θα αποδώσουμε την οφειλόμενη Τιμή και θα στρέψουμε τον νου μας στην επιβεβλημένη τήρηση της Μνήμης στο κορυφαίο και πλέον δραματικό γεγονός της μακραίωνης ιστορίας του Ελληνικού Έθνους, την Άλωση της παντοτινής Πρωτεύουσας του Ελληνισμού Κωνσταντινούπολης, πρέπει να προετοιμάσουμε τις ψυχές μας και τις δράσεις μας καταλλήλως για τις στιγμές που έπονται.

Πρέπει να κατανοήσουμε ότι κάποια πράγματα στην πολιτική ζωή του τόπου κινδυνεύουν να εκτρέψουν την ζωή της Φυλής μας θέτοντας σοβαρά εμπόδια για την επιβίωσή της κατ’ αρχήν και για την εκπλήρωση των ιστορικών της πεπρωμένων και της αποστολής που της αναλογεί στο ιστορικό της διάβα. Έτσι λοιπόν το ότι τα γεράκια του Διεθνιστικού Νεοταξισμού και οι εδώ πολιτικοί διεκπεραιωτές των θελημάτων του έχουν βαλθεί μέσα από τις οικονομικές κρίσεις και τις πολιτικές "ασφάλειας" να βάλουν την Ελλάδα να τεθεί στο άρμα του Τούρκου χωροφύλακα συνιστά μεν απειλή μέγιστη για την ακεραιότητα της Ελλάδος, αλλά και ευκαιρία να εξάγουμε από μέσα μας τον ατίθασο Έλληνα που μια ζωή μας σώζει και τόσο τρομάζει τους προύχοντες του Νεοταξισμού σαν τον διαβόητο Κίσινγκερ.

Αν λοιπόν δούμε την ικανοποίηση που δηλώνει ο τουρκικός παράγοντας για τα συνειδητά ατοπήματα τύπου σχέδιο Καλλικράτης που δίνει πιθανές ευκαιρίες για τουρκικούς διοικητικούς θύλακες στην Θράκη, αυτό δεν θα πρέπει να θεωρηθεί τυχαίο. Αν υπολογίσουμε σοβαρά την καθαρή θέση της Άγκυρας στο θέμα ψηφισμένου μουφτή και τουρκοποίησης της μουσουλμανικής μειονότητας ακόμη και ενώπιον των Ελλήνων ευρωβουλευτών και των επιτροπών για την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ, τότε το συγκρουσιακό κλίμα μόνο με μειοδοσία και ενδοτισμό σε βάρος μας μπορεί να καταπνιγεί. Αν δούμε και τις επισκέψεις Τούρκων αξιωματικών στην Αθήνα τάχα για την καλλιέργεια μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, τότε ο Ελληνικός λαός πρέπει να ανησυχήσει.

Αλλά για να ανησυχήσει πρέπει να τον βοηθήσουμε αφενός μεν να θυμηθεί και αφετέρου να εξοργιστεί με τους ελληνόφωνους και όχι ελληνόψυχους ηγετίσκους που διαθέτει. Τότε θα εξοβελίσει από την ζωή του τους μοντέρνους ολετήρες, βαλτούς για του ολέθρου τα έργα, και θα αναδείξει το πηγαίο εθνικό του συναίσθημα δίνοντας την ηγεσία του Ελληνικού Έθνους στα σίγουρα και ασφαλή χέρια του Ελληνικού Εθνικισμού.

Ας δούμε λοιπόν το βίντεο αυτό http://www.youtube.com/watch?v=wyIoeJFsBAM προετοιμαζόμενοι για την Αναγέννηση κι όχι για την νέα άλωση της Ελλάδος.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: