ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ

ΑΘΗΝΑ 13-5-2010 .


Ξεκαθάρισε με τον πλέον αναμφισβήτητο τρόπο ο λόγος που απλώνεται στην ελληνική κοινωνία η δικαιολόγηση της περιστολής των κοινωνικών και εργασιακών δικαιωμάτων του λαού μας και η τουλάχιστον εθνικά ύποπτη μονομέρεια της ειδησεογραφίας γύρω από τα προβλήματα που μεθοδεύτηκαν στην τέως εθνική μας οικονομία. Είναι άλλωστε ορατό από τους πάντες ότι δεν υφίσταται καμία υποδομή στο κράτος αυτό, είτε έχει να κάνει με την αφαίρεση του προσδιοριστικού χαρακτήρα «εθνικός» από τα σοσιαλιστικά υπουργεία της παρούσης κυβέρνησης, την οικονομία που εκχωρεί τις αποφάσεις στο ΔΝΤ και παραχωρεί την κυβερνητική διαχείριση στην Νέα Τάξη καταργώντας τα δικαιώματα της Εθνικής Εργατικής Τάξης μέχρι τον εκφυλισμό των Εθνικών μας Θεμάτων και την μετατροπή της Ελλάδος σε βιλαέτι της νεοοθωμανικής Τουρκίας.

Τελικά λοιπόν αποδεικνύεται ότι το κορυφαίο διακύβευμα και η κορύφωση του δράματος της σημερινής Ελλάδος που δεν ανήκει σίγουρα στους Έλληνες είναι η εξουδετέρωση των αντανακλαστικών των χειμαζόμενων Ελλήνων και η ουσιαστική αδράνεια στις βαριές εθνικές ήττες που θα πιστοποιηθούν με την επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα προκειμένου να πάρει δεσμεύσεις και διαβατήρια της Καθεστηκυίας Τάξεως της χώρας μας. Πως αλλιώς να εξηγήσουμε τις συνεχείς τουρκικές προκλήσεις λίγα εικοσιτετράωρα προ της ελεύσεως του νέου…Πασά.

Αναφορικά μόνο με ένα επεισόδιο στο Αιγαίο είχαμε διαδοχικούς εγκλωβισμούς ελληνικών μαχητικών και ενός μεταφορικού C- 130 από ραντάρ τουρκικών φρεγατών, αλλά και την παραβίαση 17 φορές του εθνικού μας εναερίου χώρου από ανθυποβρυχιακά ελικόπτερα και τουρκικά μαχητικά. Αρχικά εγκλωβίστηκε από ραντάρ τουρκικής φρεγάτας το C – 130 με την απειλή μάλιστα της πτώσης. Εν συνεχεία την ίδια απειλή δέχτηκαν μαχητικά κρούσης που εστάλησαν, αλλά και τα F16 που προσέτρεξαν προς βοήθεια. Με το αιτιολογικό ότι βρίσκονταν σε περιοχή τουρκικής ασκήσεως. Κατηγορήθηκαν για παράνομη είσοδο δηλαδή οι πιλότοι μας από τους …εισβολείς. Και ενώ ασκήθηκε επιπλέον έλεγχος στοιχείων και αποστολής από τους Τούρκους προς τους δικούς μας, η στρατιωτική ηγεσία υποβάθμισε το περιστατικό με εντολή της σοσιαλιστικής μας κυβερνήσεως μην ταραχθεί ο Τούρκος Πρωθυπουργός.

Και την ίδια στιγμή ο Ερντογάν έρχεται εδώ για να εκμαιεύσει μείωση των εξοπλισμών τάχα ισομερή, να πάρει την κατάργηση της βίζας για τις ελεύσεις Τούρκων στην Ελλάδα, για να εξαγοράσει το ξεπούλημα της Ελλάδος με οικονομική βοήθεια, για να ξαναγίνουμε οθωμανική επαρχία. Τώρα, αν για όλα αυτά επιβάλλεται η οικονομική εξαθλίωση των Ελλήνων και η ισλαμοποίηση της χώρας με μεθόδους τύπου ΔΝΤ και λαθρομετανάστευσης αντίστοιχα προκειμένου τα προπαγανδιστικά παπαγαλάκια της Καθεστηκυίας Τάξεως να αποπροσανατολίσουν τον λαό μας, αυτό δεν ενοχλεί καθόλου τους σύγχρονους κοτζαμπάσηδες, τους ταγούς μας. Αυτοί έχουν άλλωστε αποδεχτεί τον Διεθνιστικό Νεοταξισμό και τον ψεύτικο παράδεισό του με τα δανεικά δεσμά του. Εμείς όμως θέλουμε μια Ελλάδα Μεγάλη και Υπερήφανη που να ανήκει στους Έλληνες και όχι στους κατακτητές εδαφών μας. Θέλουμε τους Έλληνες αληθινά ελεύθερους και ασφαλείς. Θέλουμε την Ελλάδα του Εθνικισμού και του Πατριωτισμού. Και θα επικρατήσουμε.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: