ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ, ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

ΑΘΗΝΑ 4-5-2010 .

Δεν χωράει αμφιβολία ότι ζούμε την επιθετική εφαρμογή ενός κλίματος παραπλάνησης ενός ολόκληρου λαού από μια κυβέρνηση και μια καθεστηκυία τάξη που μας κουβαλούν ξένα βάρη στο όνομα ενός ψεύτικου πατριωτισμού. Και είναι τουλάχιστον ανήθικο να επικαλείται κάποιος την πίστη προς την πατρίδα προκειμένου να λεηλατήσει την αποδοχή των πολιτών για την οριστική διάλυση της εθνικής οικονομίας προκειμένου να επιτευχθεί η κατάλυση της εθνικής ανεξαρτησίας και της λαϊκής κυριαρχίας.

Η κυβέρνηση επικαλείται την ανάγκη των λαϊκών θυσιών και την ίδια στιγμή συνδέει αλλεπάλληλες φορές την οικονομική μας ευμάρεια με την εθνική κυριαρχία. Μας λέει δηλαδή ότι αν δεν περιορίσουμε χρέη και ζημίες στα δημόσια οικονομικά μας θα χάνουμε σε κάθε πίεση τμήμα τής εθνικής μας κυριαρχίας. Μα αυτό μοιάζει με εκβιασμό σε βάρος ολόκληρου τού Ελληνικού Έθνους. Δεν θα έπρεπε λογικά να καταγγελθεί από την κυβέρνηση η ύπαρξη αυτού τού εκβιασμού και να ζητηθεί επ’ αυτού η εθνική συστράτευση;

H παραμονή τής Καθεστηκυίας Τάξης στα πολιτικά μας πράγματα σφίγγει τον κλοιό πέριξ τού Έθνους μας και το οδηγεί στο σκλαβοπάζαρο τής παγκοσμιοποίησης δίχως εθνοφυλετική ταυτότητα και εθνικά σύνορα, αλλά μέλος μιας παγκόσμιας νεοταξικής αυτοκρατορίας. Με μια εξουσία στα χέρια μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης, όπως μας ενημέρωσε ο υπάλληλος τού Διεθνιστικού Νεοταξισμού και εκτελών χρέη προέδρου τής Ευρωπαϊκής Ενώσεως Ρομπάι.

Όμως μια Παγκόσμια Κυβέρνηση δεν μπορεί να ανεχθεί σε καμία περίπτωση την ύπαρξη τής ούτως ή άλλως αντεθνικής Ευρωπαϊκής Ένωσης ως μιας χωριστής πολιτειακής οντότητας. Επομένως αργά ή γρήγορα, και πάντως όχι πολύ αργά, η ΕΕ θα λάβει το οριστικό τέλος της. Τότε τα κράτη που ανήκουν σ’ αυτή, κυρίως δε όσα βρίσκονται εντός ευρωζώνης, θα βρεθούν με κάποια χρέη που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μέσα σ’ ένα καθεστώς γενικής οικονομικής ύφεσης. Επομένως θα δικαιωθούν οι οικονομικοί αναλυτές και η κοινή λογική που λέει ότι πρέπει να ξαναγυρίσουμε στο εθνικό νόμισμα και να γίνει υποτίμηση.

Από την άλλη πλευρά πάλι όλοι αυτοί οι χρηματοπιστωτικοί οίκοι σαν την Goldman Sachs σήμερα καθίστανται υπόλογοι από τις κεφαλαιαγορές σε ΗΠΑ και Μ. Βρετανία για στημένα στοιχήματα επάνω στα χρηματοπιστωτικά προϊόντα που παρήγαγαν οι ίδιοι. Το δε ΔΝΤ και η Γερμανία δέχονται την βαριά κριτική από χώρες που έχουν καεί από τους κατευθυνόμενους δανεισμούς. Εμείς ως χώρα δεχόμαστε από οικονομικούς αναλυτές προτάσεις να επαναδιαπραγματευτούμε το χρέος μας και να μην το πληρώσουμε αφού προέρχεται από διαδικασίες αδιαφανείς που τώρα υπόκεινται σε νομικό έλεγχο και χαρακτηρίζονται ακόμη και ανήθικες. Ο Max Keizer ήταν ξεκάθαρος ως προς αυτό.

Γιατί μας καταδικάζει η σοσιαλιστική μας κυβέρνηση και γιατί δικαιολογείται η συμμετοχή τού ΔΝΤ στον διαβόητο μηχανισμό στήριξης; Γιατί το ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για μέτρα απαραίτητα που πρέπει οπωσδήποτε να ληφθούν; Γιατί λεηλατούνται μισθοί, συντάξεις και θέσεις εργασίας όταν οι πλουτοπαραγωγικοί πόροι τής χώρας και η εγχώρια παραγωγικότητα παραδίδονται στους εχθρούς τής Ελλάδος;

Μα γιατί ένας λαός που πεινάει δεν μπορεί να προασπίσει την Πατρίδα και τότε το Έθνος οδεύει προς τον χαμό. Γιατί όταν χαθεί η λαϊκή κυριαρχία, τότε χάνεται και η εθνική ανεξαρτησία. Ιδού πως.

Προσφάτως αποκαλύφτηκε ότι θα γίνει η εκμετάλλευση τού πετρελαίου τού Αιγαίου από αμερικανικό κονσόρτσιουμ με την συμμετοχή κάποιων Ελλήνων εφοπλιστών. Η αξία των κοιτασμάτων σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο εκτιμήθηκε για πόσα χρήματα λέτε; Για 9 τρισεκατομμύρια δολάρια, που σαφώς μπροστά τους το χρέος μας φαντάζει ανέκδοτο, αλλά τα χρήματα θα μοιραστούν κατά 40% η Ελλάδα, 40% η Τουρκία και 20% η εταιρία εκμετάλλευσης. Το θέμα μάλιστα θα είναι ψηλά στην ατζέντα των συνομιλιών Παπανδρέου – Ερντογάν, με την συμφωνία δεδομένη. Αλλά και στις λοιπές περιοχές που μας διεκδικούν οι τοπικοί κρατικοί λούστροι τής Νέας Τάξης, σε Ήπειρο, Μακεδονία και Θράκη το πετρέλαιο, ο χρυσός, το φυσικό αέριο και άλλα πολλά αφθονούν.

Αλλά πάλι, αφού έχουμε και καλά τόσο μεγάλο οικονομικό πρόβλημα γιατί διατηρούνε στην χώρα τόσα εκατομμύρια λαθρομεταναστών, πρώην και νυν, ψηφοφόρων πλέον ελέω λαθρονομοσχεδίου, όταν εξάγουν χρήμα στις χώρες τους, λυμαίνονται τις δημόσιες παροχές και δεν επενδύουν τίποτα στην χώρα μας, ενώ πολλοί προέρχονται από ισλαμικές και εχθρικές προς την Ελλάδα χώρες; Γιατί χτίζουν οι ταγοί «μας» τζαμί στο Βοτανικό σε έκταση του πολεμικού ναυτικού μας, που τόσο μισούν το στράτευμα θέλοντας να συνενώσουν με πτωτικό επίπεδο τις στρατιωτικές σχολές, και τα έξοδα αυτού του τζαμιού τα φορτώνουν στην Ελλάδα; Γιατί προχωρούν στο σχέδιο «Καλλικράτης» που δημιουργεί μεγάλες ημιαυτόνομες περιφέρειες και σαφώς κοστίζει όταν κάποιοι άσπονδοι φίλοι ψάχνουν στην Ελλάδα να βρουν μειονότητες;

Βιάζονται και φέρανε άμεσα την οικονομική λαιμητόμο γιατί έχουν συμφωνήσει στην λεηλασία τής εθνικής αυθυπαρξίας της Ελλάδος και θέλουν τους Έλληνες υποταγμένους δίχως αντιστάσεις. Μόνη λύση είναι ο Ελληνικός Εθνικισμός που στηρίζει την Εθνική ανεξαρτησία τής Ελλάδος στην αστείρευτη δημιουργικότητα τού λαού μας και τον έλεγχο των γεωφυσικών μας πλεονεκτημάτων δίχως δεσμεύσεις για μια Ελλάδα αληθινά Μεγάλη και Δυνατή.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

2 σχόλια:

Demetra είπε...

το κείμενο είναι εκπληκτικό και ξεκάθαρο.
Διαφωνώ όμως με οποιαδήποτε ταμπέλα τύπου "εθνικισμός"
Δεν είμαστε εθνικιστές, είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ.

Και οποιοσδήποτε θέλει μία Ελλάδα πόδουλη της Παγκοσμιοποίησης είναι απλά ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ.

Ολοι οι άλλοι όροι είναι περιττές σάλτσες.

karachalios-spiros είπε...

Ο Εθνικισμός μου όπως τον αναπτύσσω είναι το σύνολο αρχών και θέσεων που αναπτύσσω βήμα - βήμα μαζί με τους Έλληνες που τόσο αγαπώ. Μαζί μ' εμένα λοιπόν γίνεται αποδεκτός κι αυτός ο Εθνικισμός. Γιατί ο Ελληνικός Εθνικισμός είναι η Ιδεολογία που κινείται με γνώμονα το Ελληνικό Έθνος, τα συμφέροντα αυτού και του λαού και την αγάπη στην Ελλάδα. Ποιος Έλληνας διαφωνεί μ' αυτή την Ιερή Αγάπη;