ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΑΘΗΝΑ 12-5-2010 .

Όλοι θυμόμαστε το πρόσφατο τραγικό περιστατικό με τις τέσσερις ελληνικές ψυχές που δολοφονήθηκαν στις 5 Μαΐου στο υποκατάστημα της τράπεζας Μαρφίν στην οδό σταδίου. Σήμερα πλέον είναι γνωστό ότι ο ένας από τους στυγερούς δολοφόνους είναι ταυτοποιημένος. Πρόκειται για γνωστό στις Αστυνομικές Αρχές και σεσημασμένο αναρχοκομμουνιστή με πλούσια δράση παρανομίας και βίας. Η Ελληνική Αστυνομία είναι επίσης πολύ κοντά στην σύλληψη και των υπολοίπων ανθρωπίνων σκουπιδιών, τροφίμων πάντα της Άκρας Αριστεράς, ταιριαστό τμήμα του μαρξισμού.

Τα γνωστά παιδιά που υποστηρίζουν κατά διαστήματα διάφοροι αστέρες της Αριστεράς. Παιδιά «καλών» οικογενειών αλλά και γόνοι κομματικών στελεχών του ίδιου χώρου. Δήθεν προστάτες της εργατιάς. Της εργατιάς όμως που δεν μιλάει ελληνικά και δεν είναι γέννημα αυτού του τόπου. Απόδειξη ότι αν τους μιλήσεις για τον Έλληνα Εργάτη, για την Εθνική Εργατική Τάξη, βγάζουν αφρούς και σε ονομάζουν ρατσιστή.

Ε, και. Τι με αυτό. Είμαι φυλετιστής και μάλιστα κατά Ηρόδοτον. Σε μια Πολιτεία που πρέπει να στηρίζετε στο Όμαιμο, Ομόφυλο, Ομόθρησκο, Ομόγλωσσο και Ομόθρησκο. Αυτή την Ελλάδα θέλουμε οι Έλληνες Εθνικιστές. Μια Ελλάδα που ανήκει στους Έλληνες, που δίνει Δουλειά στους Έλληνες, που προστατεύει την ζωή των Ελλήνων από τα τσιράκια της Νέας Τάξης και την εγκληματικότητα, μια Μεγάλη και Υπερήφανη Ελλάδα όλων των Ενωμένων Ελλήνων. Πράγματα που ο Νεοταξισμός και οι τοκογλύφοι της οικουμένης δεν θέλουν.

Αυτό φαίνεται και από το πρόσφατο περιστατικό, αλλά και από το ότι λίγα λεπτά πριν τη δολοφονία στην Μαρφίν οι γνωστοί, άγνωστοι τάχα, αναρχοκομμουνιστές είχαν επιχειρήσει να πετύχουν με αντίστοιχο εμπρησμό σε κοντινή σ’ αυτήν την περιοχή υπεραγορά κι άλλα θύματα. Και μετά, αφού αρχικά πανηγύρισαν, όταν έμαθαν ότι η φωτιά κατασβέστηκε δίχως απώλειες, έπεσαν σε κατάθλιψη στην γνωστή αναρχοϊστοσελίδα. Όμως αυτοί που χύνουνε προσχεδιασμένα ελληνικό αίμα τι είναι; Μα φυσικά ένοχοι εσχάτης προδοσίας και ως τέτοιοι πρέπει να δικαστούν.

Παρακάτω θα δούμε σε κάποιους συνδέσμους κάποια διαφωτιστικά βίντεο. Θα δούμε κάποιους αληθινούς Έλληνες με τις Ελληνικές Σημαίες χωρίς κομματικές ταυτότητες και παρωπίδες, αλλά με το Ελληνικό Έθνος στις καρδιές να πυρώνει ολόκληρο το είναι τους και να δηλώνουν το βουβό τους πένθος για τους τέσσερις αδικοχαμένους Συνέλληνες με την υπόσχεση απλά ότι θα ζουν πάντα μέσα σ’ αυτές τις καρδιές και θα δημιουργήσουν μια Πατρίδα όπως δεν πρόλαβαν να την δουν ποτέ. Ασφαλή και Ελληνική. Και βέβαια μια Ελλάδα που δεν θα αιχμαλωτίζεται στα διάφορα ενεχυροδανειστήρια του Νεοταξισμού και τις αριστερές προβοκάτσιες την ίδια που έρχεται εν Αθήναις ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας στο επιδιωκόμενο προτεκτοράτο των Αθηνών προκειμένου να μοιραστεί το Αιγαίο, να δοθούν οι τεράστιες ποσότητες πετρελαίου και φυσικού αερίου σε ισόποσα μερίδια συν την αμερικανική «αμοιβή», να συζητηθούν τουρκικές μειονότητες, να ανατεθεί στην Τουρκία ο ρόλος του χωροφύλακα όλου του Αιγαίου. Όχι, δεν μπορεί να θυσιάζονται με φυσικό και ηθικό τρόπο οι Έλληνες για να περάσει απερίσπαστος αυτός ο «κύριος». Όχι, δεν γίνεται να χαλαλίζονται ζωές για να ωθούμαστε σε κάθε είδους σκλαβιά, οικονομική και εθνική.

Στο πρώτο βίντεο θα παρακολουθήσουμε τους απλούς Έλληνες Πατριώτες στο κάλεσμα της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης:
http://www.youtube.com/watch?v=5pALtIUwPkY&feature=player_embedded

Στο δεύτερο βίντεο θα δούμε την άποψη του υπουργού προστασίας του πολίτη για τους γνωστούς άγνωστους με την μεταβίβαση της λαϊκής εντολής όπως αφήσει άμεσα την Ελληνική Αστυνομία να κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά, το καθήκον της προς την Πατρίδα και τους Έλληνες:
http://www.youtube.com/watch?v=Q7uVhVv15RY&feature=player_embedded

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: