ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΙ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΕΩΣ

ΑΘΗΝΑ 15-5-2010 .

Στιγμές οδύνης για τα εθνικά μας συμφέροντα και την ίδια την επιβίωση του Ελληνικού Έθνους είναι αυτές που ζούμε με την επίσκεψη στην Αθήνα του Τούρκου Πρωθυπουργού. Στιγμές που δίνουν τα τελευταία πειστήρια και τις επαρκείς εξηγήσεις στο γιατί η Πατρίδα μας σύρθηκε στην οικονομική αιχμαλωσία και το τελικό πέρασμα στην παράδοση βασικών κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.

Όλα συνέβησαν προκειμένου να φανεί η εθνική μειοδοσία της σοσιαλιστικής «μας» κυβέρνησης ως δήθεν πράξη εθνικής σωτηρίας. Όλα συνέβησαν προκειμένου να περάσει απαρατήρητος από τον ελληνικό λαό ο θανάσιμος εναγκαλισμός της Ελλάδος από το παράνομο κράτος της Τουρκίας και το αφεντικό της, τον Διεθνιστικό Νεοταξισμό.

Έτσι λοιπόν ανάμεσα στα υποτελή που συμφωνήθηκαν ανάμεσα στους Παπανδρέου και Ερντογάν είναι η εκ νέου ενεργοποίηση μιας μικτής επιτροπής για την αλλαγή των σχολικών βιβλίων που θα αθωώνουν τις σε βάρος μας τουρκικές θηριωδίες και την οποία επιτροπή εξήγγειλε η υπουργός παιδείας Διαμαντοπούλου, οι περαιτέρω συζητήσεις για την οικουμενικότητα του Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως και το άνοιγμα της Χάλκης και η επαίσχυντη σύνδεσή τους με την απευθείας εκλογής των μουφτήδων στην Θράκη Μας με την καθοριστική παρέμβαση των εγκαθέτων του τουρκικού προξενείου και η δημιουργία του εν Αθήναις Τζαμιού και άλλα πολλά.

Ακούσαμε όμως επιπλέον τον αντιπρόεδρο της κυβερνήσεως Πάγκαλο να δηλώνει ότι ντρέπεται κάθε φορά που δίνουμε χρήματα για εξοπλισμούς, αλλά και να λέει ενώπιον του ελληνοτουρκικού επιχειρηματικού φόρουμ μεταξύ άλλων ότι «όπου υπάρχει διαφωνία για τον καθορισμό εδαφικών λεπτομερειών ή γεωγραφικών ιδιομορφιών, η λύση πρέπει να δίνεται από τρίτους, εντεταλμένους προς τούτο, με βάση το διεθνές δίκαιο». Επομένως έχουμε πλήρη υποταγή στο θέλημα των Τούρκων για περιορισμό εξοπλισμών και αφοπλισμό αεροσκαφών, αλλά και εδαφικά παζάρια, κυρίως γκρίζων ζωνών, σε διαδικασία τύπου διεθνούς διαιτησίας, όπου τα ερείσματα της Ελλάδος είναι από ελάχιστα έως μηδαμινά. Ιδού οι περισσότερες της μιας διαφορές που μας έλεγε ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών Νταβούτογλου κι όχι μόνο η υφαλοκρηπίδα. Για να δούμε τώρα δύο ενδιαφέροντα βίντεο στους παρακάτω συνδέσμους.

Στο πρώτο έχουμε κάποια χαρακτηριστικά στιγμιότυπα αρκετά χρόνια πριν που αφορούν άμεσα την σοσιαλιστική παράταξη και ζούμε σήμερα:
http://www.youtube.com/watch?v=exmvSA8a1zo

Το δεύτερο αφορά την παρουσία του Ερντογάν σε μια στρατιωτική άσκηση των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, την άσκηση «Έφεσος 2009» που επαναλαμβάνεται και φέτος και αφορά την διά αεροναυτικών και αποβατικών δυνάμεων κατάληψη ελληνικής νήσου.
http://www.youtube.com/watch?v=ZKrCfArtsAQ&feature=player_embedded

Μόνη λύση είναι η ανάληψη των τυχών της Ελλάδος από μια Εθνικιστική Λαϊκή Διακυβέρνηση για μια Μεγάλη και Δυνατή Ελλάδα που θα επιβιώσει διαφορετικά καταστρέφοντας τα σχέδια των εχθρών της για συρρίκνωση και αφανισμό.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: