ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ:΄΄ΚΛΑΙΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ΄΄!

ΑΘΗΝΑ 6-5-2010 .


ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.

Έχω την εντύπωση ότι σύντομα θα ευγνωμονούμε την φτιασιδωμένη νιοφερμένη κρίση που ενέσκηψε στην Μεγάλη μας Πατρίδα Ελλάδα. Γιατί είναι μια πλανεύτρα και ψεύτρα κρίση οικονομιών αλλά και αξιών που σύντομα θα οδηγήσει τους δοτούς νεοταξικούς μας εξουσιαστές και το Σύστημά τους πίσω στις τρύπες τους. Μακριά από τα ελληνικά πράγματα. Και τον Διεθνιστικό Νεοταξισμό και τον πατέρα του τον Διεθνή Σιωνισμό στην τελική αναμέτρηση και την ήττα από τον Αιώνιο Ελληνισμό. Όχι βέβαια ανώδυνα και όχι χωρίς μάχες στην οικονομία, την κοινωνία, το πεδίο του φυσικού πολέμου. Όμως το δήθεν ανθρώπινο και συμμαχικό προσωπείο θα έχει πλέον πέσει. Το ίδιο και το προσωπείο των ψεύτικων ιδεολογιών που διχάζουν τον Έλληνα δήθεν συμπονετικά ξεπουλώντας ταυτόχρονα ελληνικότητα και εθνική κυριαρχία στους εισβολλείς. Είτε πρόκειται για λαθρομετανάστες είτε για παγκόσμιους τοκογλύφους είτε για προωρινούς παγκόσμιους εξουσιαστές που θέλουν παγκόσμια εξουσία και θρησκεία. Αυτά βέβαια θέλουν αγώνα από Πατριώτες που έχουν κλεισμένα στην καρδιά τους Θεό και Ελλάδα. Και είναι αυτοί οι αγωνιστές οι Έλληνες Πατριώτες, οι Έλληνες Εθνικιστές που είναι ζυμωμένοι με την Ελληνικής Φυλής το Πύρωμα ως στέρεα συγκολλητική ύλη. Είμαστε όλοι αυτοί που πιστεύουμε στην Ελλάδα που ανήκει στους Έλληνες, στον Θεό των Ελλήνων και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Ας πάρουμε δύναμη από το ελληνόψυχο κλάμα του Γέροντος Παϊσίου και ας διαβάσουμε κατωτέρω.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com


ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ:

΄΄ΚΛΑΙΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ΄΄!

«Αγαπώ πολύ την πατρίδα μου και λυπούμαι πολύ που σήμερα τα Ελληνόπουλα ντρέπονται να πουν πως είναι Έλληνες. Η λέξη «Έλληνας» δεν αποδίδει φυλετισμό. Η λέξη «Έλληνας» αποτελεί φυλετισμό για κάθε άλλον πλην των Ελλήνων. Τώρα όμως δεν είμεθα Έλληνες, είμεθα Ρωμαίοι, είμεθα Βυζαντινοί, είμεθα Θεανθρωπιστές. Ανεβήκαμε πιο ψηλά .
Είναι κρίμα, γιατί σήμερα κατόρθωσε ο διάβολος κι αιχμαλώτισε τις ηγεσίες. Κλαίω την Ελλάδα. Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο σήμερα.
Η Ελλάδα για να σωθεί, πρέπει όλοι οι ηγέτες της όπου και αν βρίσκονται, να πάνε εξορία....
Να φύγουν, γιατί παρόντες μολύνουν.
Σήμερα πουλήθηκαν όλα. Έχει κατορθώσει ο «Διεθνής Σιωνισμός» με τα προγράμματα που κάνει εδώ και 180 χρόνια, να εφαρμόσει σήμερα τα σχέδια του.
Σήμερα όμως που όλοι γονατίσαμε και δεν υπάρχει ελπίς, θα επέμβει ο Θεός των πατέρων μας για τα αίματα των Μαρτύρων μας και τα λείψανα των Αγίων μας. Το αίμα το Ελληνικό που χύθηκε για την Ορθοδοξία, εάν ενωθεί σήμερα θα γίνει πλωτό ποτάμι, να πνίξει τους κανίβαλους που λέγονται «μεγάλοι».
Οι ελπίδες μας είναι μόνο στον Θεό. Κι εσείς να ζείτε χριστιανικά, γιατί σας λέω υπεύθυνα-και θα το δείτε-ότι δεν έχουμε μέρες. Αυτό που ανάβει τώρα στα Βαλκάνια θα συνεχιστεί.
Αυτό θα είναι η αφετηρία μέσω της οποίας ο Θεός, με το δικό Του τρόπο, θα ελευθερώσει τους χριστιανούς και θα τους υψώσει πάλι στην γραμμή τους. Και θα επανέλθει το Βυζάντιο. Και ξέρετε γιατί; Διότι οι Ευρωπαίοι λαοί θα ξαναενωθούν. Ποιος θα τους καθοδηγεί; Δεν κρατάει κανείς. Μόνο εμείς κρατάμε την Ορθόδοξη πίστη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: