ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ Η ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΑΘΗΝΑ 3-5-2010 .

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ .
Το βίντεο που θα παρατεθεί κατωτέρω σχετίζεται με την εξέλιξη του βρώμικου σχεδίου του Διεθνιστικού Νεοταξισμού για την επιβολή στην ανθρωπότητα με την μέθοδο της εγκαθίδρυσης ενός υπερκράτους που θα διαθέτει μια ενιαία καταναγκαστική εξουσία. Όσοι βλέπουν κάποιο στοιχείο υπερβολής σ’ αυτήν την εξέλιξη των πραγμάτων, ας σκεφτούν όσα έχουν συμβεί πριν και όσα διαλαμβάνονται στις μέρες μας. Η εμφάνιση της τρομοκρατίας ως παγκόσμιου φαινομένου που προκάλεσε σύγχυση ανάμεσα στους λαούς που μάχονται για την ελευθερία τους και στις ομάδες που σκόρπησαν θάνατο στοχοποιώντας θρησκευτικές κυρίως ομάδες πολιτών. Θυμηθείτε τις υποτιθέμενες εκδημοκρατίσεις κρατών με την εξόντωση ηγεσιών που βρισκόντουσαν σε περιοχές της γης με μείζονα γεωφυσικό πλούτο και δεν πειθάρχησαν στις εντολές των νεοταξιτών για υποταγή με αποτέλεσμα να κατηγορηθούν άδικα και να εκτελεστούν, όπως στην περίπτωση Σαντάμ Χουσείν και Ιράκ. Θυμηθείτε ακόμη Αφγανιστάν, Σερβία και σήμερα την στοχοποίηση του Ιράν. Θυμηθείτε ότι οι δολοφόνοι παλαιότερα της Δρέσδης, του Βιετνάμ και της Ιαπωνίας σε Χιροσίμα και Ναγκασάκι επίσης δεν δικάστηκαν ποτέ γιατί οι χώρες προέλευσης των δολοφόνων είναι οι ίδιες που διοικούν και σήμερα τον πλανήτη. Σκεφτείτε ότι με την επικαιροποίηση των γεγονότων στην Μέση Ανατολή και τον Περσικό Κόλπο, αλλά και με την επιβολή της λαθρομετανάστευσης επιχειρείται εν πολλοίς η σύγκρουση των θρησκειών, κυρίως χριστιανισμού και ισλαμισμού με τον Σιωνισμό να διαπληκτίζεται συχνά πυκνά και με τους δύο, κυρίως τον ισλαμισμό. Σκοπός είναι να καταδειχτεί τάχα η ανεπάρκεια των θρησκειών ώστε να αναδειχτεί η ανάγκη της επίλυσης της διαφοράς των θρησκειών με την εγκαθίδρυση μιας μιαρής και επαίσχυντης πανθρησκείας.

Ήδη η επιβολή του φτιαχτού φαινομένου της τρομοκρατίας έχει οδηγήσει στην ανάπτυξη των καμερών και των τεχνολογικών μεθόδων για την παρακολούθηση των ανθρώπων. Θυμηθείτε την παγκοσμιοποίηση, δηλαδή την πτώση των οικονομικών συνόρων και την ενοποίηση των αγορών. Θυμηθείτε το Ευρωσύνταγμα και την ευρωπαϊκή διεύρυνση με την καταστρατήγηση των γεωγραφικών κριτηρίων και ακόμη εκείνη του χριστιανικού και του φυλετικού κριτηρίου. Δηλαδή τον Διεθνισμό που επιπλέον με τα φαινόμενα των πολέμων, των κοινωνικών ταραχών στις τριτοκοσμικές χώρες και την λαθρομετανάστευση οδηγούν σε πτώση τα φυσικά σύνορα.

Θυμηθείτε την διακήρυξη του προέδρου της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ρομπάι για την ακολουθία της ΕΕ από μια Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Αυτά όλα έχουν ως κορυφή του παγόβουνου την μιαρή Πανθρησκεία. Μοναδική λύση είναι η θωράκιση του Εθνικού Κράτους και η προάσπιση της Πίστης στον Θεό και της στήριξης στο πρόσωπο της Λαϊκής Κοινότητος με την Εθνικιστική Λαϊκή Κυβέρνηση. Με ένα εθνικοκοινωνικό κρατικό μοντέλο διακυβέρνησης αρχών και αξιών πέριξ του Έθνους και της εθνικής κοινότητος των πολιτών. Γιατί η Ελλάς ως ηγέτιδα της Ευρώπης και μήτρα αυτής είναι Λευκή και Χριστιανική, ατόφια ελληνική δηλαδή. Σκεπάζοντας φυσικά και τα αδέλφια μας που πρεσβεύουν την αρχαία ελληνική θρησκεία και τους επίσης αδελφούς μας μουσουλμάνους Πομάκους.

Δεν εκφράζουμε μίσος για κανέναν, γιατί τούτο προσκρούει στην κοσμοθεωρία του Ελληνισμού και του Εθνικισμού περί ευθυκρισίας, κοινωνικής δικαιοσύνης και δικαίου. Δεν χαρίζουμε όμως σε κανέναν την εθνική μας ιδιοπροσωπία και τον δικό μας Ελληνισμό. Και φυσικά δεν ανταλλάσσουμε την Πίστη μας με τίποτα. Και φυσικά θέτουμε τα πράγματα της καθημερινότητας προς διάλογο με μόνο γνώμονα την προάσπιση και την κυριαρχία της Μεγάλης Πατρίδος μας Ελλάδος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Κάντε κλικ στον πιο κάτω σύνδεσμο. http://www.youtube.com/watch?v=NYW00Ef4rhA&feature=player_embedded

Δεν υπάρχουν σχόλια: