ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Πώς θα αλλάξουμε τον κόσμο που γύρω μας σαπίζει

ΑΘΗΝΑ 6-1-2011 .

Τον τελευταίο καιρό και ενόψει της υποχωρητικότητας που εκδηλώνεται σε όλα τα ζητήματα του πολιτικού μας βίου, επιχειρείται η μετάλλαξη της ελληνικής κοινωνίας σε μια μάζα δίχως εθνική συνείδηση και συναίσθημα. Επιχειρείται η αποδοχή αποφάσεων ανθελληνικών με την καλλιέργεια ενός επιθανάτιου πολιτικού εφησυχασμού αποδίδοντας στον πατριωτισμό ένα περιεχόμενο περιττής και ανούσιας τάχα έννοιας. Οι δοσίλογοι ταγοί του ντόπιου νεοταξισμού μετά από την ανακάλυψη ενός κερδοσκοπικού πατριωτισμού με όρους χρηματαγοράς, ανακάλυψαν μια ευρεία ψευτοδιάσταση της ελληνικότητας που χωράει στην ιστορική καταγραφή και την εθνική κυριαρχία τους εχθρούς της Πατρίδος.

Η σοσιαλιστική κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου μας είχε πει ότι θα αλλάξει την Ελλάδα για να πάει τάχα μπροστά. Αυτό αφού ζήτησε από τον ελληνικό λαό να διαλέξει ανάμεσα στον σοσιαλισμό και τη βαρβαρότητα. Όμως δεν μας είπε ότι η αλλαγή αφορούσε την ατιμωτική «ειρήνη» και παράδοση στον εχθρό ούτε μας εξήγησε ότι το βήμα προς τα εμπρός αφορούσε την επιστροφή στη ζωή του ραγιά. Διότι είναι ασφαλώς επιβεβλημένη η αλλαγή των Ελλήνων με την ισχυροποίηση των εθνικών δεσμών και της κοινωνικής αλληλεγγύης του λαού μας με την επανάκτηση του ελέγχου των πολιτικών μας τυχών από εμάς τους ίδιους με την αποτίναξη της σύγχρονης νεοταξικής ξενοκρατίας και υποτέλειας και όχι με την επαναφορά σε σκοτεινές περιόδους της ιστορίας μας. Πρέπει να αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι και να προσαρμόσουμε τον κόσμο στο μεγαλείο και την ηθική του Ελληνικού Έθνους, να νιώσουμε και να αποδώσουμε ελευθερία και αξιοπρέπεια στους αδελφούς μας όπου γης και τελικά να αλλάξουμε τον κόσμο δίνοντάς του μορφή ελληνικότητας.

Όμως δεν συμβαίνει σήμερα αυτό. Αντιθέτως διολισθαίνουμε διαρκώς σε μια πορεία που συμμετέχουν θεσμικοί παράγοντες που δεν θα έπρεπε να εγκαταλείψουν το Έθνος μας. Μια εγκατάλειψη που σφραγίζει την αβεβαιότητα για τα μελλούμενα σε Μακεδονία, Θράκη, Αιγαίο και προφανώς ευρύτερα στις προκλήσεις του καιρού. Όταν για παράδειγμα ακούσαμε τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο να μιλάει στο μεγάλο κανάλι του σοσιαλισμού και της εθνικής οπισθοχώρησης για την δυνατότητα αποδοχής του ονόματος «Σλαβομακεδονία» για τα Σκόπια, ήταν σαν να ακούγαμε απόσπασμα λόγου του νέου δημάρχου Θεσσαλονίκης Μπουτάρη ή κάποιου κυβερνητικού στελέχους περί της διαβόητης σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό. Αναφορά από τον κ. Άνθιμο απολύτως απαράδεκτη και αντεθνική.

Οι αναφορές όμως στην ύπαρξη τμήματος του ιστορικού χώρου της Μακεδονίας Μας εκτός των σημερινών ελληνικών συνόρων γεννούν την υποχρέωση της διεκδίκησης εδαφών και πληθυσμών μας κι όχι την υιοθέτηση της ψευτομακεδονικής σλαβομακεδονικής προπαγάνδας με την νομή ανύπαρκτων δικαιωμάτων στους απογόνους των κατακτητών ελληνικής γης.

Οι δε πολιτικοί μας για μια φορά ακόμη αποδεικνύονται άξιοι διάδοχοι του Εφιάλτη και των κοτζαμπάσηδων στο πρόσωπο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Πάγκαλου που όταν συμπεριφέρεται και μιλάει απαξιωτικά για τους Έλληνες δεν το κάνει ποτέ τυχαία. Έτσι ακριβώς όπως την τελευταία φορά που τον ακούσαμε να μιλάει για αγράμματους χωρικούς που κάνανε την Επανάσταση του 1821 μιλώντας τάχα κάποιοι εξ αυτών διάφορες τοπικές γλώσσες, ενώ μίλησε ακόμη για διεφθαρμένους πολίτες που νομίζουν πως είναι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων, δικαιώνοντας τις μισελληνικές απόψεις του σιωνιστή Φαλμεράυερ. Αυτά από τον υπουργό Εφιάλτη των Ιμίων που επιζητούσε την πτώση της ελληνικής σημαίας από Ελληνικό Έδαφος. Αλλά και η συνάντηση του Έλληνα πρέσβη στην Ολλανδία με εκπροσώπους τουρκικού συλλόγου της Ελεύθερης Θράκης Μας στη χώρα αυτή προκειμένου να συζητήσει όπως λένε οι Τούρκοι τα προβλήματα της μειονότητας τροφοδοτούν την τουρκική επιχειρηματολογία για την ανύπαρκτη τουρκικότητα της περιοχής και των Ελλήνων μουσουλμάνων.

Αυτές οι συμπεριφορές συνιστούν υποδούλωση και όχι εποικοδομητική αλλαγή του λαού μας. Πρόκειται για συμπεριφορές που εξηγούν γιατί στηρίχτηκε στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών ο βολικός Ιερώνυμος και γιατί υποστηρίζονται οι ανθελληνικές συζητήσεις με τους εχθρούς μας. Αλλά για να αλλάξουμε την πατρίδα μας και κατά συνέπεια να βρούμε τη δύναμη να αλλάξουμε τον κόσμο μας, πρέπει πρώτα να αλλάξουμε τον ίδιο μας τον εαυτό όπως έλεγε ο Μακαριστός Εθνάρχης Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος του οποίου ο θάνατος βόλεψε πολλούς. Πρέπει να πάρουμε ώθηση από το σπουδαίο παρελθόν μας, να υψώσουμε τα λάβαρα της καρδιάς μας για Χριστό και Ελλάδα και να τρανώσουμε την θέση μας για τη δικαίωση μιας Μεγάλης και εθνικά ολοκληρωμένης Ελλάδος, όπως την ήθελε ο μακαριστός Χριστόδουλος. Και όπως θαρραλέα συνεχίζεται αυτή η πορεία στο πλευρό του άξιου διαδόχου του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ. Όπως τη θέλει η πλειοψηφία του λαού μας, όπως την σχεδιάζει ο Ελληνικός Εθνικισμός στο βέβαιο δρόμο προς την εξουσία. Κι ας δούμε αυτό εδώ το βίντεο με τον μακαριστό Χριστόδουλο
http://www.youtube.com/watch?v=xM48A5S40Pc&feature=player_embedded

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: