ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ

ΑΘΗΝΑ 16-1-2011 .

Το δράμα της σημερινής Ελλάδος είναι η ύπαρξη των πλέον ενδοτικών ηγετών εν μέσω συνθηκών που παρά τις επιμέρους δυσκολίες θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην αναγέννηση της Πατρίδος και τη διάλυση των σκοταδιών στα εθνικά και κοινωνικά μας ζητήματα. Διότι το ιστορικό σταυροδρόμι στο οποίο βρισκόμαστε τούτες τις στιγμές είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι θα καταλήξει είτε στην απόλυτη πτώση και τον αφανισμό είτε στον απόλυτο θρίαμβο και την έναρξη μιας ηγεμονικής πορείας για την Ελλάδα.

Η ήττα και η νίκη της Πατρίδος έχουν αναμφισβήτητα τον δικό τους ιδιοκτήτη. Η ήττα ανήκει σ’ αυτούς που έχουν αποδεχτεί και δημιουργήσει από κοινού με τον Διεθνιστικό Νεοταξισμό τις ποικίλες κρίσεις που βιώνουμε, δηλαδή το ντόπιο Νεοταξικό Καθεστώς, μαρξιστικό και φιλελεύθερο. Η νίκη ανήκει αποκλειστικά στους Έλληνες Πατριώτες που είναι οι μόνοι που βλέπουν την ευκαιρία ανάμεσα σ’ ένα μεσοπολεμικό διάστημα ενεργειακών τριβών την ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε όσους ισχυρούς μας έχουν μέχρι τώρα εκμεταλλευτεί και να αποκτήσουμε την αληθινή λευτεριά επάνω στην φυσική μας δύναμη και τη δύναμη της Ελληνικής Φύσης.

Ακούσαμε τον αρμόδιο διαπραγματευτή της Τουρκίας για την ένταξη στην «Ε»Ε Μπαγίς να λέει σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις Παπανδρέου στην κατεχόμενη Θεοδοσιούπολη ( Ερζερούμ ) ότι «θα ήταν εφιάλτης για τους Ελληνοκύπριους η απομάκρυνση της Τουρκίας από την ευρωπαϊκή της πορεία» και ότι «η Τουρκία βρίσκεται από το 1974 στην Κύπρο για να διασφαλίσει την ασφάλεια». Απειλεί δηλαδή ο Μπαγίς την Ελεύθερη Κύπρο Μας ακόμη και με πόλεμο. Ο δε υπουργός επικρατείας της Τουρκίας Φαρούκ Τσελίκ, αρμόδιος για τις τουρκικές κοινότητες στις γειτονικές χώρες, σε συνέδριο στην κατεχόμενη Προύσα είπε «ότι αυτοί που έφτασαν να παραδώσουν τη χώρα τους στους μεσίτες, αυτοί που την έριξαν στο σημείο να κρεμάσουν πωλητήριο για να γλιτώσουν τα χρέη τους, δεν έχουν κανένα δικαίωμα να μιλάνε για την Τουρκία».

Πολύ σωστά μιλάει ο καθηγητής Βασίλης Μαρκεζίνης για μια ξενοκίνητη εξωτερική πολιτική. Γεγονός που το στηρίζει στην εμμονή της ελληνικής πολιτικής στην συμμαχική τάχα σχέση με τις ΗΠΑ που ενώ μας χαρακτηρίζει στρατηγικούς εταίρους, κινείται πάντα ενάντια στα συμφέροντά μας. Το στηρίζει ακόμη στην ενέργεια πολιτικών, δημοσιογράφων και κρατικά επιδοτούμενων οργανισμών να πείσουν εαυτούς και αλλήλους ότι είναι προς το συμφέρον της Πατρίδος να είναι αρεστοί έως υποχωρητικοί στους Αμερικανούς. Και ακόμη στην αύξηση των τουρκικών ορέξεων και την υπερκάλυψη των εθνικών θεμάτων από την φερμένη οικονομική κρίση. Ο κ. Μαρκεζίνης επισημαίνει φυσικά τους κινδύνους από την ενδοτικότητα προς το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής και την είσοδο στην τοπική αυτοδιοίκηση κύκλων αυτού στην κατεύθυνση της επιχειρούμενης αυτονόμησης της Θράκης Μας.

Ο Ισραηλινός υπουργός εξωτερικών Λίμπερμαν ήρθε στην Ελλάδα με κορυφαίο ζητούμενο την αξιοποίηση των τεραστίων κοιτασμάτων φυσικού αερίου Λεβιάθαν που οδήγησε στον προσδιορισμό της ΑΟΖ μεταξύ Ισραήλ και Κύπρου, πιέζοντας σε μια ανάλογη κατεύθυνση και την Ελλάδα προκειμένου να προωθήσει το προϊόν της χώρας του στην Ευρώπη. Στο μεταξύ μια ευρεία έκταση υδρογονανθράκων εστιάζεται νοτίως της Κρήτης, εντάσσοντας την Γαύδο και την γύρω περιοχή στους τουρκικούς επεκτατικούς σχεδιασμούς. Αν για οποιονδήποτε προδοτικό λόγο μείνει απ’ έξω από την επιβαλλόμενη ελληνική οριοθέτηση ΑΟΖ το Καστελόριζο και η Γαύδος, τότε το τουρκικό ποδάρι θα βρει έξοδο στο Αιγαίο και γειτονιά με την Αίγυπτο. Την ώρα λοιπόν που το Ισραήλ φτάνει έως το σημείο να ενδιαφέρεται για την εταιρία Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα, η Ελλάς οφείλει να πάρει τα περισσότερα οφέλη δίχως να παραχωρήσει τίποτα απολύτως. Να προχωρήσει στην επέκταση στα 12 ναυτικά μίλια κερδίζοντας ασφάλεια και φυσικούς πόρους.

Οι Τούρκοι χαρακτηρίζουν το 48% του Αιγαίου Πελάγους ως διεθνή εναέριο και θαλάσσιο χώρο ανοιχτό προς πάσα χρήση από τους ίδιους, τα αεροσκάφη τους και τον καθένα βάρβαρο. Και την ίδια στιγμή διόλου τυχαία βέβαια το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο ενισχύει περαιτέρω νησιά, νησίδες και βραχονησίδες με Ειδικές Δυνάμεις και τον Έβρο με μονάδες βαρέως πυροβολικού και αρμάτων μάχης. Και από κοντά η εφημερίδα Πράβντα που εκφράζει την κρατούσα ρωσική πολιτική γράφει για έναν ρωσοτουρκικό πόλεμο με ενεργή εμπλοκή της Ελλάδος με αιτία σύγκρουσης τα θέματα της Μαύρης Θάλασσας. Με μια Ρωσία που έχοντας συστήσει έναν αντι –ΝΑΤΟ συνασπισμό δυνάμεων με χώρες που προέκυψαν από τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης δεν πρόκειται να ανεχθεί σε καμία περίπτωση τον ενεργειακό αποκλεισμό της. Στο πολεμικό πλάνο περιλαμβάνονται και οι Βούλγαροι ενάντια στην Τουρκία, αλλά και η σύρραξη Τουρκίας – Ισραήλ.

Όμως η Ελλάς διαθέτει μια επικίνδυνη κυβέρνηση που βάζει τις αστυνομικές δυνάμεις να καταστείλουν προς τέρψη της Άκρας Αριστεράς στον Άγιο Παντελεήμονα την δίκαιη απαίτηση των Ελλήνων Πατριωτών και Εθνικιστών για την απελευθέρωση της Πατρίδος από τους λαθρομετανάστες και τους διεθνείς τοκογλύφους. Ιδού λοιπόν ο σωστός καιρός να απαλλαγούμε από ξενοκίνητους και νεοταξίτες δυνάστες, λαθραίους και εξουσιαστές. Με την επιτάχυνση μιας Επαναστατικής Εθνικιστικής Διακυβέρνησης. Και ας ξεκινήσει αυτό από τις 29 Γενάρη στην εκδήλωση της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης υπέρ των Πεσόντων Ελλήνων Ηρώων.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: