ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΤΑΝ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΥΡΟΔΟΤΕΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΑΘΗΝΑ 30-1-2011 .

Άρωμα εκλογών αλλά και μια αίσθηση έντονων διακυμάνσεων και εναλλασσόμενων διαθέσεων διαπνέουν την εθνική μας πολιτική. Βέβαια η μεταβλητότητα της συμπεριφοράς στα εθνικά μας ζητήματα και η ενδοτικότητα της Καθεστηκυίας Τάξεως στις ορέξεις τόσο των εξωτερικών εχθρών όσο και της λαθρομεταναστευτικής λαίλαπας με την υποταγή σε ξένα κελεύσματα ακόμα και επί απειλή της εθνικής ακεραιότητας και της κοινωνικής συνοχής δεν αφήνουν περιθώρια αισιοδοξίας. Τα δε εθνικά θέματα πυροδοτούνται καθαρά λόγω των διεθνών ενεργειακών ορέξεων στην περιοχή μας.

Η αίσθηση της υποβόσκουσας εκλογικής διαδικασίας προέρχεται από την ανακίνηση εκ μέρους των καθεστωτικών πολιτικάντηδων θεμάτων έως χθες θαμμένων όπως αυτό του προσδιορισμού Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης, αλλά και η εκ νέου κυβερνητική σύνδεση εθνικών και οικονομικών θεμάτων και κάποιες δημοσκοπήσεις που «βλέπουν» μια υπερμεγέθη κομματικά βουλή στις προσεχείς εκλογές.

Ακούσαμε τον πρωθυπουργό Παπανδρέου να αναφέρεται στη βελτίωση των πανεπιστημίων της χώρας που παρέδωσε το ΠΑΣΟΚ βορά στους λαθρομετανάστες, ενώ αναφερόμενος στις επαφές του στο Ερζερούμ είπε ότι επιδιώκει την ειρήνη και ακόμη ότι το καθεστώς του Αιγαίου δεν αλλάζει. Δεν πείθει όμως κανέναν.

Οι πρόσφατες αποκαλύψεις – διαρροές από τον γνωστό ιστότοπο Wikileaks της «ανησυχίας» το 2004 του τότε υπουργού εξωτερικών της Ολλανδίας Μποτ για την «παραδοχή» Ερντογάν ότι δεν μπορεί να σταματήσει τις πτήσεις των τουρκικών πολεμικών αεροσκαφών γιατί δεν μπορεί να ελέγξει τον Στρατό δεν διαφοροποιεί την κατάσταση. Η προσπάθεια για την ανάδειξη για μια ακόμη φορά της ύπαρξης καλών τάχα και κακών Τούρκων εξυπηρετεί τις διαρκείς υποχωρήσεις και τις ειρηνευτικές εμμονές της Καθεστηκυίας Τάξης.

Ο καθορισμός της ΑΟΖ που αποδέχεται τάχα ο Παπανδρέου στη Βουλή δίχως να δίνει χρονοδιαγράμματα δεν ανακόπτει την φόρα των Τούρκων που εισέβαλαν και πάλι με την φρεγάτα Γιλντιρίμ που από τα Δαρδανέλια έφτασε ανατολικά βορειοανατολικά της Κέας και εισήλθε εντός εθνικών χωρικών υδάτων μεταξύ Σκύρου και Εύβοιας! Άλλωστε η Σκύρος συγκεντρώνει την τουρκική προτίμηση ένεκα της ελληνικής αεράμυνας και των πυραύλων εξοσέτ.

Την ίδια στιγμή προγραμματίζεται η πραγματοποίηση τριμερούς ναυτικής άσκησης μεταξύ Ελλάδος, Ισραήλ και ΗΠΑ στην Ανατολική Μεσόγειο με τη συμμετοχή πλοίων επιφανείας, υποβρυχίων και εναέριων μέσων από τις 4 έως τις 14 Απριλίου. Ο γεωστρατηγικός χαρακτήρας αυτής της ενέργειας παρουσιάζεται αναβαθμισμένος θεωρητικά ένεκα και της επικαιροποίησης του ενεργειακού ζητήματος. Ένα ζήτημα που ωστόσο αν δεν προέκυπτε η μεθοδευμένη οικονομική μας κρίση, το πιθανότερο είναι να μην ερχόταν στην επιφάνεια. Στόχος είναι να αρπαχθεί φυσικά ο εθνικός μας πλούτος με πρόσχημα το χρέος προς τους παγκόσμιους τοκογλύφους.

Παράλληλα μαθαίνουμε ότι η ελληνική κυβέρνηση διαθέτει έγγραφη αναγνώριση των ΗΠΑ για τα όρια της υφαλοκρηπίδας στο Καστελόριζο, εκεί ακριβώς που εστιάζονται οι τουρκικές αμφισβητήσεις σε μεγάλο βαθμό τον τελευταίο καιρό. Το γεγονός αυτό διευκολύνει την ένωση των ΑΟΖ Ελλάδος και Κύπρου για την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων φυσικού αερίου. Η εξέλιξη αυτή προέκυψε όταν εκφράστηκε η επιθυμία να πραγματοποιήσει το ωκεανογραφικό Ναυτίλος έρευνες στην ανατολική μεσόγειο οπότε ακολούθησε η σχετική διακοίνωση αναγνώρισης της αμερικανικής πλευράς προς την ελληνική.

Εν τω μεταξύ αναμένεται πιθανότατα στις 6 Φεβρουαρίου στην Αθήνα η Αμερικανίδα υπουργός εξωτερικών Χίλαρυ Κλίντον για συνομιλίες με Παπανδρέου και Δρούτσα. Η συζήτηση θα συμπεριλάβει την εθνοκτόνα προσέγγιση με την Τουρκία, την τουρκόφρονα επίλυση της διζωνικής ομοσπονδιακής Κύπρου, την επαίσχυντη μοιρασιά του ενεργειακού μας πλούτου, το ζήτημα του κοιτάσματος Λεβιάθαν με το Ισραήλ δίχως να θιχτεί η Τουρκία για να τα βρει με το Ισραήλ και το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας προς τα Σκόπια.

Ποια όμως μπορεί να είναι η προοπτική της Ελλάδος με αυτό το καθεστώς; Όταν επί των ημερών του γίνεται ανεκτή η προδοτική παραποίηση της ιστορίας μας από τον τηλεδίαυλο Σκάι που βγάζει Αλβανούς τους Έλληνες Αρβανίτες, αποκαλεί εγκληματίες δίχως εθνική συνείδηση τους Κλέφτες της Εθνεγερσίας του 1821, όταν απορρίπτει την ελληνικότητα του Αίματος και την αντικαθιστά με την πολιτιστική τάχα εκδοχή του Έθνους. Όταν μας λένε ότι είναι λάθος να λέμε ότι υπήρχε 400 χρόνια σκοτάδι. Όταν τάχα οι Έλληνες περνάγανε περίπου καλά στην Τουρκοκρατία και όταν ο μεγάλος Παπαρηγόπουλος εξισώνεται με τον σιωνιστή Φαλμεράυερ που έβγαζε ανύπαρκτη την Ελληνική Φυλή. Κι αυτά διά στόματος καθηγητή Βερέμη. Ανίερες αναφορές που έκαναν και τον Γιώργο Τράγκα να εκραγεί http://www.youtube.com/watch?v=LSCQ3LufATw&feature=related.

Και τι να περιμένεις όταν χάριν των μπίζνες η γνωστή εταιρία κινητής τηλεφωνίας VODAFON προώθησε μια διαφήμιση των προϊόντων της έχοντας ως φόντο την διαβόητη σημαία της «ανεξάρτητης Κρήτης». Για να αναγκαστεί μετά από την αντίδραση του συλλογικού οργάνου των Κρητικών δημοσιογράφων που κάνανε λόγο για προδοτική ενέργεια να αποσύρει τη συγκεκριμένη σημαία της τουρκικής κατοχής από το διαφημιστικό της.

Για την συντριπτική πλειονότητα του ελληνικού λαού και για τον Ελληνικό Εθνικισμό δεν υπάρχει καμία συγκυριαρχία μήτε με τον Τούρκο μήτε με τον σιωνιστή μήτε με κάποιον άλλο. Οι σχέσεις μας και οι δράσεις μας έχουν μόνο μια προοπτική. Τον απόλυτο έλεγχο της περιοχής μας και την ηγεμονική κυριαρχία του Ελληνικού Έθνους.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: