ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

ΑΘΗΝΑ 12-1-2011 .

Η εποχή που ζούμε χαρακτηρίζεται από την παρουσία ανθρώπων με προβληματικό συναισθηματικό κόσμο και άκρατο αντιπατριωτισμό. Από ανθρώπους δηλαδή που δεν φημίζονται για την ανδρεία τους, από «ντιντήδες», από ανθρώπους που μισούν το Ελληνικό Έθνος που τους γέννησε και τους ανέχεται, από ανθρώπους που περπατούν πάντα σκυφτοί και γλύφουν τους άρχοντες του Διεθνιστικού Νεοταξισμού προκειμένου να σφετεριστούν τον εξουσιαστικό θρόνο της Μεγάλης Πατρίδος Μας Ελλάδος. Είναι μια εποχή που έχουν προσωρινά επικρατήσει οι ελληνόφωνοι και οι ανθέλληνες.

Πάντοτε σ’ έναν όμορφο αγρό δίπλα στα λουλούδια υπάρχουν σε κάποια γωνιά και τα αγκάθια. Όταν όμως αυτά τα αγκάθια αναπτύσσονται και απειλούν να πνίξουν τα όμορφα λουλούδια, τότε η λύση είναι μόνο μία. Να ξεριζωθούν εντελώς αυτά τα αγκάθια. Σ’ αυτή ακριβώς την φάση βρίσκεται σήμερα το Ελληνικό Έθνος. Ένα Έθνος που δημιούργησε από την αρχή της γέννας του και πολιτισμούς και τέχνες και επιστήμες και αυτοκρατορίες. Που γέννησε θεούς, ημίθεους και ήρωες. Που άνθισε με την ακατάλυτη δύναμη του ενδόξου ελληνικού στρατού και την καταλυτική επίδραση των φιλοσόφων του και του ανυπέρβλητου ελληνικού λόγου. Όταν το Ελληνικό Έθνος οδηγούσε τις εξελίξεις στα αληθινά ελεύθερα έθνη, το πρότυπο που προπορευόταν ήταν εκείνο του ηρωισμού, του πατριωτισμού, της επικράτησης των Άριστων πολιτών, της κοινωνικής δικαιοσύνης. Μια Ελληνική Τάξη Πραγμάτων που ουσιαστικά ανεκόπη όταν έπεσε η αιώνια και προσωρινά σκλαβωμένη πρωτεύουσα της Ελλάδος Κωνσταντινούπολη με την έλευση της Τουρκίας και επικράτησε στη Δύση ο σιωνισμός.

Από τότε οι αναλαμπές του Ελληνισμού ήταν πάντοτε εθνικιστικές, όπως στην περίπτωση του Ιωάννη Καποδίστρια, του Ιωάννη Μεταξά και του Γεωργίου Παπαδόπουλου. Επαναστατικοί περίοδοι ενός υπέρλαμπρου Ελληνισμού που κατέληγαν στην ανατροπή είτε με βίαιες πολιτικοστρατιωτικές μεταβολές είτε με προδοσίες δυτικού πάντοτε τύπου. Έτσι από την εποχή του Λεωνίδα, του Μ. Αλέξανδρου, του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, διαβαίνοντας τις λίγες αναλαμπές, φτάσαμε στην εποχή των προδοτών και των ριψάσπιδων. Στην εποχή των κληρονομικών ηγετίσκων. Στην εποχή που οι απόγονοι του Εφιάλτη πήραν νόμιμη κομματική μορφή και πολιτικές εξουσίες. Στην εποχή που οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις γίνανε σκιώδης κυβερνήσεις και έπειτα κυβερνητικοί σύμβουλοι σοσιαλιστικοί και αριστεροί και οι οργανώσεις και τα παρατηρητήρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων ήρθαν να περιστείλουν τα δικαιώματα των Ελλήνων στην ίδια την Πατρίδα τους. Άπαντες Νεοταξίτες άριστοι. Και έτσι από τις Θερμοπύλες, την Βυζαντινή Καστροπολιτεία και τα Δερβενάκια περάσαμε στη σημερινή απόπειρα της εσωτερικής άλωσης της Ελλάδος με την ποινικοποίηση του πατριωτισμού και το ξεπούλημα της Πατρίδος.

Κατά αυτόν λοιπόν τον τρόπο είδαμε το διαβόητο Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι για τα δικαιώματα πάντων πλην Ελλήνων, για τα δικαιώματα κάθε λαθρομετανάστη και κάθε ανύπαρκτου μειονοτικού σαν τους ψευτομακεδόνες των Σκοπίων, να διαμαρτύρονται για το μετάλλιο ανδρείας που έδωσε η Ακαδημία Αθηνών στη δασκάλα του Γένους μας Χαρά Νικοπούλου για την εξύψωση ελληνικής συνείδησης και φρονήματος που προσέφερε στα ελληνόπουλα της μουσουλμανικής κοινότητας στην Ελεύθερη Θράκη Μας. Δεν συμφωνούν οι κύριοι αυτοί με τη Χαρά Νικοπούλου διότι οι ίδιοι δεν διαθέτουν ελληνική αλλά παγκοσμιοποιημένη συνείδηση και δεν έχουν Εθνικό Φρόνημα γιατί κάθονται φρόνιμα κάνοντας ότι επιβάλει η Παγκόσμια Διακυβέρνηση για τη διάλυση των Εθνών.

Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι μαζί με τις αριστερές συνιστώσες του κομματικού στερεώματος του ντόπιου Νεοταξισμού χαρακτηρίζουν την Χαρά Νικοπούλου και όσους συμφωνούν με τη βράβευσή της μισαλλόδοξους. Αυτοί οι άνθρωποι φυσικά δεν ενοχλήθηκαν όταν την ώρα που ο πρωθυπουργός Παπανδρέου βάδιζε προς το συμβούλιο των Τούρκων πρέσβεων στο Ερζερούμ για να δώσει εθνική γη και ύδωρ στην Τουρκία, τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη εισέβαλλαν μαζικά στον εθνικό εναέριο χώρο μας όταν τα ελληνικά κρατώνται με ραγιάδικες υπογραφές μακριά από το Αν. Αιγαίο. Και δεν ενοχλούνται όταν οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι στοιχηματίζουν και κερδοσκοπούν υπέρ της πτώχευσης της Ελλάδος.

Αφύπνιση λοιπόν των Ελλήνων και απάντηση στην προπαγάνδα του Διεθνιστικού Νεοταξισμού χρειάζεται με την δική μας ελληνική προπαγάνδα. Με την διαφώτιση των Ελλήνων μέσα από την γνώση της σκευωρίας σε βάρος της επιβιώσεως του Ελληνικού Έθνους. Αλλά και γνώση για την αποστολή του Ελληνισμού μας. Αποστολή που είναι η επιστροφή στις ρίζες μας, η δημιουργία μιας Μεγάλης και Ελεύθερης Ελλάδος και η ηγεμονία του Ελληνικού Έθνους στον κόσμο μας με την Δύναμη και τον Πολιτισμό. Με μπροστάρη τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό για ένα κράτος Εθνικό, Λαϊκό, Φυλετικό. Μόνο για Έλληνες. Ας δούμε αυτό εδώ το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=iEy-4jlbvCU

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/



Δεν υπάρχουν σχόλια: