ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΔΟΞΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΣ

ΑΘΗΝΑ 11-1-2011 .

Στην εποχή που βάλλονται οι αξίες μας στο πρόσωπο του Ελληνικού Στρατού και της Ελληνορθοδοξίας και δια αυτών ολόκληρο το Ελληνικό Έθνος προκειμένου να καμφθούν οι αντιστάσεις στις γνωστές μας προκλήσεις σε κράτος και εθνικές υποθέσεις, είναι ιδιαιτέρως σημαντικό να δίνονται οι απαντήσεις από τους ίδιους τους βαλλόμενους. Από τους υποστηρικτικούς στύλους του Γένους Μας που ορθώσανε ανάστημα και αποτέλεσαν ανάχωμα και κυματοθραύστη στις πλέον δύσκολες και ανήλιες στιγμές κατοχής. Στρατός και Εκκλησία πράξανε το καθήκον τους ακόμα κι όταν παρεισέφρυσαν κάποιες στιγμές στις τάξεις τους άνθρωποι κατώτερων περιστάσεων ή ακόμη και άνθρωποι που υπηρέτησαν άλλες καταστάσεις.

Είναι μεγάλη υπόθεση σε μια εποχή όπου επιχειρείται να υπαχθεί η Ελλάς σε μια νέα παγκοσμιότητα δίχως εθνική υπόσταση και πίστη Χριστού, σε μια ανθελληνική και αντίχριστη Νέα Εποχή, που τα πάντα πουλιούνται και αγοράζονται, να υπάρχουν επάλξεις που στηρίζονται ακριβώς στην Αγάπη σε Χριστό και Ελλάδα, προβάλλοντας πηγαία το εθνικό συναίσθημα του λαού μας. Σε μια περίοδο που ο ελληνικός λαός στηρίζει διαρκώς σε αυξανόμενο βαθμό τον Ελληνικό Εθνικισμό παρέχονται όλες οι απαιτούμενες απαντήσεις ότι δεν πρόκειται να γίνουν αποδεχτές ούτε οι Κάρτες του Πολίτη, ούτε τα πωλητήρια της πατρίδος και οι εκπτώσεις στην εθνική κυριαρχία με τα διάφορα κρυφά και φανερά μνημόνια ούτε η μετάλλαξη της ελληνικής κοινωνίας με τις λαθραίες εθνολογικές νοθεύσεις.

Αυτό ακριβώς φάνηκε με τρόπο παρήγορο και πανηγυρικό στον εορτασμό των Θεοφανείων σε ολόκληρη την Ελλάδα. Μια ημέρα που σηματοδοτεί πολλά υψηλά νοήματα και προσδοκίες για τους Έλληνες. Σηματοδοτεί τον θρίαμβο της Πίστης απέναντι στους πιστωτές των ανθρώπων. Έναν θρίαμβο της ζωηφόρου Ιδέας απέναντι στην αποκτηνωμένη Ύλη. Η βάπτιση του θεανθρώπου Χριστού σηματοδοτεί το δρόμο για την αναβάπτιση και την επιζητούμενη αναγέννηση της Ελλάδος μέσα από την δικαίωση πόθων και οραμάτων γενεών ολόκληρων για μια Ελλάδα στις αληθινές της διαστάσεις. Για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την ελευθερία. Σηματοδοτεί την θέληση του Ελληνικού Φωτός για την τελική νίκη και επικράτηση επί του νεοταξικού σκότους.

Αυτή την θεσπέσια εικόνα είχαμε την ευτυχία να δούμε να μετουσιώνεται στον εορτασμό των Θεοφανείων και μάλιστα στην Σάμο. Ακριβώς απέναντι και σε απόσταση αναπνοής από τις ακτές της κατεχόμενης Ιωνίας Μας. Όταν στη διάρκεια της λειτουργίας και τον αγιασμό τον υδάτων από τον οικείο Δεσπότη με την ρίψη του Τιμίου Σταυρού ρίχτηκαν στη θάλασσα του Αιγαίου Μας ατρόμητοι Έλληνες Στρατιώτες των Ειδικών Δυνάμεων που αμέσως μετά το πιάσιμο του Σταυρού αγκαλιάστηκαν και έψαλαν μέσα στα καταγάλανα νερά μας τον Εθνικό ύμνο. Άνδρες που θα ισοπεδώσουν την τουρκιά και θα καταργήσουν τα παλιόχαρτα των συμφωνιών που υπογράφει σήμερα το υπό αίρεση ευρισκόμενο ψευτορωμέϊκο που διαχειρίζεται για λογαριασμό του σιωνιστικού νεοταξισμού τις πολιτικές μας τύχες. Στρατιώτες άξιοι συνεχιστές Ελλήνων Επαναστατών που θα αποδιώξουν κοράκια που εμπορεύονται την εθνική μας γη. Κοράκια ξένα και ντόπια που μας θέλουν σκλάβους στην παγκόσμια διακυβέρνησή τους και τους εαυτούς τους ιδιοκτήτες της προσωπικότητας, της περιουσίας και του Έθνους μας.

Σ’ αυτά τα ευλογημένα στρατευμένα παιδιά μας που γύρεψαν τη στήριξη του Χριστού και της Παναγιάς στο ιερό καθήκον τους, σε ολόκληρο τον Ελληνικό λαό, στην μαχόμενη Ελληνορθοδοξία που δεν τιθασσεύεται από τις σειρήνες της πλανεμένης δήθεν πραότητας και στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις αφιερώνουμε το βίντεο αυτό εδώ http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qcW4lOhs_UI από στιγμές πραγματικά γεμάτες Ελλάδα. Μια Μεγάλη Ελλάδα που σύντομα θα επανενώσει τις εστίες της, τις λεύτερες με τις σκλάβες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια: