ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΩΝ

ΑΘΗΝΑ 28-1-2011 .

Ένα ακόμη καλό ερώτημα για τους πολιτικάντηδες που μας κυβερνούν είναι η αναζήτηση του τρόπου με τον οποίο σχεδιάζουν την πολιτική που εφαρμόζουν για να εξασφαλίσουν υποτίθεται το καλύτερο αποτέλεσμα για τον λαό μας. Για όλους εμάς τους Έλληνες δηλαδή. Ή μήπως δεν μας αφορά το ζήτημα; Διότι κάποτε οι πολιτικάντηδες μας μιλούσαν αποκαλώντας μας Έλληνες ή ελληνικό λαό. Ενώ τώρα μας αποκαλούν Έλληνες πολίτες, δηλαδή πολίτες ανεξαρτήτως εθνικότητας που κατοικούν στη χώρα που τη λένε Ελλάδα. Αυτό επιτάσσει η παγκόσμια διακυβέρνηση με τον λαθρομεταναστευτικό εποικισμό και τον πολυπολιτισμό.

Επανερχόμενος λοιπόν στο αρχικό ερώτημα, αναρωτιέμαι αν οι εξουσιαστές μας επιλέγουν από μόνοι τους τις υποτιθέμενες λύσεις ή αν τις παίρνουν έτοιμες στο πιάτο από συντάκτες και υποβολείς που δεν έχουν σχέση με την Ελλάδα και γνώση των προβλημάτων της. Αν δηλαδή εκτελούν πολιτική ενέργεια με σκονάκι. Ενέργεια που φυσικά έχει σκοπό να εκτελέσει τον ελληνικό λαό και το μέλλον του Ελληνικού Έθνους. Αν τέλος πάντων γίνεται στον σχεδιασμό της κυβερνητικής πολιτικής ό,τι ακριβώς συμβαίνει με την εκφώνηση πολιτικού λόγου από τους «φερέλπιδες» πολιτικούς με τα κληρονομικά και νεοταξικά χαρίσματα. Που αν τυχόν τους πάρουν το μαγικό χαρτάκι με τα δοτά λογάκια ή αν η μνήμη τους έχει πάθει ολική απορύθμιση ή είναι ανύπαρκτη, τότε το γέλιο της στιγμής θα βγει άφθονο και το κλάμα για την κατοπινή κατάντια μας απολύτως δικαιολογημένο.

Θα διαπιστώσουμε πολύ εύκολα ότι ο βαθμός εξάρτησης και η διανοητική υστέρηση των ταγών «μας» είναι εξαιρετικά επικίνδυνη. Αλλά και ο δείκτης ευφυΐας να υφίσταται, αυτό που σε κάθε περίπτωση ισχύει είναι ότι οι πολιτικοί διαχειριστές της Πατρίδος μας αδιαφορούν να πληροφορηθούν και πολύ περισσότερο να χειριστούν τα πραγματικά αριθμητικά δεδομένα των πιο σημαντικών θεμάτων που μας απασχολούν. Φανταστείτε λοιπόν τις σκοπιμότητες που δέχονται να υπηρετήσουν και την αμεσότητα της απόσυρσης που πρέπει να πετύχουμε απέναντι στο τωρινό ξενοκίνητο καθεστώς.

Αυτό ακριβώς φάνηκε στην περίπτωση της εμφάνισης της αρμόδιας υφυπουργού επί των μεταναστευτικών ζητημάτων Άννας Νταλάρα, συζύγου του γνωστού τραγουδιστή Νταλάρα και κόρης του αειμνήστου Εθνικόφρονος στρατηγού Ραγκούση. Είδαμε λοιπόν την λεγάμενη να παρουσιάζεται μεταξύ των καλεσμένων του κ. Χατζηνικολάου σε εκπομπή σχετικά με τον σχεδιαζόμενο φράχτη του Έβρου και ξεφράχτηκε μαζί με το γέλιο και η πλήρης αλήθεια για τα κυβερνητικά ψεύδη σε σχέση με τις υποτιθέμενες προθέσεις επίλυσης του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης που έχει εξελιχθεί σε μείζονα εθνικό ζήτημα επί απειλή της εθνοφυλετικής μας καθαρότητας.

Ακούσαμε την κ. Νταλάρα να δίνει ένα φανταστικό αριθμό περί 450000 λαθρομεταναστών την ώρα που αυτός ο αριθμός αντιστοιχεί στους ξένους ορισμένων αθηναϊκών συνοικιών, ενώ δεν γνώριζε τον ακριβή αριθμό των νομίμων, δηλαδή των παρανόμως νομιμοποιηθέντων! Γνώριζε δηλαδή υποτίθεται τους μη καταγεγραμμένους και δεν γνώριζε τους καταγεγραμμένους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς από το κοινοβουλευτικό ΣΥΡΙΖΑ μέχρι την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Όταν μάλιστα ο κ. Χατζηνικολάου ρώτησε την κ. Νταλάρα αν υπάρχει από την κυβέρνηση προσδιορισμός του πόσους ξένους χωράει η χώρα μας, η κυρία αυτή απάντησε ότι δεν υπάρχει κάποιο όριο αφού αυτό συνεχώς αναπροσαρμόζεται! Δηλαδή η αρμόδια υπουργός μας είπε ότι ο σκοπός της μειοδοτικής κυβέρνησης είναι η διατήρηση των υπεράνω των 2000000 που ήδη υπάρχουν και η αύξηση αυτών με όλους τους πρόσφορους τρόπους συμπεριλαμβανομένου των βαπτισθέντων ως πολιτικούς πρόσφυγες της Διεθνούς Αμνηστίας του σιωνιστοκίνητου ΟΗΕ. Στην διάρκεια δε της συζητήσεως τα σαρδάμ και οι αντιφάσεις που χαρακτηρίζουν τον ψεύτη με την κοντή μνήμη και την αδυναμία παρακολούθησης των συζητούμενων υπήρξαν πολλά.

Ουδεμία έκπληξη προκύπτει από την μεταφορά λαθρομεταναστών από την Κρήτη στη Νομική Σχολή Αθηνών με την πλήρη και ονομαστική καταγραφή αυτών και τα έξοδά τους πληρωμένα από το κράτος. Που ακούστηκε ευνομούμενο τάχα κράτος να παρακαλεί παράνομους να συμμορφωθούν με το νόμο; Και φυσικά να μην ξεχνάμε τη διαρροή αμερικανικών πηγών ότι θα χυθεί αίμα με τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα!

Λοιπόν, όποιος επιθυμεί να κυβερνηθεί από υποκριτές, προσκυνημένους και δοσίλογους που έχουν αναπτύξει ένα μηχανισμό πρόθυμων δούλων ηγετίσκων και ψεύτικων αντιστασιακών αντιπολιτευόμενων που λειτουργούν σαν έναν σύγχρονο μινώταυρο για λογαριασμό της παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας, ας κάτσουνε στην άκρη κι ας σαπίσουν. Αλλά να αφήσουν ζωτικό χώρο σε Έλληνες με γνώση της ιστορίας και της αποστολής του Έθνους μας, Έλληνες Εθνικιστές δηλαδή, να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους. Με την Ελληνική Αστυνομία να συνδράμει να σταθεί επιτέλους στο πλευρό του Ελληνικού Έθνους. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΙ! Κι ας απολαύσουμε για μια φορά ακόμη την σοσιαλίστρια Νταλάρα στο βίντεο αυτό http://www.youtube.com/watch?v=qNXeJzae3A0

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/



Δεν υπάρχουν σχόλια: