ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΕΡΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ .

ΑΘΗΝΑ 20-1-2011 .

Το καθεστώς της ανελεύθερης «δημοκρατίας» «μας» έχει αποθρασυνθεί κατά τρόπο τέτοιο ώστε να μας ζητάει ουσιαστικά να μας δέρνουν και να πίνουμε το αμίλητο νερό. Να μας στερούν τα δικαιώματα του Έλληνα πολίτη μέσα στην ίδια μας τη χώρα και να μην βγάζουμε άχνα. Να δίνουνε αυτά τα δικαιώματα μαζί με την ασφάλεια, τη γειτονιά, την Πατρίδα και την ιστορία μας στους ξένους και να μας ζητούνε εκ νέου να βγάλουμε το σκασμό. Να αντιδρούμε σε όλα αυτά και να μας τιμωρούνε, με τον φόβο να παραμονεύει στη γωνιά του δρόμου ή στο πίσω μέρος πολιτικών αποφάσεων.

Να μιλάμε για Ελλάδα και Εθνικισμό και να γυρνάει το μάτι του πολιτικού συστήματος ανάποδα. Να μας κλέβουνε και να μας σκυλεύουνε συμπεριφορές και σύμβολα και πάλι να μας λένε «σκύψτε το κεφάλι». Να μας λένε ότι ο αρχαιοελληνικός χαιρετισμός που ακολουθείτο και από το Καθεστώς της 4ης Αυγούστου του Εθνικού Κυβερνήτη Ιωάννη Μεταξά με το δεξί χέρι προτεταμένο είναι …ναζιστικός(!) και να μας ζητούν με τα νεοταξικά σκύβαλα να αρνηθούμε την ιστορία των προγόνων μας.

Για το πολιτικό και κομματικό σύστημα εξουσίας ιδεολογίες χρήσιμες, δηλαδή στην πραγματικότητα βολικές στους ανθελληνικούς σχεδιασμούς, είναι ο σοσιαλισμός, ο φιλελευθερισμός, ο κομμουνισμός και οι λοιπές ροζ και λαχανί προεκτάσεις του. Και την ίδια στιγμή επικίνδυνη ιδεολογία για το Σύστημα, δηλαδή στην πραγματικότητα χρήσιμη και ωφέλιμη για την Πατρίδα, είναι μόνον ο Εθνικισμός. Και εδώ θα συμφωνήσουμε, αφού για εμάς τους Εθνικιστές σημασία κεφαλαιώδη και δική μας φροντίδα παρέχεται μονάχα στην Μεγάλη Πατρίδα Μας Ελλάδα. Και ακόμη για το Σύστημα του ντόπιου Νεοταξισμού ο Ελληνισμός ανήκει στο μίζερο κρατίδιο που μας έχουν φτιάξει και ο «πατριωτισμός» των ξενοκίνητων πολιτικάντηδων που ζητούν να αποδεχτεί ο λαός μας απευθύνεται μονάχα στις αγορές και τα σκοτεινά κέντρα λήψεως αποφάσεων.

Και εδώ ξεκινάνε οι δικές μας διευκρινίσεις. Ο Ελληνικός Εθνικισμός είναι υπαρκτός και ζωντανός, πλήρης δικαιώματος πολιτικής έκφρασης. Και ακόμη ότι την ώρα που οι λοιπές ιδεολογίες είναι ετερόφωτες παρέχοντας υπηρεσίες στον διεθνή παράγοντα με «ιδεολογικά» κριτήρια, είναι δηλαδή διαχειριστικές ιδεοληψίες, ο Ελληνικός Εθνικισμός είναι Ιδέα Εθνική, Λαϊκή και Φυλετική. Πράγμα που σημαίνει ότι ο Ελληνικός Εθνικισμός είναι Πολιτική Θεωρία, Βιοθεωρία και Κοσμοθεωρία. Υπηρετεί το Ελληνικό Έθνος, δηλαδή το σύνολο του Ελληνισμού όπου γης, σχηματοποιεί το κράτος ως υπηρέτη του Έθνους και των συμφερόντων του και προσαρμόζει την συμπεριφορά του λαού με κριτήρια αξιοκρατικά στην κατεύθυνση της κοινωνικής δικαιοσύνης και της κατίσχυσης μιας Ισχυρής Εθνικής Κοινότητας στο διεθνή περίγυρο.

Παράλληλα ο Ελληνικός Εθνικισμός προασπίζει τον Λευκό Έλληνα Άνθρωπο τηρώντας άθικτα στη θέση τους εθνοφυλετική σύνθεση, πολιτισμική καθαρότητα, θρησκευτική ιδιοπροσωπία, ανθρώπινη ελευθερία, εθνική ηγεμονία, εθνοκεντρική παιδεία. Διαμορφώνεται ο ίδιος ο Ελληνικός Εθνικισμός σε κραταιό Εθνικοκοινωνικό Κίνημα. Και είναι αυτός τούτος ο Εθνικισμός μας που λαμβάνει στα σίγουρα χέρια του με την συνειδητοποιημένη του ύπαρξη τον πατριωτισμό της υγιούς πλειονότητας των Ελλήνων και του δίνει πολιτικό και ιδεολογικό περιεχόμενο. Που σημαίνει ότι ο πατριωτισμός από μια όμορφη ρητορική έννοια, βορά στα χέρια κάθε φυτευτού τυχοδιώκτη, γίνεται κρατούσα πολιτική συμπεριφορά στην ζωή ενός λαού που δεν είναι φιλελεύθερος αλλά ελεύθερος και δεν είναι σοσιαλιστής αντιπατριώτης αλλά κοινωνιστής πατριώτης.

Οι πράξεις του Εθνικιστή και Εθνικοκοινωνιστή είναι αποτέλεσμα συνειδητοποιημένου εθνικού χρέους στο κοινωνικό σύνολο και τους οικείους του. Ένα χρέος Τιμής απέναντι στους νεκρούς Ήρωες και τους αγέννητους που θα μας διαδεχτούν. Αλλά και ενός εθνικού χρέους για τη δημιουργία ενός βαθύτατα Εθνικού και Λαϊκού Κράτους που θα υπηρετεί την ασφάλεια των Ελλήνων και την κυριαρχία της Ελλάδος μακριά από αντιρατσιστικά παράσιτα και ανθελληνικές συμμαχίες.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: