ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ, ΑΝΤΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ.

ΑΘΗΝΑ 25-1-2011 .

Όλοι οι άνθρωποι έχουν τα δικά τους πρότυπα που φωτίζουν το βηματισμό της ζωής τους. Βηματισμό που εκτείνεται τόσο στην εθνική όσο και τη θρησκευτική ζωή της Πατρίδος. Αρκεί αυτά τα πρότυπα να απεικονίζουν τις αληθινές διαστάσεις του Έθνους και εσύ ο ίδιος να διαθέτεις την ικανότητα να αφουγκράζεσαι τα νοήματα που εκπέμπει το πρότυπό σου και να τα ενσωματώνεις στην καθημερινότητα ως στοιχεία της προσωπικότητάς σου. Όσο αυτό είναι δυνατό σε σχέση με την σπουδαιότητα του προσώπου που φωτίζει τα ίχνη σου. Άλλωστε ο κάθε άνθρωπος διαθέτει τη δική του μοναδική προσωπικότητα.

Το κορυφαίο πρόσωπο των χρόνων που βιώνουμε για εμένα υπήρξε και υπάρχει ο μακαριστός αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος για πολλούς λόγους. Πρώτα απ’ όλα γιατί υπήρξε ο αδιαμφισβήτητος σύγχρονος σύνδεσμος ανάμεσα στις δύο κύριες δομικές οντότητες του Ελληνικού Έθνους, την Ορθοδοξία και τον Πατριωτισμό, δείχνοντας τον δρόμο για την επιστροφή του Εθνικισμού στην ζωή του Έθνους μας. Υπερασπίστηκε με σθένος την διατήρηση της ιδιοπροσωπείας των Ελλήνων κόντρα στο διεθνισμό και την παγκοσμιοποίηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων και των διαφόρων οργανισμών τύπου «Ε»Ε. Υπερασπίστηκε το δικαίωμα του Έλληνα να παραμείνει ΕΛΛΗΝΑΣ, δηλαδή να παραμείνει κυρίαρχος και διαχειριστής του τόπου του. Και στάθηκε στο πλευρό της Ελληνικής Νεολαίας προτρέποντάς την να κρατήσει όρθιες τις παρακαταθήκες των προγόνων μας δείχνοντας τον δρόμο του Ελληνικού Ήθους.

Διέλυσε τον σκόπιμο δήθεν εκκλησιαστικό παραγκωνισμό του Ελληνικού Εθνικισμού μιλώντας ευθαρσώς για τις αλησμόνητες κι όχι χαμένες σκλάβες πατρίδες του Ελληνισμού όπως σκόπιμα καλλιεργεί ως νοοτροπία το προδοτικό εξουσιαστικό κηφηναριό πριν και μετά από τον μεθοδευμένο χαμό του όπως ισχυρίζονται πολλοί γνωρίζοντες. Και η άποψη αυτή έχει συγκεκριμένο λόγο αυθεντικής ύπαρξης αφού με την παρουσία του μακαριστού Χριστοδούλου είναι βέβαιο ότι δεν θα περνάγανε δίχως αντάρες και αντιστάσεις μεθοδεύσεις σαν τις συγκυριαρχικές επικυριαρχίες των Τούρκων στο Αιγαίο και τις τουρκικότητες στην Ελεύθερη Θράκη Μας, όντας παιδί ο ίδιος της σκλαβωμένης Ανατολικής Θράκης Μας.

Και ακόμη δεν θα περνάγανε αβρόχοις ποσί οι μεθοδεύσεις του λαθρονομοσχεδίου και του μνημονίου που παραδίδουν την χώρα βορά σ’ αυτούς που κάνανε τα πάντα εναντίον του όταν «ξάφνου» τότε ντόπιοι πολιτικάντηδες και παπαγαλάκια «θυμήθηκαν» εκκλησιαστικές κακοτοπιές που μετά ξέχασαν. Οι περισσότερες μεθοδευμένες και φυσικά κάποιες υπαρκτές. Αλλά πότε θυμήθηκαν οι ενορχηστρωτές της τότε θύελλας τα πολιτικά εγκλήματα σε βάρος Έθνους και λαού; Φυσικά ποτέ. Τουναντίον τα καλλιέργησαν περισσότερο μετά το χαμό του Χριστοδούλου.

Μεγάλη υπήρξε φυσικά η συμβολή του μακαριστού Χριστοδούλου στην έγκαιρη απόκρουση των κρουσμάτων άλωσης της Ελληνοορθοδοξίας που πολύ πρόωρα είχαν φανεί. Να θυμηθούμε την αντίσταση που όρθωσε ο Εθνάρχης Αρχιεπίσκοπος στην έξοδο του θρησκεύματος από τις ταυτότητες από τον Εφιάλτη των Ιμίων Σημίτη κατά παραγγελία του διεθνούς σιωνισμού προς τον ομογάλακτό τους. Μια υπόθεση που υπήρξε ο προάγγελος των σημερινών Καρτών του Πολίτη.

Τώρα λοιπόν στον καιρό της μεγάλης δικαίωσης, στο φετινό μνημόσυνο του Εθνάρχη Αρχιεπισκόπου η απουσία των πολιτικάντηδων του Καθεστώτος ήταν απολύτως φυσιολογική και προβλέψιμη. Τι να πουν άραγε και πώς να υποστηρίξουν τα οποιαδήποτε ψεύτικα λόγια τους; Πώς να αποσείσουν την βέβηλη πολεμική που άσκησαν και υποστήριξαν ενάντια στο πρόσωπό τους όλοι αυτοί; Να πούνε ότι δεν επέτρεψαν τάχα την εισβολή των εχθρών του Ελληνικού Έθνους εντός των τειχών; Τα πνευματικά του παιδιά στους κόλπους της Εκκλησίας ήταν όμως εκεί στο μνημόσυνο του μεγάλου ανδρός. Εκεί ήταν και πλήθος κόσμου που τον αγάπησαν για όσα υπήρξε. Εκεί βρέθηκε καθ’ οιονδήποτε τρόπο χοροστατώντας ο νυν αρχιεπίσκοπος.

Στους σημερινούς δύσκολους χρόνους η θύμησή του Εθνάρχη Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου δίνει δύναμη και ορμή στον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία που θα πρέπει να πάψουν να σκύβουν το κεφάλι και να περάσουν στην αντεπίθεση. Και σε όλους αυτούς τους θλιβερούς που θέλουν να συνθλίψουν τον Ελληνικό Εθνικισμό να μάθουν ότι η επιμονή μας στα συστατικά του Γένους μας, στην προάσπιση της Φυλής και της Πίστης μας, στην προάσπιση κάθε Έλληνα στο Γένος και το Αίμα ευρύτερα, θα ενταθούν γιατί υπάρχουν πάντα σπουδαίοι Έλληνες σαν τον Χριστόδουλο και πολύ περισσότεροι που βαστούν τα πρωτοτόκια μας. Γιατί ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός βαδίζει ακάθεκτος την λεωφόρο αυτής της αληθινής Ελλάδος. Τέλος ας δούμε τούτο το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=1t_Ejf7tGmo

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: