ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ

ΑΘΗΝΑ 9-1-2011 .

Ο μεγαλύτερος ραγιαδισμός που έχει ενσκήψει σε ολόκληρη την ιστορία του Ελληνικού Έθνους και ο πιο ατιμωτικός είναι αναμφίβολα αυτός που βιώνουμε με την παρούσα σοσιαλιστική κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου. Είναι μια αισχρή επιχείρηση ηθικής και κυριαρχικής εξόντωσης των Ελλήνων. Άνευ ουδεμίας πολεμικής συμπλοκής δίνονται δικαιώματα τουρκικότητας και τουρκικής επικυριαρχίας σε Θράκη και Αιγαίο. Είναι μια μακρά επιχείρηση που ουσιαστικά επισφραγίστηκε στην συνάντηση Παπανδρέου – Ερντογάν και τη συμμετοχή του Έλληνα Πρωθυπουργού στο συμβούλιο των Τούρκων πρέσβεων στην πόλη Ερζερούμ, την κατεχόμενη Θεοδοσιούπολη που είχαν κάνει το συνέδριό τους οι Νεότουρκοι του Κεμάλ πριν σφαγιάσουν τον Ελληνισμό για να χτίσουν την τουρκική «δημοκρατία» τους. Κι αυτό το έγκλημα διαπράττεται ενόσω βαθαίνουν οι τουρκικές απειλές και διεκδικήσεις.

Μια τέτοια επιθετική συμπεριφορά εκδηλώθηκε από το Κέντρο Ερευνών Τούρκων Δ. Θράκης που ισχυρίζεται πως «η Δ. Θράκη νομικά δεν έχει περάσει στην Ελλάδα λόγω του ότι η Ελλάδα μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο δεν αποδέχτηκε την υποχρέωση απόδοσης των δικαιωμάτων θρησκείας, γλώσσας και φυλής των μειονοτήτων των Συνθηκών Ειρήνης και εγκαταστάθηκε τότε στη Δυτική Θράκη ως στρατιωτική δύναμη κατοχής»! Οι «κύριοι» αυτοί μας λένε ακόμη ότι η Ελλάδα «δεν μπορεί να αφαιρεί την υπηκοότητα από κανένα πολίτη που δεν είναι υπήκοός της και δεν μπορεί να του αφαιρεί το δικαίωμα εγκατάστασης και διαβίωσης στην Δ. Θράκη»! Θα δώσετε εκτός από την τουρκικότητα των ενταύθα εγκαθέτων της Άγκυρας και δικαίωμα εγκατάστασης πλήθους Τούρκων στην Ελεύθερη Θράκη κ. πρωθυπουργέ;

Ειδική αναφορά στην διεισδυτικότητα της Ζιράατ Μπάνκ στην Θράκη έκανε η εφημερίδα Πρώτο Θέμα αναφορικά με τη χορήγηση χαμηλότοκων δανείων σε Έλληνες ορθόδοξους επιχειρηματίες και αγρότες. Ένα θέμα που πρωτοανέφερε ο Στόχος. Η τουρκική τράπεζα, εκμεταλλευόμενη την ξενοφερμένη οικονομική κρίση και την έλλειψη δανείων από τους ελληνικούς χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς, σπεύδει να καλύψει το κενό με απώτερο σκοπό να εγκλωβίσει τους απελπισμένους και αφελείς συμπατριώτες μας και στην περίπτωση αδυναμίας αποπληρωμής των δανείων να επιτύχει να πάρει εθνική γη και σπίτια.

Από την άλλη πλευρά μαθαίνουμε ότι εξαμελής αντιπροσωπεία του Δ.Σ του αυτοονομαζόμενου «Συλλόγου Αλληλεγγύης και Τουρκικού πολιτισμού Δ. Θράκης – Ολλανδίας» με επικεφαλής τον πρόεδρο του συλλόγου Ιμπραήμ Εμίν επισκέφτηκαν μετά από πρόσκληση του Έλληνα πρέσβη Οικονομίδη Ιωάννη την ελληνική πρεσβεία στη Χάγη. Η συζήτηση κράτησε μιάμιση ώρα και χαρακτηρίστηκε από τους παρευρισκόμενους ιδιαίτερη αποδοτική, περιστρεφόμενη γύρω από τις δραστηριότητες του συλλόγου των μογγόλων. Ανάμεσα στο μενού της συζήτησης περιλαμβάνονταν τα προβλήματα της τουρκικής μειονότητας στην Ολλανδία και οι προθέσεις της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ για την επίλυση των «προβλημάτων» της μειονότητας στη Θράκη σε μουφτείες, εκπαίδευση και λοιπά τουρκικά θελήματα. Έχει άραγε δουλειά η ελληνική πρεσβεία με τις τουρκικές επιδιώξεις και μάλιστα παρέχοντας ουσιαστική νομιμοποίηση;

Επιπροσθέτως η Τουρκία με δηλώσεις προς το newbomb.gr του επικεφαλής της Εθνικής Επιτροπής Ενέργειας της Τουρκίας Παμίρ, που είναι και μέλος του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ενέργειας, μας λέει ότι «πετρέλαιο δεν θα βγάλετε από το Αιγαίο, ούτε φυσικό αέριο από το βυθό της Κρήτης, αν δεν συνεργαστείτε και δεν το μοιράσετε μαζί μας»!

Αυτά τα ζητήματα τα συζητήσατε με τον Τούρκο πρωθυπουργό κ. Παπανδρέου και δώσατε την αναμενόμενη έγκριση στην συγκυριαρχία, δηλαδή την τουρκική επικυριαρχία που θέλει η Τουρκία; Γι’ αυτό έλεγε ο Τούρκος πρωθυπουργός μετά την άνευ ανακοινώσεων και παρουσίας δημοσιογράφων εξαιρετικά κρυφή συνάντησή σας, δοξολογώντας τον Αλλάχ, ότι έχουμε αποτέλεσμα; Βέβαια ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Πεταλωτής είχε φροντίζει από το τουρκικό χιονοδρομικό κέντρο όπου σκόρπισε χρήμα του ελληνικού λαού να μας πει ότι η ελληνική οικονομική κρίση θα αποτελέσει αφορμή για καινούργιες και καλύτερες συνεργασίες με τους γείτονες.

Και όλα αυτά συμβαίνουν παρά το προφανώς προσυμφωνημένο μπαράζ τουρκικών παραβιάσεων στον ουρανό του Αιγαίου ακόμη και λίγο πριν από την έλευση Παπανδρέου στην Τουρκία. Στο μεταξύ οι Τούρκοι, με αφορμή την επιχείρηση έρευνας και διάσωσης Τούρκου ψαρά που τελικά ή δεν βρέθηκε ή δεν υπήρξε πραγματικά, ανακοίνωσαν επίσημα ότι αρμόδιοι για τα θέματα έρευνας και διάσωσης μεταξύ Λέσβου και Χίου είναι εκείνοι κι όχι οι Έλληνες. Αυτά δεν τα ήξερα όταν υπηρετούσα την στρατιωτική μου θητεία στην Μυτιλήνη το 1996. Όταν οι Τούρκοι δολοφόνησαν τους Βλαχάκο, Γιαλοψό και Καραθανάση επί κυβερνήσεως σχεδόν φτυστής με τη σημερινή σοσιαλιστική. Για να προκύψουν οι γκρίζες ζώνες και τα τουρκικά ζωτικά συμφέροντα στο Αιγαίο με τη Συνθήκη της Μαδρίτης. Και ακόμα οι τουρκικές αβλαβείς βόλτες σε θάλασσα και αέρα με τις μη αναχαιτίσεις στο Α. Αιγαίο. Για να φτάσουμε στην συνεκμετάλλευση του Αιγαίου κι όχι μόνο στο συνέδριο των Τούρκων πρέσβεων από τον «Έλληνα» πρωθυπουργό.

Εθνική επανάσταση ενάντια στον νεοραγιαδισμό και τον νεοοθωμανισμό είναι αυτό που χρειαζόμαστε μέσα από την συστράτευση ελληνικού λαού και ελληνικού εθνικισμού. Μια επανάσταση συνειδήσεων και πολιτικών πράξεων που θα αναδείξουν μια αληθινά ελληνική, άρα εθνικιστική διακυβέρνηση, για μια Μεγάλη Ελλάδα καμωμένη από Έλληνες που θα τιμήσουν στις 29 Γενάρη στις 7 το βράδυ στην Λέσχη Αξιωματικών την μνήμη των τριών Ηρώων των Ιμίων.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: