ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΑΘΗΝΑ 17-1-2011 .

Η κυβέρνηση και το νεοταξικό καθεστώς συνεχίζουν να μοιράζουν δια απτών πράξεων τα διαπιστευτήρια και τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στους εξουσιαστές της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Δουλικές πράξεις που διαθέτουν άφθονη υποκρισία και ανθελληνισμό, στοχεύοντας ξεκάθαρα στην αλλοίωση της εθνικής φυσιογνωμίας και την υποδούλωση του ελληνικού λαού στα δίχτυα της παγκοσμιοποίησης και του πολυπολιτισμού με συμπεριφορές καταστολής των ελευθεριών μας.

Στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης η διάψευση των υποτιθέμενων καλών προθέσεων με τη δημιουργία του μήκους 12,5 χιλιομέτρων φράχτη στον Έβρο δεν άργησε να φανεί. Είχαμε λοιπόν την υπερψήφιση του νομοσχεδίου που αφορά το νέο καθεστώς χορήγησης ασύλου στα πλαίσια μιας υποτιθέμενης πιο αποτελεσματικής πολιτικής για την αποτροπή εισόδου λαθρομεταναστών, όπως ισχυρίζεται ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη πλην Ελλήνων. Προφανώς επειδή η συντριπτική πλειοψηφία των εισερχομένων στην Ελλάδα ξένων είναι παράνομοι, τώρα θα γεμίσουμε με τους αιτούντες προσφυγικό άσυλο για τους οποίους τόσο κόπτονται αντιρατσιστές και Διεθνής Αμνηστία. Σε ό,τι αφορά τους μονίμως αντιδρώντες λαθρομεταναστολάγνους της Αριστεράς πάσης απόχρωσης, είναι το μόνιμο άλλοθι της σοσιαλιστικής κυβέρνησης την ώρα μάλιστα που αντιδράσεις για το φράχτη έχουμε στην «Ε»Ε και τον πρόεδρο μαριονέτα του αμερικανοσιωνισμού Ρομπάι που χαρακτηρίζει το μέτρο του φράχτη ασυνήθιστο.

Ο καθεστωτικός ανθελληνισμός φαίνεται ακόμη περισσότερο απάνθρωπος όταν επιστρατεύονται αντιρατσιστές και αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να διαλύσουν τους Πατριώτες κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα και τους άξιους συνοδοιπόρους και εκφραστές του πατριωτισμού Έλληνες Εθνικιστές κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας ενάντια στην υποδούλωση της Πατρίδος στον ξένο παράγοντα, τους λαθρομετανάστες και το εθνοκτόνο μνημόνιο. Η ρίψη μάλιστα επικίνδυνων χημικών ουσιών μέσα στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα δείχνει ξεκάθαρα ότι η Ελλάς βρίσκεται στα χέρια εχθρών Χριστού και Ελλάδος. Οι δε επικίνδυνες ουσίες ρίχτηκαν αδιακρίτως ακόμα και σε μεγάλους ανθρώπους και μικρά παιδιά. Ακόμη και οι συλλήψεις που πραγματοποιήθηκαν με καθαρά πολιτικό κριτήριο υπήρξαν ενδεικτικές.

Το δε οδοιπορικό της μιζέριας στην οικονομία κατατρώγει στο μεταξύ τις οικονομίες των νοικοκυριών. Αυξημένο ενδιαφέρον καταγράφεται για ένταξη στις ρυθμίσεις του νόμου για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά με τις κατατεθειμένες αιτήσεις για την απαιτούμενη βεβαίωση οφειλών μόνο στην Εθνική Τράπεζα να έχουν ξεπεράσει τις 3000 με τις συνολικές αιτήσεις σ’ όλες τις τράπεζες να είναι 7 - 8000. Εν τω μεταξύ σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Eurobank κ. Νανόπουλο 250000 νοικοκυριά και 50000 ελληνικές επιχειρήσεις έχουν υπαχθεί σε ρυθμίσεις δανείων από τις τράπεζες. Ο κ. Νανόπουλος φυσικά αναφερόμενος στα δισεκατομμύρια ευρώ που έχουν λάβει οι τράπεζες ως αντιστάθμισμα στην υποβάθμιση της ελληνικής οικονομίας, στημένη φυσικά, εξέφρασε την στήριξή του στη «λύση» της πολιτικής και κοινωνικής συναίνεσης και την τήρηση των όρων του μνημονίου που αποδέχτηκαν οι ξενοκίνητες πολιτικές δυνάμεις.

Παράλληλα ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ κ. Αρθούρος Ζερβός ενώπιον της Επιτροπής Προστασίας του Περιβάλλοντος μίλησε για το πιθανό ενδεχόμενο νέας αύξησης των τιμολογίων της επιχείρησης αντιμετωπίζοντας το κοινωνικό αγαθό της ηλεκτροδότησης με απολύτους επιχειρηματικούς όρους, αφού λόγω της απελευθέρωσης της ενέργειας και της επιδίωξης κέρδους της τάξεως του 5%, «δεν μπορείς να πουλάς κάτω του κόστους»!

Από την άλλη πλευρά η γνωστών νεοταξικών συμφερόντων εφημερίδα Financial Times γράφει ότι «η αναδιάρθρωση χρέους της ελληνικής οικονομίας είναι τόσο πιθανή όσο ο θάνατος και οι φόροι στον άνθρωπο» προεξοφλώντας την αίτηση αναδιάρθρωσης και την τεχνητή πτώχευση της ελληνικής οικονομίας με την έξοδο από το ευρώ. Η δε διαβόητη Moody’s ανακοίνωσε ότι θέτει υπό αναθεώρηση για πιθανή υποβάθμιση την πιστοληπτική αξιολόγηση του ΟΤΕ. Στην κατεύθυνση σαφώς της απαξίωσης της δημόσιας περιουσίας. Και φυσικά, όπως καταδεικνύει έρευνα του ευρωβαρομέτρου, για το 75% των Ελλήνων τα χειρότερα έρχονται σε ότι αφορά τις επιπτώσεις της κρίσης στην απασχόληση.

Δεν μπορεί κανείς να περιμένει τίποτα από αυτούς που αφήνουν να ρέει άφθονο τουρκικό τραπεζικό χρήμα στην Θράκη, άτοκο για τους μουσουλμάνους και έντοκο 3% για τους Έλληνες χριστιανούς με απειλή υποθήκευσης γης. Και την ίδια στιγμή να λαμβάνουν χώρα ελληνοτουρκικά επιχειρηματικά φόρουμ στην Κομοτηνή με την συντριπτική αριθμητική υπεροχή των τουρκικών επιχειρήσεων με την πλήρη αποδοχή των «ειρηνιστών» τουρκοφάγων του Ερζερούμ που θέλουν τη συνεργασία στο Αιγαίο. Αυτών των αστείων τουρκοφάγων που επέπληξαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ για τις ορθές επισημάνσεις του περί σιωνισμού και ισλαμισμού όταν η Τουρκία διά της διευθύνσεως θρησκευτικών υποθέσεων εξέφρασε την ενόχλησή της.

Απέναντι λοιπόν στον νεοταξικό πολυπολιτισμικό και κατοχικό ολοκληρωτισμό του σημερινού καθεστώτος καθίσταται μόνη και επιβεβλημένη λύση η εθνικοποίηση του κράτους και των θεσμών του. Η υπαγωγή των πλουτοπαραγωγικών πηγών στην απόλυτη κυριότητα του Εθνικού Κράτους, ακόμη και εκείνων που βρίσκονται σήμερα σε ξένα χέρια. Η κατάργηση του λαθρονομοσχεδίου και των καταχρηστικών παροχών υπέρ των λαθρομεταναστών με κατάληξη την άμεση απέλαση αυτών και τη φύλαξη των συνόρων μας από τον Ελληνικό Στρατό. Η τιμωρία των ληστών του ελληνικού χρήματος και η διαγραφή των νεοταξικών ψευδοχρεών διαφόρων διεθνών «εκτιμητών». Η πολιτική καταδίκη των δωσίλογων και η ανάδειξη μιας Εθνικιστικής Διακυβέρνησης για μια πραγματικά Ισχυρή και Ελεύθερη Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: