ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ΑΘΗΝΑ 31-1-2011 .

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι βιώνουμε την απόλυτη σήψη που εκπέμπει το καθεστώς μέσα σ’ ένα κράτος που δεν παρέχει ασφάλεια, ευνομία και κοινωνική αλληλεγγύη στους Έλληνες. Ένα κράτος που είναι εχθρός του Ελληνικού Έθνους και λαού όταν αντιμάχεται τα εθνικά και λαϊκά συμφέροντα ξεπουλώντας τα προνόμια του ελληνικού λαού στους λαθρομετανάστες και τα ξένα συμφέροντα που δεν αξίζουν ίχνος οίκτου και δεν τους πρέπει καμία συνδιαλλαγή όταν λειτουργούν ξεκάθαρα και ωμά υπέρ του βρωμερού Διεθνιστικού Νεοταξισμού.

Ο λόγος φυσικά γίνεται για την κατάληψη της νομικής σχολής Αθηνών από τους Μαροκινούς και Τυνήσιους λαθρομετανάστες και την εν συνεχεία μεταφορά τους σε νεοκλασικό κτήριο πολυτελείας. Μια κατάληψη που κόντεψε να κλείσει μια εβδομάδα αποδεικνύοντας την ανυπαρξία ουσιαστικής πυγμής, αφού κράτος σημαίνει δύναμη. Δύναμη διατασσόμενη που ενεργοποιείται μονάχα όταν πρόκειται να προπηλακίσει Έλληνες και λουφάζει απέναντι στους λαθρομετανάστες.

Μα καλά, δεν βλέπουν οι κρατούντες τις μεθοδευμένες αναταραχές με τους νεκρούς στην Αίγυπτο και τις μεγάλες κοινωνικές αναταραχές στη Τυνησία και σχεδόν ολόκληρη τη Βόρειο Αφρική; Δεν βλέπουν τις βομβιστικές επιθέσεις στη Ρωσία που ο Πούτιν είπε ότι δεν οφείλονται σε μουσουλμάνους της Τσετσενίας; Δεν λαμβάνουν υπόψιν ούτε καν τις αμερικανικές διαρροές για αναμενόμενο αιματοκύλισμα της Ελλάδος με τους λαθρομετανάστες; Δεν θέλουν φαίνεται να κρατήσουν την Ελλάδα όρθια αφού στηρίζουν και ανέχονται διακινητές και ενεργούμενα.

Η επαλήθευση του ξεχαρβαλώματος έρχεται από τα Χανιά, μια πόλη της Κρήτης που το Σύστημα προσπαθεί να μετατρέψει σε άντρο του αντιρατσισμού με διάφορα περιστατικά επιθετικότητας που προσπάθησαν να προσάψουν κατά καιρούς σε εθνικιστές για να αποδειχτεί πάντοτε ο νεοταξικός δάκτυλος ακόμη και διά ξένων πρακτόρων. Από την πόλη αυτή λοιπόν ξεκίνησαν οι βορειοαφρικανοί λαθρομετανάστες, από μια πόλη και ένα νησί που βρίσκεται μια ανάσα από την βορειοαφρικανική φωτιά στα νότια αυτού. Το καραβάνι αυτό λοιπόν ταξίδεψε διά θαλάσσης, αφού σαφώς κατεγράφη από το λιμεναρχείο Χανίων, και κατέφτασε με την πλήρη γνώση των αρχών στην πρωτεύουσα του κράτους και την Νομική Σχολή διεκδικώντας τη νομιμοποίηση όλων των λαθρομεταναστών!

Η ενέργεια αυτή υπήρξε οπωσδήποτε προσχεδιασμένη και οι ευθύνες καταλογίζονται σαφέστατα τόσο στους «ξεναγούς» μεταφορείς του ΣΥΡΙΖΑ και των λοιπών ακροαριστερών αντιρατσιστών όσο και στο ανθελληνικό καθεστώς εν συνόλω, μαρξιστικό και φιλελεύθερο, που διοικεί τη χώρα και επιτρέπει τον εκβιασμό των Ελλήνων. Οι χρησιμοποιούμενοι λαθρομετανάστες δεν φαινόντουσαν καθόλου δυστυχείς αλλά περιχαρείς προβαίνοντας μάλιστα σε χειρονομίες νίκης σε βάρος βέβαια ημών. Η δε παραμονή τους εντός του εκπαιδευτικού ιδρύματος παρά την θεατρινίστικη καταδίκη των ακροαριστερών έφερε την αποδοχή των καθεστωτικών φοιτητικών παρατάξεων.

Το γαϊτανάκι του ανθελληνισμού και του παραλογισμού συνεχίστηκε με τις ρητορικές και υποκριτικές καταδίκες των κομμάτων προς τους «ξεναγούς», τους πανεπιστημιακούς να διχάζονται πέριξ του ασύλου καλύψεως πάσης παραβατικότητας, το υπουργείο παιδείας να καλεί την πρυτανεία της σχολής να πάρει πρωτοβουλία και τον πρύτανη να λέει ότι ζητούσε την συνδρομή του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη πριν από την είσοδο των λαθρομεταναστών στη Σχολή δίχως αποτέλεσμα. Και όταν τελικά άρθηκε το άσυλο είδαμε τους καταληψίες να πορεύονται στο πολυτελέστατο μέγαρο επί των οδών Πατησίων και Ηπείρου προκειμένου να διάγουν την χλιδάτη διεκδίκηση της λαθρομεταναστευτικής ελευθέρας εισόδου. Στο μεταξύ διέρρευσε ότι άλλοι… συνάδελφοί τους εισήλθαν στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, ενώ κάποιοι επαγγελματίες αντιρατσιστές εισέβαλαν στο ιταλικό προξενείο της Πάτρας και διένειμαν εντύπως τα…φιλάνθρωπα αιτήματά τους! Ο δε Τσίπρας ήθελε το βόλεμα των λαθραίων φίλων της Αριστεράς μέχρι και σε δημοτικό γυμναστήριο! Και όπως μαθαίνουμε την κύρια μάζα των υγιών βορειοαφρικανών λαθρομεταναστών κάποιοι φρόντισαν να την αφήσουν ελεύθερη ενώ τους εναπονείναντες νοσούντες από μεταδοτικές νόσους όπως φυματίωση και ηπατίτιδα γυρεύουν να τους μεταστεγάσουν!

Και όλα αυτά λαβαίνουν χώρα όταν οι Τούρκοι σχεδιάζουν αποβατικές ενέργειες σε Έβρο και Δωδεκάνησα. Όταν σε Τζαμιά και πολιτιστικούς μουσουλμανικούς συλλόγους τοποθετούνται προβοκατόρικες βόμβες σε Θράκη και Ρόδο όπως την παραμονή των περασμένων Χριστουγέννων στο νησί μας και τα τουρκικά αεροσκάφη φτάνουν μέχρι τις εγκαταστάσεις της αεράμυνάς μας στη Σκύρο. Και όταν στα όργανα της «Ε»Ε ο Ολλανδός πρωθυπουργός σε συζήτηση με τον Μπαρόζο ζητάει να γίνουν σαφείς οι επιπτώσεις της πρόσφατης καταδικαστικής απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για τη μεταναστευτική πολιτική της Ελλάδος και λέει με θράσος ότι πρέπει να εξασφαλίσουμε την καλύτερη διαχείριση των μεταναστευτικών ρευμάτων, των αιτούντων άσυλο ενώ μας ζητάει να βελτιώσουμε την ανθρωπιστική κατάσταση! Ο δε πρωθυπουργός ασχολείται με το να διαψεύδει τα σκληρότερα αντιλαϊκά μέτρα και την αναδιάρθρωση στα παγκόσμια φόρουμ, όταν τα διαψευδόμενα του υπαλλήλου Παπανδρέου επαληθεύει το αφεντικό, ο σιωνιστής Σόρος.

Είναι σαφές ότι το υφιστάμενο καθεστώς του ντόπιου νεοταξισμού επέλεξε να υπηρετήσει τα νεοταξικά αφεντικά του που επιθυμούν τη διάλυση του Ελληνικού Έθνους. Όμως ο Ελληνικός Εθνικισμός, υπηρετώντας το Ελληνικό Έθνος και λαμβάνοντας εντολές μόνο από αυτό, επέλεξε να δώσει τη μάχη για μια Μεγάλη Ελλάδα δίχως ξένους, ξενοκίνητους και υποκριτές, γιατί αυτό απαιτεί ο ελληνικός λαός. Και αυτό θα πράξουμε από κάθε αγωνιστικό μετερίζι.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: