ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΑΘΗΝΑ 29-1-2011 .

Σ’ ένα εξαχρειωμένο πολιτικό σύστημα το να διαγκωνίζονται οι μερισματούχοι του νεοταξικού παραμάγαζου ποιος βρίσκεται κοντύτερα στο λαό και ποιος ερμηνεύει καλύτερα το λαϊκό αίσθημα είναι σαν να συγκρίνεις ποιας ύαινας τα δόντια είναι πιο κοφτερά. Και όταν ο «προστάτης» του λαού εκφράζεται ευμενώς στο πλευρό των νεοταξικών εργαλείων και πλειοδοτεί υπέρ τους ισορροπώντας σε δύο βάρκες, τότε ο λαϊκός προστάτης φανερώνεται νεοταξικός νταβατζής και το καλό του Έθνους απαιτεί την καταβύθιση αυτού στα βρώμικα απόνερα που τον έφεραν λαθραία στη ζωή του λαού.

Αυτό ακριβώς ισχύει στην περίπτωση της δήθεν «ελληνικής Αριστεράς». Ένα πολιτικό μόρφωμα που καιροφυλαχτεί στη σκιά της ζωής του τόπου περιμένοντας πότε θα πάρει αμπάριζα και νεύμα από τις δοτές ενέργειες του Συστήματος προκειμένου μέσα από τις υπαγορευμένες αντιδράσεις του να υποστηρίξει τα πολιτικά αφεντικά απορροφώντας τους κραδασμούς των στιγμών και ξεθυμαίνοντας την οργή του λαού με ατελέσφορες καταστάσεις και ανθελληνικά αποτελέσματα. Καταστάσεις σαν την οικονομική κρίση και τη λαθρομετανάστευση πριμοδοτούν την Αριστερά και της δίνουν πρόσφορο έδαφος να αναπτύξει τις θέσεις της για μια πολύχρωμη και πολυεθνική Ελλάδα που πριμοδοτούν ομοίως μετά των μνημονιούχων νεοταξικών τοκογλύφων και παγκόσμιων κυβερνητών.

Έτσι για κάθε πρόβλημα οι επίγονοι του Αβραάμ Μπεναρόγια και του Κουν Βεντούρα, ιδρυτών του ενταύθα κομμουνισμού, διαθέτουν κοινές λύσεις με τους ταξικούς «εχθρούς» τους. Τους ακούσαμε λοιπόν να διαμαρτύρονται τάχα για την αντιλαϊκή όντως επέλαση στο πορτοφόλι του μεροκαματιάρη και του μικροσυνταξιούχου, αλλά τους είδαμε και να μειώνουν μισθούς αλλά και να απολύουν εργαζόμενους στα κομματικά μαγαζάκια του ΚΚΕ. Είδαμε την άλλη αριστερή φάμπρικα, τον ΣΥΡΙΖΑ, να πριμοδοτεί την αριστερή φροντίδα αλλά και να προτάσσει το ευρωομόλογο και την λύση του φτιαχτού οικονομικού μας προβλήματος μέσω της «Ε»Ε που θυμάται την Ελλάδα μονάχα στην ενεργειακή στροφή του γενικού ενδιαφέροντος. Πετρέλαιο δηλαδή, φυσικό αέριο και οικονομικά δεσμά πάντα για να μην ξεχνιόμαστε επειδή θέλει ο σιωνισμός να κόψει μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας. Αλλά περί αυτού η Αριστερά τσιμουδιά. Πλην κάποιων αναφορών του ΚΚΕ στο Αιγαίο προκειμένου να συγκρατηθούν ψήφοι στο ανθελληνικό καθεστώς.

Τις όποιες παραστάσεις καλής τάχα πρόθεσης αφαιρεί από την αριστερή βαλβίδα ασφαλείας του νεοταξικού χυλού η υπόθεση της λαθρομετανάστευσης. Στο ζήτημα αυτό λοιπόν οι αριστερές συνιστώσες με επικεφαλής τους συριζαίους και τους αναρχικούς διαλαλούν την λύση του κοινωνικού αυτού ζητήματος με την παραμονή όλων των λαθρομεταναστών ενταύθα μετά πλήρων πολιτικών δικαιωμάτων υπέρ της εθνοφυλετικής νόθευσης και εις βάρος των δικαιωμάτων των Ελλήνων σε ασφάλεια και εργασία. Έχουμε δει για το χατίρι των λαθρομεταναστών να τους γράφουν τα πανώ, να τους υπαγορεύουν αιτήματα, να τους τοποθετούν με άνεση στα πανεπιστημιακά άσυλα του παραλογισμού και του ανθελληνισμού. Την ίδια ώρα που το εκκλησιαστικό άσυλο και ο λαός μας υπόκεινται στην βαρβαρότητα του ντόπιου νεοταξισμού στο πλευρό της «συντρόφισσας» αριστεράς. Αλλά φυσικά οι διορισμένοι εξουσιαστές και οι παρακρατικοί «αντιεξουσιαστές» τους βοηθοί μπορούν και εκκλησίες να σπάνε και Έλληνες να δέρνουνε και ελληνικές σημαίες να καταστρέφουν ή να τοποθετούν ανάποδα σε δημόσιους χώρους και ιδρύματα.

Οι αντιδράσεις του λαού μας στις δύσκολες μέρες που ακολουθούν σε κοινωνικά και εθνικά ζητήματα υπαγορεύουν άμεσες και πηγαίες λύσεις. Λύσεις που απορρίπτουν βέβαια τις μεθοδευμένες και συστημικές ενέργειες που εγκαθιστούν τους λαθρομετανάστες σε υπερπολυτελείς χώρους προκαλώντας τον αγρίως χειμαζόμενο ελληνικό λαό. Αλλά λύσεις εθνικές που θα υπαγορεύουν την πλήρη κυριότητα του τόπου μας από τον ελληνικό λαό. Λύσεις εθνικιστικές με τον πλήρη σεβασμό των Ελληνικών Συμβόλων και Αξιών. Που θα προασπίσουν την κοινωνική συνοχή και ομαλότητα μακριά από τους σχεδιασμούς της παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας για τη δημιουργία υποκινούμενων εξεγέρσεων στηριγμένων στους μεταφερόμενους λαθρομετανάστες. Δρόμος που φυσικά περνάει από την δημιουργία μιας Εθνικιστικής Ελλάδος μόνον για Έλληνες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: