ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΖΥΓΩΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ


ΑΘΗΝΑ 11-9-2011.

Η Ιστορία είναι έτοιμη να αποδώσει δικαιοσύνη. Η φωτιά του πολέμου που σιγοκαίει λίγο πριν την μεγάλη ανάφλεξη και τα πολεμικά τύμπανα που ηχούν ήδη στην περιοχή μας είναι το αποτέλεσμα της αποβολής των ξένων σωμάτων που έρχεται στην επιφάνεια μέσα από ανομίες και κυρίως αλαζονικές συμπεριφορές. Διότι αν η κρατική τρομοκρατία και η ανομία χρησιμοποιούνται με θράσος από τους ισχυρούς, η εξουσία και ο γεωφυσικός πλούτος δυναμιτίζουν ακόμη και συμμαχίες.

Η Τουρκία παρείχε μέσα από θηριωδίες και παραβάσεις κυρίως σε βάρος της Ελλάδος τις υπηρεσίες της στην παγκόσμια διακυβέρνηση και τώρα ως αναλώσιμο είδος θα αποσυρθεί διαλυόμενη από τον χάρτη. Ζυγώνει λοιπόν το τέλος της Τουρκίας. Κι αυτό συμβαίνει όχι φυσικά από συμμαχική αγάπη προς την Ελλάδα ούτε από απόψεως συμπαράστασης προς τους Κούρδους, αλλά διότι η Τουρκία σήκωσε ανύπαρκτο μπόι και απαίτησε σκήπτρα και χρυσάφι από τους παγκόσμιους ολετήρες των εθνών που τη φέρανε στην περιοχή μας ως αγκάθι στα πλευρά της Ελλάδος.

Τώρα η τύχη και η αναγέννηση της Ελλάδος είναι στα χέρια της. Οι διαρκείς γεωπολιτικές μεταβολές και οι μετατοπίσεις των συμμαχιών αποδεικνύουν περίτρανα ότι η θωράκιση και η ισχύς είναι η μόνη λύση. Πράγμα που σημαίνει ότι η επαναφορά του οράματος της Μεγάλης Ιδέας για την απελευθέρωση των σκλάβων ελληνικών πατρίδων είναι η μόνη οδός ορθώσεως φυσικού αναχώματος έναντι των εχθρών μας. Φτάνει να διαθέτουμε ανοιχτό μυαλό και μάτια προς πάσα κατεύθυνση.

Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι ήδη έτοιμες και βρίσκονται σε καθεστώς επιφυλακής προκειμένου να αντιμετωπίσουν θερμό επεισόδιο από τους Τούρκους με αφορμή το φυσικό αέριο της Κύπρου. Οι επισκέψεις του Αρχηγού του ΓΕΣ κ. Φραγκούλη στις παραμεθόριες μονάδες μας για την επιθεώρηση της επιχειρησιακής ετοιμότητας του στρατού μας είναι απολύτως ενδεικτικές των κρίσιμων στιγμών που έρχονται. Οι σχετικές επαφές της πολιτικής ηγεσίας με το Ισραήλ δεν αρκούν αφού σίγουρα ο «καβγάς» των δύο παλιών φίλων Τουρκίας και Ισραήλ δεν γίνεται για τη Λωρίδα της Γάζας. Ήδη το Ισραήλ προσπαθεί να μαλακώσει τη συμπεριφορά του έναντι της Τουρκίας.

Την ίδια στιγμή η Τουρκία κινείται δραστήρια για να χαράξει τη δική της Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, πράγμα που δεν κάνει το κράτος «μας», προσπαθώντας να διαχωρίσει την Κύπρο και να την αποκόψει από την Ελλάδα. Η τουρκική εφημερίδα Σαμπάχ κάνει λόγο για ένα επικαλούμενο σχέδιο Μπαρμπαρόσα της Άγκυρας που στηρίζεται στην έξοδο τουρκικών πολεμικών πλοίων στη Μεσόγειο. Αναφέρει ακόμη μια επέκταση της Μεσογειακής Ασπίδας στην Αδριατική, την Ερυθρά Θάλασσα και τον Ινδικό Ωκεανό.

Στην Κύπρο η πρόκληση που σχεδιάστηκε από τους Τούρκους με την αφαίρεση ελλαδικών και κυπριακών σημαιών από μη επανδρωμένο φυλάκιο και την αναγραφή προκλητικών συνθημάτων δείχνει την επικίνδυνη προχειρότητα και την εγκατάλειψη της εθνικής άμυνας που χαρακτηρίζουν την κυπριακή ηγεσία κατ’ εικόνα και ομοίωση με την ελλαδική. Το γεγονός ότι η καταδρομική επιχείρηση στην περιοχή Λεύκα Κύπρου έγινε κάτω από τη μύτη των ανδρών του ΟΗΕ είναι εξαιρετικά περίεργο. Ο Ελληνικός Στρατός όμως αγρυπνά και θα κάνει οπωσδήποτε το καθήκον του.

Στο μεταξύ η βουλιμία για πρωταγωνιστική παρουσία και αυξημένο μερίδιο γεωφυσικού πλούτου σπρώχνουν Ρωσία και ΗΠΑ από διαφορετικές αφετηρίες και η γενίκευση μιας πολεμικής σύγκρουσης που θα συνθλίψει την Τουρκία ξεκινάει. Έτσι λοιπόν η Ρωσία κατεβάζει στην Ανατολική Μεσόγειο δύο πυρηνοκίνητα υποβρύχια δηλώνοντας ναυτικό παρών για τη στιγμή της γεώτρησης στην Κύπρο. Παράλληλα με την αποδοχή φυσικά τοπικών αρχών και κυβέρνησης οι Ρώσοι προωθούν στο λιμάνι της Ρόδου πολεμικό σκάφος όταν την περιοχή επιθεώρησε και ο Έλληνας αρχηγός του ΓΕΣ.

Οι τουρκικές απειλές προκάλεσαν στις ΗΠΑ τις αντιδράσεις αμερικανοεβραίων βουλευτών οι οποίοι επιτέθηκαν φραστικά κατά της Τουρκίας ζητώντας την απόσυρση των τουρκικών κατοχικών στρατευμάτων από την Κύπρο. Η δε Κύπρος είναι έτοιμη να δανειοδοτήσει κι άλλα θαλάσσια οικόπεδα πέραν της «Αφροδίτης» για την εύρεση φυσικού αερίου σε εταιρίες και συμφέροντα από τη Γαλλία και τη Ρωσία. Η χάραξη της κυπριακής ΑΟΖ από τον αείμνηστο Ελληνόψυχο Τάσο Παπαδόπουλο αποδεικνύεται εθνοσωτήρια. Η διεκδίκηση και η μέγιστη πολιτική παρουσία τώρα είναι επιβεβλημένη προκειμένου να ενισχυθεί στο έργο του ο ετοιμοπόλεμος Ελληνικός Στρατός και να μην βρεθούμε κυκλωμένοι από εχθρούς και «συμμάχους».

Όμως το προσκυνημένο νεοταξικό καθεστώς προβαίνει σε αντίθετα και ολέθρια έργα. Φτιάχνει νομοσχέδια ελληνοποιήσεων που δίνουν πάτημα επιστροφής στην Ελλάδα σε κάθε απομακρυνθέντα ανθέλληνα που θελήσει δολίως να επανακάμψει. Δίνει γη και ύδωρ στην τρόικα συρρικνώνοντας στρατόπεδα και μονάδες. Και ακόμη αφαιρεί μάχιμα πολεμικά πλοία από τον ελληνικό στόλο σαν τη φρεγάτα «Μπουμπουλίνα» η οποία θα γίνει παλιοσίδερα προκειμένου να δοθούν ως ανταλλακτικά τα χρήσιμα εξαρτήματα αφού κόπηκαν τα χρήματα για τη συντήρηση και την ετοιμότητά της. Χρήματα που δεν κόπηκαν από το Τζαμί σε ναυτικό χώρο στο Βοτανικό!

Όμως τα γεγονότα δεν ανατρέπονται. Η Τουρκία θα τελειώσει και η Ελλάς θα μεγαλώσει. Φτάνει να υπάρξει εθνικό σχέδιο και βούληση. Να υπάρξει δηλαδή στο πλευρό των νικηφόρων Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων άξια Εθνικοκοινωνική Διακυβέρνηση.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: