ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ


ΑΘΗΝΑ 22-9-2011.

Ο ρόλος του κράτους στην πολιτική ζωή του έθνους μας σήμερα είναι απαραίτητο να επαναπροσδιοριστεί κι όχι απλώς να μεταρρυθμιστεί, όπως μας λένε καθεστώς και νεοταξικά αφεντικά του. Η αδήριτη πραγματικότητα δεν λέγεται από τους πολιτικάντηδες και τα παπαγαλάκια του στον ελληνικό λαό διότι βασική προϋπόθεση αντιμετωπίσεως του προβλήματος είναι η διατήρηση και ανάπτυξη του Εθνικού Κράτους. Όμως η αποστολή του σημερινού πολιτικού συστήματος εξουσίας, όντας ξενοκίνητο, είναι η καταστροφή του Εθνικού Κράτους και το πέρασμα ενός διαλυμένου και πολυπολιτισμικού στην διάθεση της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Η σημερινή εικόνα του κράτους του κατοχικού μνημονιακού ψευτορωμέϊκου καταδεικνύει πως το πολιτικό περιβάλλον που μας ζώνει είναι μέρος του προβλήματος. Το δε πρόβλημα μπορεί να επιλυθεί και το Ελληνικό Έθνος να ανασάνει και να ανταποκριθεί στα ψηλά πεπρωμένα του μόνον εφόσον σωριαστεί σε ερείπια το πολιτικό περιβάλλον της σήψης και της υποταγής. Η Ελλάς δεν χρειάζεται μετάβαση σε μια νέα μορφή πολιτειακής οργάνωσης καθόλα ξένης που κουβαλάει ήδη τόσο χρόνια υπό το βάρος των γραικύλων πολιτικάντηδων. Χρειάζεται να φύγει από το ψεύδος και τις εξαρτήσεις που φέρανε τη Φυλή μας στην αυλή των εικονικών και δεσμευτικών χρεών. Και πάνω απ’ όλα χρειάζεται επιστροφή στις ρίζες της.

Να επιστρέψουμε λοιπόν στο κράτος την αληθινή αποστολή του και να αποκτήσουμε αληθινά ελληνική πολιτική διοίκηση είναι η μεγάλη πρόκληση σήμερα για όσους νιώθουν γνήσιοι και ζωντανοί Έλληνες. Να φέρουμε το κράτος μας σε χέρια ελληνικά και να του προσδώσουμε πρακτικά την έννοια της δυνατής, της κραταιάς οντότητας που καλείται να δώσει στον ελληνικό λαό έργο παραγωγικό, κοινωνική ευημερία και αξιοκρατία, στο δε έθνος εξουσία αρίστων πολιτών, εθνοφυλετική συνοχή και διεθνή επιρροή ισχυρή. Να κατανοήσουμε βαθιά πως δίχως δομικό ρόλο ελληνικό και σαφή στόχευση το κράτος είναι όχι μόνο επικίνδυνο αλλά και περιττό βάρος. Και ένα περιττό κράτος που δουλεύει για άλλους πλην Ελλήνων είναι απαραίτητο να αλλαχθεί ΑΜΕΣΑ.
Είναι λοιπόν φανερό ότι η ψευτομεταρρύθμιση εκτός από λάθος διαδικασία είναι και αδύνατη να συμβεί από το τωρινό σαθρό πολιτικό σύστημα της χώρας. Η δε δημόσια διοίκηση που διορίζεται από τους πολιτικάντηδες και λειτουργεί κατ’ εντολή αυτών και των αφεντικών τους δεν μπορεί να βελτιώσει την άρρωστη φύση της. Αναπαλαίωση δεν χρειαζόμαστε και με παλιά υλικά δεν μπορούμε να τραβήξουμε μπροστά. Αναγέννηση και ανανέωση είναι αυτό που απαιτεί το Ελληνικό Έθνος για να πάψει να επαιτεί και να εκπορνεύεται. Να φέρουμε τις Ελληνικές Αρχές στα χέρια νέων γεμάτων όρεξη για διάκριση Ελλήνων με πίστη στο αρμονικό ταίριασμα Παράδοσης και Οράματος ενός κράτους σύγχρονου στην υπηρεσία του έθνους και του λαού κι όχι παρδαλό διαμορφωτή και πωλητή ενός παραζαλισμένου λαού στα διεθνιστικά πολύχρωμα παζάρια του νεοταξισμού.
Να μείνει το κράτος ως έχει δεν δύναται να διανοηθεί κανείς. Μήτε φίλος μήτε εχθρός ή τάχα σύμμαχος. Και αν υπάρχει ελληνόφωνος να πει πως έτσι καλά είμαστε και καλά περνάμε, τότε αυτός Έλληνας ανάξιος είναι ή ξένος πράκτορας με ελληνική λαλιά ή βολεμένο τέκνο του Συστήματος ή γρανάζι του ίδιου Συστήματος. Αρχοντοχωριάτης που τον πήρανε οι πολιτικάντηδες και τον βάλανε ως κούφια και στείρα ύπαρξη σε θέση γυαλιστερή και οικονομημένη, πολιτικάντης, μεγαλοδημοσιογράφος συστημικά προικισμένος, αστός νεόπλουτος και χορηγός του καθεστώτος, ανόητος ή ανθέλληνας. Κάποιος τέτοιος «Έλληνας» θα θελήσει να μείνουμε ως έχουμε. Και φυσικά ούτε λόγος για «συμμαχική» και «ευρωπαϊκή» συνδρομή. Έχουμε πολλούς λύκους στη μάντρα. Δεν χρειαζόμαστε άλλους.

Τώρα είναι καιρός να καθαρίσουμε την Πατρίδα μας από βέβηλους Εφιάλτες και κοντά αναστήματα. Να ανατρέψουμε το υφιστάμενο πολιτικό καθεστώς και να απομακρύνουμε το μακρύ χέρι του διεθνιστικού νεοταξισμού. Και το Ένδοξο Ελληνικό Έθνος να σηκώσει το κεφάλι ψηλά, να αναπνεύσει αληθινή και ουσιαστική ελευθερία, να διαγράψουμε πολιτικά και υλικά χρέη ξένα και να φέρουμε κοντά μας απομακρυσμένους πόρους, γη και ψυχές. Ο ρόλος του κράτους είναι να εκφράζει και να σκεπάζει ολόκληρο το έθνος και πολιτική αποδεκτή είναι μόνον το σύνολο των ενεργειών εκείνων που σχεδιάζονται από Έλληνες και παρέχουν ασφάλεια και πρόοδο μόνον για Έλληνες.

Είναι σαφές ότι ο ελληνικός λαός έχει ιερή υποχρέωση και δικαίωμα να επιβάλει ελληνική πολιτική διοίκηση. Μια επαναστατική ελληνική πολιτική διοίκηση που θα έχει πατριωτικό περιεχόμενο, εθνική ενωτική πρωτοβουλία και καθαρό προσανατολισμό στην αναστήλωση του Εθνικού Λαϊκού Κράτους. Δίχως καταστροφικές ενέργειες και περιθώρια εκμετάλλευσης ξένων σωμάτων. Χρειαζόμαστε μια αντικαθεστωτική εθνοφυλακή Ελλήνων που μπορεί να συνενώσει ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός εμπνέοντας στους Έλληνες εμπιστοσύνη και συστράτευση. Για μια Μεγάλη και Δυνατή Ελλάδα λόγω και έργω.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: