ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΣ


ΑΘΗΝΑ 30-9-2011.

Ο κόσμος δίπλα μας, όπως τουλάχιστον τον ξέραμε έως χθες, γκρεμίζεται με γοργά αυξανόμενους ρυθμούς. Οι έμποροι των λαών έχουν χρήσει τον εαυτό τους δικαστή των εθνών και έχουν απαγγείλει ως ποινή πνιγερή τον θάνατο εθνών και λαών. Τυχοδιώκτες της εξουσίας και τοκογλύφοι, χρυσοθήρες και παραβάτες κάθε έννοιας δικαίου, βαστούν στο χέρι τις διορισμένες και προπαγανδιστικά στηριγμένες τοπικές ηγεσίες που με τη σειρά τους εκβιάζουν και νομοθετούν προκειμένου να αφαιρέσουν οριστικά τα τελευταία ίχνη ελεύθερης πατρίδος και λαϊκής οικονομίας. Ο ελληνικός λαός μετατρέπεται σε μετανάστη και ενοικιαστή της ίδιας της Πατρίδος του.

Οι απειλές των εξουσιαστών της παγκόσμιας διακυβέρνησης και των ενταύθα πολιτικών υφισταμένων τους δεν φτάνουν. Δεν τους αρκούν. Δεν θέλουν μόνον την τρομοκράτηση αλλά την ισοπέδωση του μέγιστου εχθρού της παγκοσμιοποίησης, του Ελληνισμού μας. Ξέρουν ότι θα αρθούμε και πάλι στο ύψος των περιστάσεων και στο ανάστημά μας. Γνωρίζουν ότι θα αναλάβουμε τις ευθύνες μας για την αναγέννηση της φυλής μας και την εμπέδωση μιας ελληνικής τάξης πραγμάτων. Και για να συμβεί αυτό πρέπει να γίνουμε για μια φορά ακόμη και για πάντα ο αποκλειστικός Χτίσης του Ελληνικού Μέλλοντος και ο Γκρεμιστής των εχθρών Θεού και Ελλάδος.

Οι εχθροί μας ξέρουν ότι θέλουμε να ζήσουμε κι όχι απλώς να επιβιώσουμε. Έχουν δίκιο, αλλά πρέπει να το πάρουμε απόφαση οριστική κι εμείς οι ίδιοι. Η ημέρα της επιστροφής του κραταιού Ελληνικού Έθνους δεν έρχεται απλώς. Ήρθε ήδη. Τώρα πρέπει να ενεργήσουμε ως γνήσιοι Έλληνες, ως Πολεμιστές του Φωτός δηλαδή, και να περάσουμε σε μια αληθινά Εθνική Αντεπίθεση. Να λειτουργήσουμε ως αρνητές της υποταγής και Φρουροί της Πίστης σε Αξίες και Ιδανικά ελληνικά. Να γίνουμε οι Γκρεμιστές του διεθνιστικού κακού και της νεοταξικής φυλακής και την ίδια στιγμή να γίνουμε οι Χτίστες ενός Κόσμου Ελληνικού Δικαίου και Αρμονίας. Να καταπιαστούμε και πάλι με την αληθινή φιλοτέχνηση της Ελλάδος μας που τώρα έχουμε επιτρέψει να διασύρουν και να συκοφαντήσουν ντόπιοι «εκτελεστές» και μισέλληνες εντολοδότες.

Τώρα είναι πραγματικά η ώρα του Μαχόμενου Ελληνισμού για να φέρουμε μέσα από το πιο βαθύ σκοτάδι την πιο λαμπρή αυγή της Φυλής μας. Να ενεργήσουμε ανατρεπτικά και δημιουργικά μαζί ώστε μέσα από της νυχτιάς το χαλασμό να σκορπίσουμε Φως Ελληνικό κατ’ εντολή και Θεία Συνδρομή. Κάλλιο το έχουμε να χαλαστεί η αρρώστια που μας κυβερνά και το ψέμα, παρά να χαλαστεί ο Ελληνισμός μας μες στο άδικο το αίμα. Άλλωστε αυτή είναι η μοίρα και το πρέπον για μια αρρώστια. Να περνά και να σκορπίζεται αφήνοντας ανέγγιχτο και υγιή τον ασθενή της. Ειδικά όταν ο μεγάλος ασθενής είναι ο Ακατάβλητος Έλληνας. Και το Αίμα το Ελληνικό δεν ταιριάζει με εκείνο του ιδανικού αυτόχειρα. Προσφέρεται μονάχα για να δώσει ζωή σε άλλους Έλληνες. Δεν δαπανάται σε χρηματιστήρια αλλά σε Πεδία Στρατιωτικής Τιμής. Και οι δικές μας διαπραγματεύσεις σφραγίζουν μονάχα περισσότερη λευτεριά και ισχύ.

Όρθιο το κεφάλι. Το βλέμμα ευθύ. Η ματιά κοφτερή και αποφασιστική. Το βήμα σταθερό. Κατεύθυνση προς τα εμπρός. Μονάχα εμπρός. Δεν παραδίνουμε τίποτα. Ζητούμε τα πάντα. Δεν διαπραγματευόμαστε ήττα. Ζητούμε, απαιτούμε και παίρνουμε Νίκη Ελληνική. Η Ελλάς δεν κυκλώνεται από εχθρούς και μνηστήρες πλούτου και κυριαρχίας. Δεν εκβιάζεται. Ο Καιάδας και το Γουδί μαζί με τις Θερμοπύλες και τον Μαραθώνα καταδεικνύουν ότι το θράσος και η μειοδοσία τιμωρούνται. Μετά τη τιμωρία και τη θυσία έρχονται νέες σελίδες δόξας και θριάμβου. Τα μεγάλα έπη του Ελληνισμού σαν εκείνο της Μικρασίας και του Σαράντα που κάποιοι νεοταξίτες εκείνων των εποχών σταμάτησαν για να υποστούμε τις κατοπινές ήττες και τις ειρηνικές ατιμώσεις που ζούμε σήμερα δεν θα μείνουν μισοτελειωμένα. Η Πόλη του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου θα δει Σημαία Γαλανόλευκη.

Είναι καιρός πια να γκρεμιστεί η καθεστωτική ασχήμια. Να ανατείλει πάλι το ελληνικό το κάλλος. Να τιναχτούμε μπροστά με ένα αποφασιστικό Ναι και να γίνουμε σαν ένα σώμα ενιαίο και αδιάσπαστο ο Χτίστης του Νέου Ελληνισμού και του Νέου Ελληνικού Πολιτισμού, ελεύθεροι από πολιτικάντικα δεσμά. Να βροντήξουμε μ’ ένα Όχι αποδιώκοντας ως Έλληνες Γκρεμιστές τους βάρβαρους εισβολείς από τα εδάφη της Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος. Τώρα είναι η ώρα της αλήθειας. Τώρα πέφτει εξουσία ψεύτρα και κοντά της πέφτουν ψεύτικα σύνορα. Τώρα προστάζουν Δίκαιο, Αίμα και Έθνος Ελληνικό. Μπροστά ο Θεός. Ξωπίσω ο Ελληνισμός. Και στην πολιτική εξουσία της Μεγάλης Ελλάδος ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός http://www.youtube.com/watch?v=OXdN1zHaops&feature=related .

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikiatikosagwn.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ωραία λόγια μα το ερώτημα είναι πως
Ο λαός μας χρειάζεται κάποιον να τον εμπνεύσει, κάποιον που θα σηκώσει το βλέμμα και τα ανάστημα του απέναντι σ' όλα αυτά τα αρπακτικά που κάνουν κύκλους πάνω από τα κεφάλια μας περιμένόντας να ξεψυχήσουμε!!!!!