ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΜΝΩΝ


ΑΘΗΝΑ 21-9-2011.

Η απόλυτη διαστροφή στο δρόμο της καταστροφικής «διάσωσης» της Πατρίδος μας συνεχίζεται με τρόπους που προκαλούν την νοημοσύνη μας και απειλούν ευθέως την ελευθερία του λαού μας. Το αδιέξοδο που έχουν οδηγηθεί τα πράγματα και οι προκλήσεις «συμμάχων» και «γειτόνων» καθοδηγούν την ξενοκίνητη πολιτική μας ηγεσία σε μια ξεκάθαρη επιχείρηση ελέγχου του νου και των αντιδράσεων του λαού μας. Η φτωχοποίηση της πλούσιας πατρίδος μας και η ραγιαδοποίηση του υπερήφανου λαού μας στηρίζονται σε μια επιβίωση καθ’ υπαγόρευση που τοποθετείται στη θέση της αξιοπρεπούς διαβίωσης και η σιωπηρή θέαση του χάους θεωρείται λαϊκό δικαίωμα.

Οι καθεστωτικοί ολετήρες γνωρίζουν ότι το σκηνικό του φόβου και της ανασφάλειας θα καταλήξει στον γενικό αναβρασμό της δίκαιης οργής. Γι’ αυτό και προσπαθούν να ελέγξουν κάποιους δήθεν λαϊκούς προστάτες. Τους γνωστούς εμπρηστές της κοινωνίας και τον λοιπό προοδευτικό συρφετό που τάχα μαλώνει τον κακό σύντροφο της εξουσίας. Το πουγκί ωστόσο ζυγίζεται με τα στρέμματα εθνικής γης και ο ζυγός επιχειρείται να κάτσει βολικά στον ελληνικό τράχηλο. Όμως η υπαγορευόμενη επιβίωση δεν αρκείται μόνο στο πολιτικό ψεύδος. Οι μειοδότες του ντόπιου νεοταξισμού ζητούν επιμόνως να επιτύχουν την σιωπή των Ελλήνων αμνών κατά πως υπολογίζουν το λαό μας.

Αυτό λοιπόν που συμβαίνει σήμερα γύρω μας είναι η εκστρατεία μιας δήθεν επιβεβλημένης σιωπηρής αποδοχής του γενικού ανθελληνικού ξεπουλήματος των πάντων προκειμένου να σωθεί τάχα η χώρα. Λες και ο θάνατος του ασθενούς λογίζεται σαν θεραπεία από τον πόνο. Και ακόμα χειρότερα, απαιτούν τα όργανα της παγκόσμιας διακυβέρνησης να προτιμήσουμε την εθνική αυτοχειρία από την εκδίωξη των σωρευμένων βαρών. Γιατί αν αφεθεί να αντιδράσει ο ελληνικός λαός ως λαός υπό κατοχή όπως είναι στην πραγματικότητα στα χρόνια της νεοταξικής «δημοκρατίας», τότε το πρώτο βάρος που θα διωχθεί κλοτσηδόν είναι το σημερινό πολιτικό καθεστώς στο σύνολό του. Ένα καθεστώς που μπρος σε χρήμα και εξουσία ξορκίζει και αποκρύπτει ακόμη και την πολεμική ατμόσφαιρα που περιβάλλει τη γειτονιά μας.

Λένε λοιπόν οι σύγχρονοι κοτζαμπάσηδες στον Έλληνα: «Τώρα μην μιλάς, πρέπει να σωπαίνεις, να σωθεί η χώρα». Να σωθεί δηλαδή το ειδυλλιακό περιβάλλον ενός ψευτορωμέϊκου που κυλιέται στο βούρκο και τις ορέξεις της Νέας Τάξης Πραγμάτων, γιατί μόνο έτσι έχουν λόγο παρασιτικής υπάρξεως οι επιστάτες του ρημαγμένου ελληνισμού. Οι εξουσιαστές του ανθελληνικού τρόμου έχουν το θράσος να λέγουν στον καθημαγμένο λαό να εθιστεί στην ανέχεια και να παράσχει τον έσχατο οβολό. Να οδηγήσει στην πείνα τα παιδιά του και να χάσει πάσα ελπίδα. Απαιτούν από τους Έλληνες να μην ζητούν τα δικαιώματα και την αμοιβή του ιδρώτα τους, αλλά να τα σκορπούν στα θησαυροφυλάκια και την κατοχή του εχθρού. Και μάλιστα σε γη και ύδωρ. Να επιτρέψουν όχι απλώς μια φτωχότερη μα και μια μικρότερη Ελλάδα.

Πολύ ορθά και παραστατικά λέει σ’ ένα τραγούδι του ο Κώστας Μακεδόνας ότι θα μας λένε και εμείς θα εκτελούμε μέχρι που πρέπει να ανασάνουμε και μέχρι που επιτρέπεται να αισθανθούμε. Και η κατάρρευση της Πατρίδος μας θα φέρει την πνιγηρή κραυγή του παιδιού μας που θα μας πει πως πληρώνει τη δική μας σιωπή. Σκηνικό που αν για οποιοδήποτε λόγο αφήσουμε να συμβεί, θα ισοδυναμεί με την προσφορά της δικής μας συνενοχής. Θα σημάνει την αθέτηση του αρχαίου ελληνικού όρκου που γυρεύει μεγαλύτερη και καλύτερη κι όχι μικρότερη και χειρότερη πατρίδα. Κι ακόμη θα σημάνει την ατιμωτική αθέτηση της αποδόσεως ελευθερίας για την πατρίδα, τη γυναίκα και τα παιδιά μας ενάντια σε βάρβαρους και εφιάλτες.

Τώρα λοιπόν έχει σημάνει η ώρα του αληθινού Έλληνα. Τώρα που σύγχρονοι χρυσοφόροι Μήδοι κραδαίνουν τύμπανα πολέμου στην πλούσια αυλή μας και οι λογιστές τους επιδεικνύουν θρασύτατα τον αιματηρό λογαριασμό, ήρθε η ώρα να φέρουμε στη ζωή μας και στην πολιτική ζωή του τόπου το ακτινοβόλο πνεύμα του Λεωνίδα, του Μεγαλέξανδρου και του Κολοκοτρώνη.

Να σκορπίσουμε λοιπόν τα ντόπια βαρίδια έξω από τα τείχη του Ελληνικού Έθνους και να δώσουμε τα κλειδιά του Εθνικού και Λαϊκού Κράτους σε Έλληνες αποφασισμένους για πάλη αναγεννήσεως και ευημερίας Πατρίδας και Λαού. Να διώξουμε τα φαντάσματα μιας τάχα αναπόδραστης συμφοράς και να διαχειριστούμε ενωμένοι, Στρατός και Λαός, την εδαφική μας κυριαρχία και την εθνική περιουσία. Δεν είναι απλώς δικαίωμα, αλλά ιερό καθήκον η απόκτηση μιας Ελληνικής και Εθνικοκοινωνικής Εξουσίας και μιας Μεγάλης και Ελεύθερης Ελλάδος κι όχι η ατιμωτική σιωπή Ελλήνων αμνών.
http://www.youtube.com/watch?v=hgDmoj0xEVM .

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: