ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΟΛΕΜΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΙΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ


ΑΘΗΝΑ 25-9-2011.

Εφ’ όπλου λόγχη και τα μάτια ανοιχτά. Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται σε κατάσταση επιφυλακής και αυξημένης ετοιμότητας. Τούτες τις κρίσιμες ώρες αυτό που λαμβάνει χώρα αναμφίβολα είναι ένας πόλεμος ψυχολογίας και μια στοίχιση δυνάμεων προ της γενικευμένης σύγκρουσης. Μια τελευταία γενική επιθεώρηση πριν μεταφερθεί ο λόγος στο Πεδίο της Τιμής.

Οι πιέσεις του νεοταξικού παράγοντα για την επίτευξη ολέθριου συμβιβασμού και την αναδιανομή κυριαρχίας και πλούτου μεταξύ των εμπλεκομένων κρατών σε Αιγαίο και Κύπρο στην υπόθεση του φυσικού αερίου και των υδρογονανθράκων αναγορεύονται ως «ειρηνική διευθέτηση». Οι συνθήκες έχουν οσμή Ιμίων. Με τη διαφορά όμως ότι το πολυεθνικό ενδιαφέρον τούτη τη φορά οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στο τελικό ξεκαθάρισμα του λογαριασμού.

Η κινητικότητα της Τουρκίας είναι διαρκής και καλύπτει όλα τα μέτωπα, ξεκαθαρίζοντας προθέσεις και στόχους. Πιστεύει ότι έχει έρθει η ώρα να προωθήσει εκβιασμούς και διεκδικήσεις επί ελληνικού εδάφους. Το αθηνοκεντρικό κράτος ασχολείται με το προπέτασμα της οικονομικής κρίσης και την επιδίωξη της χρεοκοπίας Πατρίδος και λαού, όταν οι Τούρκοι με το πρόσχημα των διενεργούμενων στρατιωτικών ασκήσεων στην περιοχή του Καστελόριζου μεταφέρουν πεζικό και αντιαεροπορικές δυνάμεις στα κατεχόμενα παράλια απέναντι από το Καστελόριζο.

Η Τουρκία επιμένει στην απόφαση γεωτρήσεων νότια του Καστελόριζου απορρίπτοντας το ελληνικό διάβημα, ως κίνηση απαντήσεως στις έρευνες για τον γεωφυσικό πλούτο της Κύπρου. Λαμβάνει το πρόσχημα που επιδιώκει και προβαίνει σε σωρεία παραβιάσεων των εθνικών συνόρων και των χωρικών μας υδάτων προσπαθώντας να δημιουργήσει νέες αμφισβητήσιμες ζώνες.

Κανείς όμως δεν θα βρεθεί στο πλευρό μας αν δεν αντιδράσουμε δυναμικά και δεν προχωρήσουμε στη χάραξη ΑΟΖ, στη σκληρή διπλωματική γραμμή, στην εθνικοποίηση των πόρων μας και στην πλήρη πολιτική κάλυψη της ασπίδας του Ελληνικού Στρατού. Αντί αυτών ο υπουργός εξωτερικών Λαμπρινίδης μας λέει ότι «είναι πολύ μεγάλο λάθος να στρατιωτικοποιεί κανείς τη συζήτηση έτσι επειδή ενδιαφέρεται να το κάνει η Τουρκία επειδή δεν έχει επιχειρήματα»! Ενώ εμείς αναχαιτίζουμε τις τουρκικές προκλήσεις με τα μάτια και τις «φιλικές προσεγγίσεις»!

Η Τουρκία στο μεταξύ ανακοινώνει μέσω του πρωθυπουργού και του υπουργού ενέργειας την συμφωνία της οριοθέτησης της υφαλοκρηπίδας ανάμεσα σ’ αυτήν και τον κυπριακό κατεχόμενο τομέα προκειμένου να ξεκινήσει έρευνες στη Μεσόγειο σε συνεργασία με νορβηγική εταιρία. Οι Τούρκοι μάλιστα δεν κρύβουν τις προθέσεις τους για την τουρκοποίηση ολόκληρης της μεγαλονήσου μας όταν λένε ότι «η Τουρκία ξεκινάει εργασία στα ανοιχτά της Κύπρου, αλλά και για ολόκληρη την Κύπρο». Θέλουν νομιμοποίηση και επέκταση του Αττίλα.

Ακολουθούν σωρεία τουρκικών ενεργειών που κλιμακώνουν την ένταση σε βαθμό τέτοιο ώστε δύσκολα γίνεται πιστευτό ότι τα τεκταινόμενα τελούν τάχα εν αγνοία των εξουσιαστών της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Η Τουρκία άλλωστε ήταν και είναι πάντοτε το εκτελεστικό όργανο του νεοταξισμού σε βάρος της Ελλάδος. Έστω και αναλώσιμο και υπό απόσυρση. Είδαμε λοιπόν σ’ αυτό το πλαίσιο την έξοδο του ερευνητικού πλοίου MTA «SELEN» της τουρκικής γενικής γραμματείας μεταλλευτικών ερευνών από το τουρκικό λιμάνι του Oren να πλέει έως έξω από την Κω. Το πρακτορείο Anadolu να προαναγγέλλει την έξοδο του Sismic 2.

Είδαμε ακόμη το τουρκικό πολεμικό ναυτικό και την τουρκική πολεμική αεροπορία να ασκούνται σε περιοχή που βρίσκεται εντός του FIR της Λευκωσίας, σε πολύ μικρή απόσταση από το σημείο εξόρυξης στο Οικόπεδο 12 και από τις κυπριακές ακτές. Είδαμε ακόμη την πραγματοποίηση άσκησης με σκοπό την υποστήριξη απόβασης σε ελληνικό νησί να συμπεριλαμβάνει επιχειρήσεις θαλάσσιας απαγόρευσης με πραγματικά πυρά. Άσκηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ Λέσβου και Χίου.

Ο Στρατός μας παρακολουθεί από κοντά πανέτοιμος. Στο μεταξύ η στοίχιση των δυνάμεων του καιρού και των διαφόρων οργανισμών κορυφώνει την πολεμική προεργασία για την αρπαγή μεγαλύτερου μεριδίου από τον ελληνικό πλούτο. Οι ΗΠΑ στέλνουν στην Α. Μεσόγειο το USS Monterey που είναι η πλωτή αντιπυραυλική ασπίδα του ΝΑΤΟ. Η κίνηση αυτή έχει σχέση με το οικόπεδο Λεβιάθαν. Ακολουθεί μάλλον μουδιασμένη αντίδραση της Τουρκίας. Στο παιχνίδι δίνει σταθερά βροντερό παρών η Ρωσία που δηλώνει ότι εγγυάται το δικαίωμα της Κύπρου να αναζητήσει πηγές ενέργειας, αναγνωρίζοντας τη συμβολή της ελληνικής μεγαλονήσου στην συνεργασία Ρωσίας – ΕΕ. Ενώ φυσικά η Ισλαμική Διάσκεψη παρέχει στήριξη στις δυνάμεις του Αττίλα σε συνάντηση στις ΗΠΑ.

Το ελληνόφωνο καθεστώς δεν βρίσκεται στο πλευρό της Ελλάδος. Δεν υφίσταται καν. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα αλωνίζανε οι πράκτορες των Σκοπίων στην Ελεύθερη Μακεδονία Μας και δεν θα στήνανε τα Σκόπια άνετα ηλεκτρονικό σύστημα εκμάθησης της ψευτομακεδονικής γλώσσας για τα ελληνόπουλα. Δεν θα παρουσιαζότανε το ψευτομακεδονικό λεξικό με μόνη αντίδραση την παρέμβαση των Ελλήνων Εθνικιστών. Δεν θα αναγνωρίζονταν ως ισχυρά τα ταξιδιωτικά έγγραφα που αναγράφουν ως καταγωγή την ψευτομακεδονία, παρέχοντας αναγνώριση της Ελλάδος σε κράτος «Μακεδονία» για τη σκλαβωμένη από τους κομιτατζήδες Β. Μακεδονία Μας.

Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις θα κάνουν το καθήκον τους χαρίζοντας λευτεριά και ισχύ σε γη ελληνική. Καιρός να αποκτήσουμε ελληνική πολιτική διοίκηση ικανή να σχεδιάσει εθνική πολιτική. Και ελληνική πολιτική διοίκηση μπορεί να δώσει μονάχα ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: