ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


ΑΘΗΝΑ 26-9-2011.

Η κατοχική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και το εν γένει προσκυνημένο νεοταξικό καθεστώς της Πατρίδος μας έχουν τιμήσει δεόντως το συμφωνητικό παροχής υπηρεσιών που έχουν συνάψει με τα αφεντικά της παγκόσμιας διακυβέρνησης για την πολιτική δολοφονία της Ελλάδος. Φροντίζουν καθημερινά να ακρωτηριάζουν την Πατρίδα και το λαό μας αφαιρώντας ακόμη περισσότερα κυριαρχικά δικαιώματα και κοινωνικές πρόνοιες. Και μάλιστα με τη μέθοδο του σοκ. Ανακοινώνουν ορισμένες οδυνηρές αποφάσεις στην αρχή και επιτίθενται με κύμα περισσότερων ολέθριων ανακοινώσεων στη συνέχεια.

Άξιος ο μισθός των ξενοκίνητων και τηλεκατευθυνόμενων πολιτικών ταγών «μας». Διότι οι «αποφάσεις» που λαμβάνουν δεν είναι φυσικά δικές τους. Είναι οι εντολές των μισελλήνων του διεθνιστικού νεοταξισμού. Οι περίφημες ανακοινώσεις είναι η έγκριση των εντολέων προς τους ενταύθα πολιτικούς υπαλλήλους τους τής γνωστοποιήσεως της θανατικής ποινής του λαού μας. Και οι τηλεδιασκέψεις έχουν μπει στη ζωή μας παύοντας ηγετίσκους, απαιτώντας «αναγκαστικές» συναινέσεις και επιβάλλοντας την άρνηση της συλλογικής εθνικής συνειδήσεως. Μόνη οδός απάντησης σε μια επικίνδυνη καθεστηκυία τάξη είναι η εθνική αντίσταση των Ελλήνων.

Ο τρόπος που πραγματοποιήθηκε η αναβολή του ταξιδιού του πρωθυπουργού Παπανδρέου στις ΗΠΑ αποδίδει τον χαρακτήρα ενός κράτους που αποτελεί το τέλειο προτεκτοράτο. Η ειδοποίηση του υπουργού οικονομικών και αντιπροέδρου της κυβερνήσεως Βενιζέλου πως τα πράγματα στο συμβούλιο των «Ευρωπαίων» υπουργών οικονομικών δεν πήγαν καλά, πως πρέπει να πιούμε όλο το δηλητήριο που αποκαλούν μέτρα σωτηρίας οι «σύμμαχοι» και πως υπάρχει δυσκολία στην είσπραξη της 6ης δόσης του τοκογλυφικού δανείου αν δεν φτιάξουμε ένα πολυκομματικό διαχειριστή των τυχών μας αποτελεί το προανάκρουσμα καθολικού εμφράγματος στην ελληνική κοινωνία.

Στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα λοιπόν προχωράνε με συγχωνεύσεις, απολύσεις και προθεσμιακές απολύσεις, δηλαδή εφεδρείες. Στον πάγκο της κοινωνίας και αν σας χρειαστούμε βλέπουμε. Στην επαρχία όμως που υπάρχουν πραγματικά κενά πληρώσεως προσωπικού δεν περισσεύει η κυβερνητική μέριμνα. Μέριμνα υπάρχει μόνο για «εκλογίκευση», δηλαδή για απολύσεις.

Η ανακοίνωση της εσχάτης των ποινών όμως έχει και συνέχεια. Οριζόντια μείωση λένε 20% των μισθών επί των ήδη πετσοκομμένων. Περικοπές στις συντάξεις και μαχαίρι στα εφάπαξ και τις επικουρικές συντάξεις. Βήμα ταχύ για τους πρώτους εκτελεσθέντες, τους υπό απόλυση δηλαδή. Το «αίμα» και γρήγορα. Σκέφτονται να φέρουν πάλι πίσω επίσης το ΛΑΦΚΑ, αυτόν τον γνωστό παράνομο φόρο. Σιγά το δύσκολο. Και η κυβέρνηση με το καθεστώς της παράνομοι είναι. Ποτέ δεν πήραν νομιμοποίηση από το λαό και τον νόμο για όσα πράττουν. Και κυρίως τον νόμο της εθνικής συνοχής και της λαϊκής βουλήσεως.

Θέλουν ακόμη οι ξένοι εντολοδότες και επομένως και οι ξενοκίνητοι εντολοδόχοι να επεκταθεί το δήθεν διετές χαράτσι στα ακίνητα για την αφαίρεση της ελληνικής ιδιοκτησίας έως το 2014 και κατόπιν για πάντα. Και ακόμη να γίνει γρήγορα η εξομοίωση του φόρου πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης. Να καταστεί απαγορευτική η θαλπωρή και η ζεστασιά στα ελληνικά σπίτια που λυμαίνονται προσκυνημένοι ηγετίσκοι. Να συνηθίσουμε στον ξεριζωμό στην ίδια μας την Πατρίδα. Για όσους μάλιστα δεν μπορούν να δώσουν το χαράτσι θα υπάρχει η μη έκδοση φορολογικής ενημερότητας, προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής, κατάσχεση μισθών και άλλων εισοδημάτων, αυτόφωρο! Τυπικά και τοκογλυφικά.

Και για να σιγουρευτούν τα κοράκια, πάνε το αφορολόγητο στις 5000 ευρώ και διευρύνουν το άνοιγμα επαγγελμάτων και αγοράς εργασίας αλλά και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Να φορολογηθούν και οι πλέον φτωχοί συμπατριώτες μας, οι άνεργοι αν έχουν κάποια μικρή γονική κληρονομιά, να δοθούν δουλειές και μεροκάματα σε πολυεθνικές και λαθρομετανάστες που παίρνουν τα πάντα και δεν δίνουν τίποτα, αλλά και δεν έχουν θέση ανάμεσά μας.

Και ενώ οι γραικύλοι πολιτικάντηδες εξουθενώνουν τον ελληνικό λαό, παράλληλα αλλοιώνουν βασικές δομές του Ελληνικού Έθνους. Σ’ αυτή την κατεύθυνση των πραγμάτων είδαμε την υπουργό (α)παιδείας κ. Διαμαντοπούλου να προχωράει στην ισοπέδωση της ελληνικής γλώσσας παραπέρα με τη διανομή dvd υποκατάστατων των σχολικών βιβλίων στα οποία ως «γλώσσα» χρησιμοποιείται το απεχθές εφεύρημα των γνωστών βαρβαρικών «greeklish». Η γνωστή γραφή ελληνικών λέξεων με λατινικούς χαρακτήρες. Εκφράζεται ξεκάθαρα η τάση αλλοιώσεως και τελικής αντικαταστάσεως της ελληνικής γλώσσας ως μέσο επικοινωνίας και βάση εθνοφυλετικής συνέχειας, συνοχής και επιβίωσης.

Για την οικονομική πειρατεία σε βάρος μας πάντως φροντίζουν οι πολιτικοί φίλοι και σύμμαχοι του καθεστώτος. Με τον γνωστό οικονομολόγο Ρουμπινί να μας λέει ότι πρέπει να πτωχεύσουμε και να φύγουμε από το ευρώ. Το ευρώ της πραγματικής νομισματικής πειρατείας. Και το επίσης γνωστό αμερικανικό κανάλι CNN ότι έχουμε 99,9% πιθανότητες να χρεοκοπήσουμε σύμφωνα με επαγγελματίες της αγοράς ασφάλισης κινδύνου. Εκείνους που γνωρίζουν όσοι στοιχηματίζουν σε βάρος της χώρας μας. Όλους αυτούς τους απασχολεί μονάχα το τέλος της Ελλάδος.

Εμάς πάντως μας απασχολεί η επιβίωση, η ανάπτυξη και η ισχυροποίηση της Πατρίδος μας. Είμαστε αποφασισμένοι να μην σκορπίσουμε ούτε γη ούτε ψυχή ελληνική. Να αξιοποιήσουμε την πλούσια προίκα της ελληνικής φύσης που μας έδωσε ο Θεός και να οικοδομήσουμε αληθινά ελεύθερη Ελλάδα μόνο για Έλληνες. Τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό μας ενδιαφέρει το τέλος του δοσιλογισμού και η αναγέννηση της Ελλάδος.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: